Bir modadır yükseldi yine.. 4 parmak hikayesi.. Sosyal paylaşım sitelerine bakıyorum herkesin adı rabia olmuş.. İlk duyduğumda bu rabia kesin ecnebilere baldırını göstermiştir poz vermiştir bu şeriatçılarda öldürmüştür dedim ve pozları aramaya başladım ölünün arkasından rahmet okumak için ama meğer hikaye öyle değilmiş.. O yüzden beni ilgilendirmediğini düşündüm.. Küçüklükten beri patlatıp yediğimiz mısırın bu Mısır adlı ülkede yetiştiğini sananlardandım artık o kapasiteyede sahip olmadığıma göre hala beni ilgilendiren birşey yok.. Ölendende öldürendende razı olsun yaradanları oksijen tüketimi önemli her yaşayan canlıyı ekolojik dengeye düşman olarak gören birisi olarak gayet mutluyum şu anki durumdan.. Neyseki maddiyattan çabuk sıkılıyorum bu sohbeti daha fazla uzatmadan maneviyata yönelmeliyim..
Sahi yahu.. Doğu Türkistanda, Başkurdistanda, Kerkük, Kırım, Karabağda mısır yemeden öldürülen Rabia isimli bir Türk var mı hiç? Ruhun Şad olsun Doğu Türkistanlı, Başkurdistanlı, Kerkük, Kırım, Karabağlı RABİA..