Gönderen Konu: MHP Üzerinde Oynanan Oyunların Asıl Amacı Ne?  (Okunma sayısı 6379 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Çağrıbey

  • [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2155
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Seçim startı verilip partiler milletvekili adaylarını kamuoyuna açıklar açıklamaz MHP li bazı yönetici ve milletvekili adaylarıyla ilgili seks kasetleri servis edilerek MHP can evinden vurulmak istendi.

Peki, bu kasetlerdeki ilişkiler yeni miydi?
Elbette ki yeni değildi.

O zaman demek oluyor ki bu kasetler birilerin elinde daha önceden vardı ve günü zamanı için bekletiliyor, saklanıyordu.
Gelişmelere biraz geriye dönük baktığımızda gerek Deniz Baykal ve gerekse MHP li bazı isimlere yönelik bu operasyonlar belli mihraklarca ve belli bir sonuca gidilmek için yapılmaktadır.
Deniz Baykal'la ilgili operasyon amaçlanan gayeye varmış ve Baykal sonrası CHP kürtçü kadrolara teslim edilmiştir.
Ancak son kaset olaylarıyla MHP ye karşı yapılan operasyonda daha farklı bir amaç güdülmektedir.
Malum AKP sekiz yıllık iktidarı süresince kendisine yüklenen görevleri adım adım uygulamaya koyarak aldığı taşeronluk görevini bil hakkın yapıp patronlarından geçer not almayı başardı.
Anlaşılan o ki AKP ye taşeronluk veren patronların AKP eliyle yaptıracakları daha başka önemli işleri de var.
AKP nin bu seçim sürecinde sarf ettiği çabalar üçüncü defa iktidar olmaktan öte amaçlar taşımaktadır.
AKP sekiz yıllık iktidarı süresince işlettiği sürecin meyvelerini bu üçüncü iktidarı döneminde alacağını, daha doğrusu patronlarına bahşedeceğinin bilincinde.
AKP üçüncü iktidar döneminde yapacağı şeyleri saklamak, gizlemek gibi bir çabanın içerisinde de değildir.
Her şeyi açık açık söylüyor.
3. Dönemde AKP öncelikli olarak anayasanın ilk üç maddesini değiştirmeyi hedeflemektedir.
Anayasanın ilk üç maddesinin değiştirilmesi de Türkiye'nin eyalet sistemine geçişini, yani federasyona dönüşmesini, yani özerk kürdistanın kurulmasını sağlayacaktır.
AKP nin yeni Osmanlılıktan kastı da budur.
AKP nin bu amaçlarını gerçekleştirmesi için sadece iktidar olması yetmemektedir.
AKP nin anayasayı, halkoylamasına gitmeden, değiştirecek sayıda milletvekiline ihtiyacı vardır.
AKP nin bu ihtiyacının gerçekleşmesi için de meclise sadece iki partinin ve oyları çantada keklik olan, bağımsız olarak aday olan, BDP li kürtlerin girmesi gerekmektedir.
Taşeron AKP ye bu uğurda kimlerin destek verdiklerini/verebileceklerini herkes bilmektedir.

Nerdeyse sıradan insanların yatak odası mahremlerini bile kayıt altına alan istihbaratları, bizzat başbakana bağlı birimler ve emniyet teşkilatını işgal etmiş olan fetullahçılar toplamaktadır.
MHP ye karşı yürütülen operasyonlar elbette ki sadece yayınlanan seks kasetlerinden ibaret değildir.

Önümüzdeki günlerde bu kaset furyasına başka kişiler de eklenecektir.

MHP li bazı yöneticiler; çek, tahsilât ve gayr-i meşru işler yapan bazı mafya görüntüsü veren isimlerle irtibatlandırılmaya çalışılacaktır.

MHP li belediyelere baskınlar düzenlenerek millet nezdinde yolsuzluk yapıldığı izlenimleri verilmeye çalışılacaktır.

Merhum MHP lideri Alparslan TÜRKEŞ'e ait olduğu iddia edilen ve hâlihazırda ki MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kötüler içerikli bir belge AKP den aday olan Türkeş'in oğlu A.Kutalmış Türkeş tarafından öldürücü darbe olarak vurulmak üzere basına ve kamuoyuna deklare edilecektir.

12 Eylül 2010 anayasa oylamasında yapıldığı gibi bazı ülkücü eskileri çeşitli basın ve yayın kuruluşlarına çıkartılarak ülkücülerin MHP ye oy vermemeleri için ülkücüyü, ülkücü eskileriyle vurma oyunu yeni baştan ve daha kapsamlı olarak uygulamaya konulacaktır.

Ülkücü eskilerini ve bazı saf ve kafası çalışmayan ülkücüleri dizayn etmek ve yönlendirmek üzere okyanus ötesinde ki CİA nın kucağındaki yosma, sarıklı kardinal fetullah gülen adlı Türklük ve İslamiyet karşıtı haçlı batı uşağınca en az kırk elli tane internet sitesi kurdurulmuş olup bu siteler aracılığıyla ülkücüler istenilen doğrultuda yönlendirilmeye çalışılmaktadır.

Yine başta fettulahçı tayfası olmak üzere birçok cemaat ve tarikatın internet sitelerinde ve basın-yayın organlarında MHP nin din ve maneviyattan uzaklaştığı, dinsiz Kemalist CHP çizgisine kaydığı konusu işlenmektedir.

Bu seçim sürecinde ve özellikle de seçimin yaklaştığı günlerde birçok MHP yöneticisi ve milletvekili adayının mal varlıkları basın ve yayın yoluyla gündeme getirilerek toplumda MHP nin ve MHP lilerin haksız kazanç edinmiş kişiler olduğuna dair şüpheler uyandırılmaya çalışılacaktır.

Kesintisiz bir şekilde MHP nin baraj sorunu dile getirilecek ve toplumda MHP nin seçim barajını aşamayacağına dair bir kanaatin yerleşmesi amaçlanacaktır ki bu epey zamandır başbakan ve AKP li sözcüler tarafından yapılmaktadır.

Bütün bu sayılanlarla AKP lehine elde edilen sonuçlara ilaveten AKP cenahının en büyük kazancı: MHP hakkında ileri sürülen iddialarla sürekli savunmada bırakılarak, kendini ifade etmesinin önü kesilecektir.

Daha da önemlisi MHP nin AKP hakkında söyleyeceği gerçek bilgi ve belgeler, MHP bunları AKP den intikam almak veya misilleme yapmak için iftira atıyor düşüncesiyle toplum nazarında inandırıcı olmayacaktır.

Ancak ne var ki AKP ve fetullahçı şer odağı eliyle MHP aleyhine yapılan yıkıcı ve yıpratıcı kara propagandalar toplumda AKP nin ve fettulahçı şer yuvasının beklediği ve umduğu tesiri yapmamış, aksine MHP atılan onca iftiraya rağmen Türk Milletinden, daha önceki dönemlere nazaran, çok daha fazla teveccüh ve rağbet görmüştür.

Demek oluyor ki herkes bir hesap içinde, lakin bu hesap sahipleri hesap yaparken Türk Milletinin ve Tanrı'nın hesabını hesaba katmamaktalar.

MHP seçim sürecinde AKP ye tıpkı AKP nin kendisine reva gördüğü muameleyi uygulamalı, AKP aleyhine elinde bulunan bütün verileri- ki AKP nin yolsuzluk dosyaları ve seks kasetleri bir, beş değil onlarcadır- Türk Milletinin bilgisine arz etmelidir.

Diliyor ve umut ediyoruz ki MHP her şeye rağmen bu iftira fırtınasından sağ salim çıkacak ve meclise daha güçlü ve kalabalık milletvekiliyle girerek Türkiye üzerindeki küresel hain ve kahpe planların AKP eliyle işletilmesinin önünü alacaktır.

Ne Mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana...

Saygılarımla.

Çağrıbey

Çevrimdışı Işbara Tarkan

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 103
  • Elçibey'in Askeri
Ynt: MHP Üzerinde Oynanan Oyunların Asıl Amacı Ne?
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2011 »
MHP 40 yıldır neleri gördü geçirdi.Kimse yokken MHP vardı.Şu an bir çok siyasi MHP ve ülkücü kökenli iken herkes sessiz kalıyor bu konularda.Ama olsun bir kaç çapulcu soysuz ümmetçiye yem olacak parti değildir MHP.Olursa da bu millete yazıklar olsun.
"Süt verirken öz anam, Böyle demişti bana: Seni kurban besliyorum Türk Yurduna, Vatana, Bu dünyada azatlığı şan şöhretten üstün tut, Alçaklığı, yaltaklığı, rezilliği sen unut! Senin sevgin vatan olsun, millet olsun, ben olum, Sütüm sana haram olsun; hıyanet etsen oğlum!"

Ahmet Cevat

Çevrimdışı Almıla

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 186
  • Gökbörü Asena Gençlik
Ynt: MHP Üzerinde Oynanan Oyunların Asıl Amacı Ne?
« Yanıtla #2 : 16 Mayıs 2011 »
AKP ve AKP yandaşı bütün dinci gruplar; yandaş basın ve yayın kuruluşları el birliğiyle ve bir orkestra uyumu içerisinde MHP yi milletin gözünden düşürmek için yapılabilecek en şeytani ve gayrı ahlaki yol ve yöntemlere başvurmaktadırlar.
Elbetteki bunu yapmalarının sebebi sadece MHP nin kendilerine siyasi rakip olması değildir.
Siyasette rekabet vardır ama AKP ve tayfasının, özellikle fettoşçu tayfasının MHP ye yaptıkları siyasi rekabet değil bitirme ve yok etmeyi amaçlayan düşmanlıktır.
Şayet MHP meclise giremezse AKP daha çok milletvekili çıkartacak ve yanlarına pkk lılarıda alarak, Bürükselin şefaatına sığınıp anayasadan Türklüğü çıkartacak ve peşinden de Türkiyeyi eyaletlere ayırarak ve böylelikle de kürtlere özerklik yolunu açacaklardır.
Türk Milleti AKP nin küresel odaklara yaptığı bu taşeronluğun farkına varmış ve inşallah seçim sandığında gerekeni yapacaktır.
AKP nin yeniden iktidarı ve daha da vahimi AKP nin anayasayı değiştirecek çoğunluğu bulması Türk milleti için tam bir felaket demektir.
AKP nin MHP ye karşı yürüttüğü bu düşmanlık ve yok etme operasyonun yegane amacı MHP yi yapacakları işlerde önünde engel olarak görmesidir.
Yalnız AKP bir yanlışa düşmektedir. O yanlışı da AKP bu işlerin meclis çoğunluğuyla olacağını sanmasıdır.
AKP, yapacağı ihanetlere karşı, Türk Milletinin yeni baştan bir Kutuluş Savaşı başlatacağınından haberdar değil galiba.

TTKvY
YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN, CİHAN SENİNDİR!

Çevrimdışı Atsız Gök-Börü

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 236
  • Tek Dağ Başı Mezar Oluncaya Kadar !
Ynt: MHP Üzerinde Oynanan Oyunların Asıl Amacı Ne?
« Yanıtla #3 : 16 Mayıs 2011 »
   Belli ki bu yapılan hareketlerin temeli, Millyetçi Cephe'nin en teşkilatlı yapısı MHP'yi karalamak yoluyla , Türk'ün gözünde ,Türk Milliyetçilerini aşağılamak ve düşürmek. Çünkü cümle cihan biliyor ki , bir tane Türk Milliyetçisi , bütün bir vatanın kaderini esaretten istiklale değiştirebilme kapasitesine sahiptir.

   MHP'yi karalamanın altında , Milliyetçiliği marjinalleştirme, Türk'ün Milliyetçiliğine balta vurma hırsı da yatmaktadır.

   Ocaktayken bir lafımız vardı " biz mahallenin delisi gibiyiz , ne mahalleye muhtar yaparlar , ne de mahalleden kovarlar " derdik. Anladığım kadarıyla bizi mahalleden kovdurmaya çalışıyorlar. Bu durumda ne olursa olsun MHP'ye bu konuda sahip çıkmamız , yanında olmamız gereklidir.  MHP çökerse , Türkçülük adına da çok şey çöker.

    TTK !
GAYRI RAHATTA BULDUM CANIMA "İLK HARAMI "!

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: MHP Üzerinde Oynanan Oyunların Asıl Amacı Ne?
« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2011 »
 Şu süreçte; MHP'ye saldırmanın ya da eleştirmenin; Türklüğe ve Türkçülüğe hiçbir faydası yoktur. Zırlak Vaiz Fettoş ile Çetesinin(AK-PKK) yegane amacı, seçim öncesi Türk Milliyetçilerini birbirine düşman etmek ve pek tabii MHP'yi baraj altında bırakmaktır.

 Lakin amaçlarına ulaşmayacaklar. MHP her halükarda barajı geçecektir. Şu an gözüken durum, budur. Yani komplocuların ayak oyunları, kendi ayaklarına dolanmıştır. Aziz Milletimizde, MHP'ye yönelik büyük bir teveccüh gözlenmektedir.

 Biz Türkçülerin; Zırlak Vaiz ve çetesinin entrikalarına, ayak oyunlarına prim vermeyeceğimizi herkes bilmelidir!
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ynt: MHP Üzerinde Oynanan Oyunların Asıl Amacı Ne?
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2011 »
Bazı sözde Türkçüler (!) chp'yi destekliyordu buyrun bugün Diyarbakır'da 12 pkk'lı öldü diye kepeng kapadılar.Artık sap ile samanı ayırmak zamanıdır.

MHP'siz siyaset,parlemanto ve güncel hayat çok etkilenir.12 Haziran seçimleri çok önemli bir savaş günüdür.Savaştan anlımızın akı ile çıkacağımıza inanıyorum.

Bütün Türkler bir ordu,katılmayan kaçaktır !

TTK.