Paylasim icin tesekkürler sayin baskanim. Duanin gücüne inananlar sözünüzden, aklima iki ay önce kardesimle yasadigim bir hadise geldi . Telefon acti ,abi bugün seni yemege davet ediyorum hazirlan yarim saat sonra yanindayim. Istemiyerek tamam dedim . Prensip olarak lokantalarda yemek yemem . Bindik arabasina yola ciktik . Yolda anlatmaya basladi . Kizim evinden tasinacak 2 bin euro paraya ihtiyacim var ,nasil temin edecegimi dusunurken ,15 eurom vardi gittim loto oynadim tutturdum dedi . Kac tutturdun dedim bes dedi . Kac para kazandin 1970 küsür euro . Son numarada 7 yerine 8 i isaretlemis olsaydim 6 milyon euro kazanacaktim dedi . Valla ben senin bu loto tutturmana sevinmedim ,üzüldüm dedim . Tutacaksa ya tam tutsun yada hic tutmasin. Abi dedi ben allaha dua ederken iki bin euro istedim, daha fazla isteseydim ,daha fazlasini nasip ederdi . Niye dua ederken daha fazlasini istemedin diye sordum ? Ikibin euroya ihtiyacim vardi o kadar istedim duam kabul oldu dedi. Madem allah senin duani kabul ediyor yeni bir loto oyna 10 milyon cikmasi icin dua et , eger tutturursan ilahi bir netice olduguna bende inanacagim . Anlatmaya devam ediyor ,abi sen iste allah verir diye diretiyor . Yok kalsin dedim allahtan istemiyorum ,allah ihtiyaci olan ,acliktan ölen yarattigi milyonlarca kulunun karnini doyursun . Gücü yetiyorsa kafir zulmü altinda inliyen mümin kullarina destek olsun . Tesadüfen bir loto tutturmussun gelmissin bana din dersi veriyorsun . Yemegi iptal ediyorum beni aldigin yere birak dedim . Hic yoktan yeterince sinir ettin beni dedim . Tamam dedi konuyu kapatiyorum yemege gidiyoruz Ikna oldum . Iste inanmak böyle birsey ,allahtan ikibin euro istemiste o kadar vermis,daha fazlasini isteseymis verirmis ( !?) .