Gönderen Konu: MASON ISTILASI  (Okunma sayısı 12656 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
MASON ISTILASI
« : 07 Ocak 2008 »
Mason İSTİLASI

ATATÜRK’ün faaliyetlerini yasakladığı masonlar, ülkenin her yerinde cirit atar hale geldi. İstanbul’da iki mabet inşaatı başlatan masonlar, binlerce Türk gencinin mason olmak istediği propogandasına başladı.

MASON İSTİLASI!..
Atatürk’ün izin vermediği masonlar, İstanbul’da iki mabet inşaatına başladılar. Ayrıca “Mason olmak isteyen binlerce Türk genci var” diyerek de propaganda yapıyorlar

Masonlar, Türkiye’deki faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Özellikle gençlere yönelik çalışan masonlar, akla gelmedik oyunlara başvuruyor. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün faaliyetlerini yasakladığı masonlar, bugün ülkenin her yerinde adeta cirit atıyor.  Mason yayın organı Tesviye Dergisi’ne konuşan Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası yeni büyük üstadı Salih Evcilerli, “15 bin kardeşten oluşan nüfusumuz gençleşti. Türkiye’de genç nüfus dünden farklı olarak camiamıza ilgi duyuyor ve aramıza katılıyor” dedi. Net büyümelerinin yılda 2,5 ile 3,5 arasında olduğunu ifade eden Evcilerli, “Dünya Masonluğu içerisinde Türk Masonluğu çok önemli bir yerde bulunuyor” ifadesini kullandı.

Maddi imkanlarımız iyi!
Çalışma şartlarının mekân açısından fevkalade daraldığını dile getiren Evcilerli,  “Çare üretmek mecburiyetindeyiz. İstanbul’daki 7 bin kişinin yaklaşık yüzde 40’lık kısmı Anadolu yakasında hem oturmakta hem çalışmakta. Anadolu yakasında bir kompleks yaratarak bu ihtiyacı karşılayabileceğimizi düşünmekteyim” dedi. “Şu anda aramızda çok sayıda genç kardeşimiz var” diyen Salih Evcilerli, İstanbul’daki iki binalarının hemen hergün dolduğunu savundu. Genç nüfus dünden farklı olarak kendilerine ilgi duyduğunu ve aralarına katıldığını ileri süren Evcilerli, “Gerek maddi imkânlar, gerekse Masonik yapısı, ritüel uygulamaları ve nüfusumuzdaki gelişmemiz açısından baktığımız zaman net büyümemiz yılda yüzde 2,5 - 3,5 arasındadır” ifadesini kullandı.

ATATÜRK’ÜN LOCALARA SERT TEPKİSİ
Haydi defolun, cehennem olun gidin
Büyük kurtarıcı Mustafa Kemal Atatürk, kökü dışarıda olan mason localarının kapatılmasını 1935’te istedi. Büyük Önder’i ikna etmek için 11 Ocak 1935 tarihinde Cumhurbaşkanlığı konutuna çıkan Mason heyeti, Atatürk’ün büyük tepkisiyle karşılaştı. Masonların Büyük Üstadı Mim Kemal, Reis-i Cumhur’a hitaben: “Efendimiz biz zaten maiyet-i devletindeyiz fakat siz Meşrik-i Azam’ımız olursanız, bir pervane gibi etrafınızda dönüp dolaşırız demiş. Reis-i Cumhur da; peki bir şey soracağım, bana cevap veriniz de sonra... Siz Avrupa’da hangi locaya bağlısınız ve mektebinizin ismi nedir?” diye sormuş. Mason Üstadı Mim Kemal “Biz Cenova’ya tabiyiz ve Reisimiz Barca Mişon’dur” diye cevap verince küplere binen Mustafa Kemal Paşa, “Haydi defolun buradan, cehennem olun gidin. Yahudi uşakları! Benim milletim bana kahraman sıfatı verdi.

Hepinizi astırırım
Ben sizin gibi bir çift Yahudi’ye uşak mı olacağım? Bu gece sabaha kadar Türkiye’deki bütün locaları kapatmadığınız takdirde, yarın teşkil edeceğim Divan ı Harb-i Örfi’ye hepinizi verir ve astırırım. Haydi defolun karşımdan” diyerek masonları kovdu. “ Atatürk’ten ağır hakaret işiterek kovulan masonlar, o gece adeta yıldırım hızıyla durumu İzmir, İstanbul ve Adana’daki localara bildirirler. Sabah olmadan Türkiye’deki bütün locaların kapanma kararlarını aldırıp, ilgili belgeleri daha sabah kahvaltısı sofrasından kalkmayan Atatürk’ün önüne koyarlar.

ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Egeli Türk

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 10
Ynt: MASON ISTILASI
« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2008 »
Ne bekliyodukki...Biz oluşumlarımızı ne zaman ekonomik işbirliği temeline oturtabilirsek o zaman bunların amip gibi çoğalmasını engelleyebiliriz..

Çevrimdışı HanTengri

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 51
  • İL BASIMIS HÜLAGÜ HAN.
Ynt: MASON ISTILASI
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2008 »
    Atamız meşeyi dışarıda olan tüm oluşumlara kesinlikle karşı çıkmıştır. Başka milletlerden olan insanların egemenliğindeki bu ve benzeri oluşumların her halukarda Türk insanına zararlı olacağı fikrinden yola çıkarak yaşadığı süre zarfından bu oluşumların faliyet göstermelerine engel olmuştur.
   

  Ancak yüce başbuğumuzun yaptıklarının tersini yapmaya and içmiş soysuzlar her konuda olduğu gibi bu mason locaları meselesinde de Başbuğun çizdiği yoldan sapmışlardır. Maddi olarak bağımsızlığına kavuşamamış milletimiz içerisinden bu soysuzlara muhabbet besleyenler elbette olacaktır. Yahudilerin Titan benzeri bir ekonomik kalkınma zinciri oluşturmak suretiyle kişilere tanıttığı Masonluk aslında toplumların can damarlarına nüfüz etmek süretiyle köleleştirilmesi ülküsüdür. Dereceleri arttıkça iç disiplini artan ve kesin itaat ve bağlılık prensibiyle hareket eden masonlar kişide din farklılığı gözetmeksizin bünyesini geneişletmek hedefine hergeçen gün biraz daha yaklaşmaktadır.
   

   Cumhurbaşkanlığı köşkündeki hiçbir resepsiyona katılmayan masonlar Geçtiğimiz 10 kasımda köşke resmi kimlikleriyle katılarak yeni dönemdeki politikalara ortak olacaklarınında sinyalini vermişlerdir.
 
İL BASIMIZ HÜLAGÜ HAN, İLHANIMIS HÜLAGÜ HAN, JERDE AYITTI KÖKTE AYITTI, ŞIKIP KETTİ HÜLAGÜ HAN

Çevrimdışı Egeli Türk

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 10
Ynt: MASON ISTILASI
« Yanıtla #3 : 07 Ocak 2008 »
Geçen seneki izmirdeki 29 ekim kutlamalarında yürüyüş bile yaptılar...Üzücüdürki sefil futbol takımları şampiyon oldugunda milyonlar sokaklara dökülürken milli bayramlarımızda sorulduğunda vatanseverim diyen insanların yerine maalesefki masonları görüyoruz

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: MASON ISTILASI
« Yanıtla #4 : 07 Ocak 2008 »
Yahudi ve dönmelerin cirit attığı bu yer,ismet inönünün talimatıyla yeniden faliyet göstermeye başlamıştır.Daha sonra hiçbir hükümet kapatma lafını ağzına bile almamıştır,her hükümette  hangi partiden olursa olsun muhakkak bakan,başbakan,hatta cumhurbaşkanı bile soktukları söylenir.Her ABD ye gidşlerinde yahudi lobilerni ziyaret eden siyasiler olduğuna göre bunların meydanları boş buldukları aşikardır.

Çevrimdışı Tula

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 30
  • Türk Irkı Sağolsun
Ynt: MASON ISTILASI
« Yanıtla #5 : 07 Ocak 2008 »
Alıntı
Üzücüdürki sefil futbol takımları şampiyon oldugunda milyonlar sokaklara dökülürken milli bayramlarımızda sorulduğunda vatanseverim diyen insanların yerine maalesefki masonları görüyoruz


Sayın Egeli Türk  yorumunuzdaki cümlenizden anlayabildiğim kadarıyla  sırf merak ettiğim için soruyorum;Bunların sefil futbol takımının adı nedir?

Tula
Türk Irkı Sağolsun

Çevrimdışı YANLIZ KURT(2)

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 81
Ynt: MASON ISTILASI
« Yanıtla #6 : 07 Ocak 2008 »
Geçenlerde ; Türk - İslam sentezcisi (ülkücü) bir arkadaşımla bu konuda girdiğimiz tartışmayı sizlere anlatmak istiyorum..
bana bir video seyrettirdi.Videoda anlatılan , bölücübaşı denen illetin yakalandığında neden asılmayışı ya da "asılamayışı" ile ilgiliydi.
o dönemdeki siyasi olayların ve bu sürecin nasıl işlediği hakkındaki videoda bir şey gözüme çarptı.
sonuçta ülkücü kesimin hazırladığı bu söz konusu videoda bir noktaya dikkatimi çektim.
videonun bir bölümünde bir kaç ismi ; monitörün ekranını 5 ' e altıya bölerek fotoğraflarını yerleştirmişler ve normal bi şekilde eleştiriyolardı.
buraya kadar herşey normal.
fakat normal olmayan şey bu fotoğrafların birisinin diğerlerinin içinde ne işi vardı?
fotoğraflardan birini şu an hatırlıyorum sadece . eğer bulursam videoyu paylaşabilirim sizinle
neyse o hatırladığım fotoğraftaki kişi R.T.E idi.
her gün izlemeye alışık olduğumuz bir şekilde eleştiriliyordu
ama bir fotoğraf vardı ki,
diğerleriyle aynı kaba koyulup eleştirilmesi bana ilginç geldi
o kişi A.N. Sezer'di.
ben aynen şöyle dedim:
o adamın ne işi var orda?
hakediyormu bu kadar eleştiriyi?
sonuçta o kişi;
yıllarca Cumhuriyetin , Atatürk ilke ve inkilaplarının , anayasanın savunucusu olmuş laik, demokratik bir insan.
onu neden suçlarlar ki?
anlamıyorum dedim.
ülkücü şahsın bana verdiği cevap aynen şöyle:
" o mason bilmiyomusun?"
olabilir dedim.
sonuçta vatansever Atatürkçü bir insan
mason olması neyi değiştirir ki? en azından sizin için
dedim.
(bana bağırarak ve sanki masonluğun çok tehlikeli bir şey olduğunu ima edercesine..)
- "sen masonluğun ne demek olduğunu biliyomusun ki konuşuyosun?"
verdiğim cevap:
-bildiğim kadarıyla bir teşkilat (gerçekten de fazla bir şey bilmiyoruz bu konuda)
ama şimdiye kadar millete ve vatana bir zararlarını görmedik. en azından elle tutulur gözle görülür bir şekilde..
benim bildiğim ; kendi hallerinde bir toplantıları olan, fikir alışverişinde bulunan bir örgütlenme biçimi..
....
açıkçası ben hala düşünmekteyim:
gerçekten de o ülkücü arkadaşın dediği kadar tehlikeli ve kötü bir durum mu bu masonluk ?
o haklı mı yoksa masonluğu bu kadar sevmezken?
gerçi hiç bir zaman devletin içerisinde gördüğümüz anayasaya ve Atatürkçülüğe bağlı Sayın A.N Sezer konusundaki düşüncelerimizi değiştiremezler, o ayrı mesele
ama
diğer konuda ne kadar fikir eksikliğimiz olduğu açıkça ortada
belki onlar da bir şey bilmiyorlardır
en azından bildiklerini zannediyolar
biz onu da bilemiyoruz.
sevgili editör arkadaşlarımızın yüksek bilgilerinden bu konuda da faydalanmak isteriz
masonluk nedir? Türkiyede masonluk?
bize açıklayabilirler mi acaba?
vikipedide bu konuya tam bir açıklık getirmemiş
Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm!

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Ynt: MASON ISTILASI
« Yanıtla #7 : 07 Ocak 2008 »
Atatürk kapattığına göre pis bir yanları var.


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Çevrimdışı Egeli Türk

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 10
Ynt: MASON ISTILASI
« Yanıtla #8 : 08 Ocak 2008 »
Alıntı
Üzücüdürki sefil futbol takımları şampiyon oldugunda milyonlar sokaklara dökülürken milli bayramlarımızda sorulduğunda vatanseverim diyen insanların yerine maalesefki masonları görüyoruz


Sayın Egeli Türk  yorumunuzdaki cümlenizden anlayabildiğim kadarıyla  sırf merak ettiğim için soruyorum;Bunların sefil futbol takımının adı nedir?

Tula

Kandaşım bunların bir sefil futbol takımı var demek istemedim.Bunu bütün futbol takımları için dedim demek istediğim şuydu fenerbahce,galatasaray,besiktas yada herhangi bir futbol takımı şampiyon olunca milyonlar sokaklara dökülüyor ama konu Cumhuriyet Bayramı olunca o meydanda sadece 2000-3000 vatandaş oluyor bizim insanlarımız sabah 8de kalkıp kutlamalara gelmezken bu mason denilen adi kansız köpekler Cumhuriyet Bayramında bile boy gösteriyorlar ve yürüyüş bile yapıyorlar.

Çevrimdışı SON ÇERİ

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 88
Ynt: MASON ISTILASI
« Yanıtla #9 : 15 Haziran 2008 »
Tarih: 13 mayıs 1983

Ülke: Kanada

Konuşma,

" Yüce Musa adına Tevrat adına, Talmut adına, ulusumuz adına.." cümlesiyle başlıyor.

Gündem maddesi "Ermenistan-Asala-Türkiye"

Konuşma çok uzun.

Selçuklular ve Osmanlı''nın kuruluş ve yıkılışı anlatılıyor, sonra söz günümüze, sözde soykırım bahsine geliyor. İşte konuşmacı üstat masonun ağzından dökülenler:

"-Tarihin çeşitli bölümlerinde Ermenileri kışkırttık.

Dünya basınındaki biraderlerimiz aracılığıyla konuyu açtık, yaydık, destekledik.

Ermeni gençlerini Filistin kamplarında CIA yardımıyla eğittik.

ASALA adını verdiğimiz bu örgütü eylem yapacak seviyeye getirdik, silah ve patlayıcı konusunda deneyim kazanmalarını sağladık.

Örgüte ürettiğimiz silah ve malzemeleri sattık, para kazandık.

Boğuşsun dursun, oyalansın, kontrolümüzde olsun ve bize ihtiyaç duysun diye Türkiye''ye sorun hediye ettik."

13 Mayıs 1983''te, Kanada''daki mason toplantısında, "üstat" şecaatini arza devam ediyor:

"- Dünyanın neresinde yaşıyor olurlarsa olsunlar, Ermenilerde bir öç alma duygusu yarattık.

Geçmişte Ermenilerin Türklere yaptıklarını, sanki Türkler Ermenilere yapmış gibi değiştirip kaşıyarak kapanmış, iyi olmuş bir yarayı yeniden kanattık.

Ermenilerin Türkiye''den toprak talep etmelerini, nakit para tazminatı istemelerini önerdik.

Bundaki amacımız Ermenileri toprak sahibi yapmak değildi.

Zaten ülkeleri, toprakları vardı.

Kendi topraklarını bile kullanamıyorlardı.

Ermeniler adına Türkiye''den istediğimiz topraklar aslında ''Büyük İsrail Devleti''nin ileride sınırlarına yarayacağı topraklardı."

İşte işin özü bu. Ve Türkiye işte bu tuzağın bizzat hazırlayıcısı olan Yahudi ve masonlardan, her 24 Nisan''a doğru "Beni bu tuzaktan kurtar" diye yardım istiyor.

Karşılığında ise Yahudi şirketlerine ve İsrail''e ihale veriyor, ABD'deki Yahudi lobilerine nakit para ödüyor.

Ali Özoğlu'nun yazdığı 'Şifre Çözüldü yazısından alıntıdır. TTK.
GÖNLÜNDE AKAN YARALARIN KANINI DİNDİR YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR