Gönderen Konu: Kürtler katliam için hazırlık yapıyor  (Okunma sayısı 7023 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Türk Yiğit

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 35
"Kerkük'te bıçak kemiğe dayandı" diyen Türkmeneli Sağlık Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Dr. Aydın Beyatlı, kentteki son durumu aktardı:


Türkmeneli Sağlık Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Dr. Aydın Beyatlı, Kerkük'e 400 bin Peşmerge getirildiğini, bunlardan 100 binin üzerinde silahlı peşmergenin Türkmenlere katliam uygulamak için beklediğini söyledi. Beyatlı, ''Irak'ta işlevini yerine getiren bir hükümetin bulunmaması durumunda Türkmenlerin ve bazı diğer azınlıkların büyük risk altına gireceğini'' söyleyen ABD siyasetinin önemli isimlerinden Cumhuriyetçi Senatör John McCain'in katıldığı Irak konulu panelde konuşmasıyla ilgili olarak Türkmenler ve Kerkük konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Senatör John Mccain'in dediklerini 3 yıldır çeşitli platformlarda söylediklerini ancak kimseye dinletemediklerini vurgulayan Beyatlı, bunu bazı kesimlerin yıllardır gözardı ettiğini, ancak ABD'nin şimdi bu durumu görmezden gelemeyecek bir noktaya geldiğini anlattı. Irak'ta yaklaşık 3 milyon Türkmenin yok sayılmaya çalışıldığını dile getiren Beyatlı, şunları kaydetti: ''Biz Türkmenler olarak demokrasiden yana olduk. Ancak bu noktada sabrımızı zorluyorlar.


Özellikle Kerkük'te Türkmenleri zor tutuyoruz. Yüz binlerce Peşmergeyi getirip Kerkük'e yerleştirdiler. Niye? Bölgeyi Kürt bölgesi olarak göstermek için. Türkmen bölgesi olan Kerkük'ü dışardan gelen Kürtlerle değiştirmeye çalıştılar. Şimdi de Kerkük için referandum konusu çıktı. Kerkük'ün Irak'ın kuzeyindeki oluşuma bağlanıp bağlanmaması bu referanduma göre belli olacak.'' Kerkük'ün geleceğini tayin edecek referandum yüzünden Türkmenler'e yönelik bir katliam çıkabileceğine dikkati çeken Beyatlı, ''Kerkük'teki bu katliam, sadece Türkmenlere yönelik değil kuzeyden gelen Kürtler tarafından Türkmenlerin yanında olan Araplar ve Kerkük Kürtlerine karşı da yapılacak'' dedi. -

İLAHLI PEŞMERGELER KATLİAM İÇİN BEKLİYOR

Kuzeyden gelen 400 bin peşmergenin hızlı şekilde silahlandığını vurgulayan Beyatlı, ''Şu anda Kerkük'e getirilen 400 bin peşmergeden 100 binin üzerindeki silahlıları Türkmenlere katliam uygulamak için bekliyor.Diğerlerinin silahlanması sürüyor. Irak'ta kısa zamanda güçlü hükümetin kurulması zor görünüyor. Ekime kadar güçlü hükümet gelemeyeceğini ABD de Irak da çok iyi biliyor. Güçlü hükümet gelmeden yapılacak referandum bölgeyi karıştıracak'' diye konuştu. Referandumun sadece Kerkük değil tüm Irak genelinde yapılması gerektiğini bildiren Beyatlı, şöyle devam etti:

''Ya da eski sayıma göre referandum yapılsın. Yarım milyon Kürtü Kerkük'e getirdikten sonra referandum gerçekçi olmaz. Şu anda Kerkük'te yönetim Kürtlerin elinde. Belediye Türkmen mahallelerine hiç hizmet götürmüyor. Yeni getirilen Kürtlerin mahallelerine ise sürekli hizmet gidiyor. Türkmenler kışkırtılıyor. Sabrımızın sonuna geliyoruz ve bıçak kemiğe dayandı. Bu referandum olacaksa Türkmenler de Irak'ta konuşulan dilde konuşmaya başlayacak. 'Bizler Kürtlere benzemeyiz' diyerek bugüne kadar gençlerimizi tuttuk.''

''BÖLGEDE TÜRKMEN-KÜRT SAVAŞI ÇIKARTMAK İSTİYORLAR''

Beyatlı, Irak ile ilgili rapor hazırlanırken bütün etnik gruplarla konuşulduğunu ancak Türkmenlerin yok sayıldığını belirterek, ''Biz bu haksızlığa rağmen sabrettik. Artık patlama noktasına geldik. Bizim kimseyle düşmanlığımız yoktu. Sunni ile Şii arasında da düşmanlık yoktu ama bunu başardılar. Bölgede etnik temizlik ve katliam yapılacak. Irak'taki iç savaşın yanında Türkmen ve Kürt savaşını da çıkartmaya çalışıyorlar'' dedi. Beyatlı, Kerkük konusunda Türkiye'nin seyirci kalmaması gerektiğini vurgulayarak, ''Kerkük'ün kaderi Türkiye'nin de kaderini belirler'' diye konuştu.

Çevrimdışı acun_34

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 61
Ynt: Kürtler katliam için hazırlık yapıyor
« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2007 »
  Son gelişmelere bakıldığında ;

 Bush 20 bin amerikan askerini daha Irak ' a yollanması hazırlığında ve de Irak'taki amerikan askerlerini kuzeye yani Türkiye sınırlarına kaydırmayı planlıyorlar.

Geçen yıl hatırlanacağı üzere 240 bin Askerimiz Irak sınırlarına yakın konuşlandırıldı.
Genel Kurmayımız olacakları önceden tahmin ettiğinin bir işareti idi.

Son olarak ta Edip Paşa da Abd bizi oyalamaktan başka birşey yapmıyor diyerek üstü kapalı Irak a bir operasyondan da bahsetmişti.

Peşmerge sürüsü Kerkük teki Irktaşlarımıza karşı bir katliam başlatacak olurlar ise :
Ordumuz anında müdahale edecek ve de gereğini yapacaktır.
Abd ise bir nato üyesi bir ülke ile savaşa mı girecek? yoksa İran ve de Suriye ' nin de katılacağı savaşta yeni cepheler mi açacak?

Nerede amerika da o yürek ..

Bana kalırsa ne yapsam da Irak tan kaçabilsem telaşı içindeler.
Türkiye den bu konuda Kunuri de olduğu gibi yardım isteyeceği kesindir.

Çevrimdışı çi-çi yabgu

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 7
Ynt: Kürtler katliam için hazırlık yapıyor
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2007 »
Şurası unutulmamalıdır ki Türk milleti sabırlıdır. Ancak sabrın sonu elbette vardır. Türk milleti yakında kendisine kin kusanları kinlerinde ve inlerinde boğacaktır.

Çevrimdışı irfan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 266
Ynt: Kürtler katliam için hazırlık yapıyor
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2007 »
aslan payını kendilerine aldılar..ortalığı karıştırdılar..çekilip gidecekler ama ardında bizleri bırakmanın oyunu içindeler..bunlar çok dikkat edilmesi gereken siyasal oyunlar...amaç TÜRKİYEYİ yeni bir tezgaha sürüklemek...bunu bizim muhteşem siyasallarımızda destek vermekte...BİR KISIR DÖNGÜ İÇİNE YALANLARLA SÜRÜKLEMEK İSTİYORLAR MİLLETİ....SAVAŞACAKSAK YA HEPSİYLE YADA HİÇ BİRİYLE OLMALI...sözde abilerinin isteği ile değil....3 aydır var olan kamu oylamaları bu tezgahın bir parçasıydı...uyanık olmanın tam zamanıdır....
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı İLTERİŞ KAAN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 36
  • ÖZEL KUVVETLER
Ynt: Kürtler katliam için hazırlık yapıyor
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2007 »
YARABBİ!YOLUMUZDAN KALDIR KÜFRÜN SETİNİ,
KUDRETİNLE KAVİ KIL YİĞİT CESARETİNİ.
ÜLKÜMÜZ ŞEHADETTİR,MURADIMIZ HÜRRİYET
KADER KILMA CİHANDA TÜRKÜN ESARETİNİ.

Ben ve milletim Tanrı'nın kırbacıyız.
Tanrı yoldan çıkan milletleri
cezalandırmak için bizi gönderir."
BAŞBUĞ ATTİLA

Çevrimdışı satuk buğra han

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 41
Ynt: Kürtler katliam için hazırlık yapıyor
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2007 »
daha neden bekliyoruz ki kardeşlerimiz orda canlarıyla uğraşırken biz burda.aslında bunu bizler biliyoruz ama baba parassıyla gezen tozan orda burda sabahlayan itlere sormak lazım.dünya nasıl dönüyor haberleri varmı.son model araba içlerinde gezmek birgün onla birgün bunla gezmek bunlar boş şeyler.HAYDİN KALKIN KERKÜK ' e giriyoruz deseler de girsek.ama kaç kişi gelir birde o var .saygılarımla.
YA HEPSİN YA HİÇ YA TÜRKSÜN YA PİÇ!!!

Çevrimdışı İLTERİŞ KAAN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 36
  • ÖZEL KUVVETLER
Ynt: Kürtler katliam için hazırlık yapıyor
« Yanıtla #6 : 20 Ocak 2007 »
KARDEŞİM HERZAMAN VARIM.HERYERDE HAZIRIM GELMEYE...DÜNYA TÜRK OLSUN
Ben ve milletim Tanrı'nın kırbacıyız.
Tanrı yoldan çıkan milletleri
cezalandırmak için bizi gönderir."
BAŞBUĞ ATTİLA

Çevrimdışı dogukan_70

  • Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
Ynt: Kürtler katliam için hazırlık yapıyor
« Yanıtla #7 : 20 Ocak 2007 »
ya kardeşlerim anlayamdım şu işi bu ülkede adımızın ii alınması için vatana hıyanet mi gerekio ya bir gazetenin manşeti aynen şöyle hırantımıza kıydılar ya bilmiolarmı o adam hain... bundan iki gün önce güneydoğuda bi astsubayımız şehit oldu kimin haberi var ya kim çıkıp manset attı mehmetçiğimize kıydılar die bu kadar adi olmamalıyız

Çevrimdışı teomanata

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 26
Ynt: Kürtler katliam için hazırlık yapıyor
« Yanıtla #8 : 20 Ocak 2007 »
Kandaşlar,ne kadar sessiz kalmış gibi gözüksekde bütün dünya iyi bilirki kürt piçleri öyle bir yanlışa giriştikleri anda ne abd ne bir başkası Türkün ordusuylan cephe savaşı açma yanlışına girmez.Bu mesele öyle oldu bittiylen kapatılıcak bir konu değil.Gelelim kürtlere,tarihden ders almayı öğrenemeyen bu aptal enikleri başlarına gelebilecekleri ya bilemiyorlar yada birileri bunlara aptal aldatan otu yedirmiş.Büyüklerim ulularım,ağır bir gaflet uykusundayız,çevreme bakıyorumda hala insanımız kardeşlik Türküleri söyleyecek kadar benliğinden uzaklaşmış.Bu milleti uyandırabilmek adına her türlü girişime katkı vereceğime,bir birliktelik oluşturup  her yöreye ulaşılabilecek bir radyo istasyonu kurabilirmiyiz sorusunu hem kendime hemde siz ululara sormak isterim.TTK. :turan:
Büyük Türk birliğine,yaşamım boyunca hizmet edeceğime namusum ve şerefim üzerine and içerim.

Çevrimdışı dogukan_70

  • Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
Ynt: Kürtler katliam için hazırlık yapıyor
« Yanıtla #9 : 21 Ocak 2007 »
ülkemizi korumak vatandaşlarımızı bu güzellik uykusundan uyandırmak için herşeye varım ben sonuna kadar