Gönderen Konu: Mülteciler 70 Bini Buldu Halk rahatsız!  (Okunma sayısı 5269 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Hatay ve Kilis deki Vatandaşlarımız sayıları yüksek rakamlara çıkan mültecilerden tedirgin durumda, kampların dışında şehirlerde serbestce dolaşıp ev kiralıyorlar kim nedir! kimin eli kimin cebinde belli değil! içlerinde pkklısından, Suriye ordusuna karşı savaşanlara  kadar her türlü  kişi var şehir merkezlerinde patavatsızca dolaşıp halkla tartışmaya kavgaya kadar gidiyorlar son olarak mülteci kampınının bir kısmını Maraş Türkoğlu kazasına kurmak istediler izin alamadılar rezilliğin boyutunu oralara kadar taşıyacaklardı. Hükümetin Esada bakış açısının bilen mülteciler daha'da rahat serbest, dokunulmazlık konumunda hissediyorlar kendilerini, hatta bazen güvenlik güçlerine saldırmaktanda geri durmuyorlar. Basına yansıyan ı mültecilerin bir kısmı gündüz suriyeye geçip esada karşı savaşıyor gece kampa geliyorlar.

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Ynt: Mülteciler 70 Bini Buldu Halk rahatsız!
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2012 »
ABD'nin Irak'a demokrasi götürme(!) girişiminin ardından, bizimkilerin üzerine basa basa Irak'ın kuzeyi diye telafuz ettiği ama eninde sonunda üzerinde fiili bir kürt devletinin kurulduğu şimdilerde Kuzey Irak diye adlandırılan bir bölge oluşmuştu.
Aynısı Suriye'ye gidecek demokrasiden (!) sonra da Suriye için oluşacak. Bizimkiler yine ısrarla Suriyenin Kuzeyi diyecek ama gerçekte fiili bir kürt yönetiminin oluştuğu, (pkk'nın devletleşmesi demek daha isabetli olur) Suriye'nin Kuzeyi yani Kuzey Suriye oluşmaya başlamış ve kanımca oluşmuştur da.
Esad devrilse de devrilmese de artık Kuzey Suriye diye kürtlerin devletleşme süreçlerinin ikinci adımları olan bir bölge oluşmuştur.
Sanırım sonraki adımlar Kuzey Irak'la Kuzey Suriyenin birleşerek kürdistanın gerçekleşmesine ve hemen peşinden de Türkiyeden toprak talebine doğru ilerleyecektir.
Hani atalarımız "görünen köy kılavuz istemez" demişler ya, akp'nin dümen tuttuğu Türkiye gemisi için görünen manzara budur!
Tanrı sonumuzu hayır eylesin!

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Mülteciler 70 Bini Buldu Halk rahatsız!
« Yanıtla #2 : 29 Ağustos 2012 »
YENİ ÇADIRKENTLER K.MARAŞA KURULUYOR

Kahramanmaraş İl Afet Acil Durum Müdürü Karadutlu: -''Suriyeli misafirlerimize kendi evlerindeki konforu aratmamaya çalışıyoruz' Ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle Türkiye'ye sığınan Suriyeliler'in barınmaları için daha önceki yerlerin dolması nedeniyle, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te yeni çadır kent kurma çalışm
aları devam ediyor. Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra Kahramanmaraş'taki okul, pansiyon ve belediyeye ait fuar merkezine yerleştirilen ve sayıları 7 bin 520'ye ulaşan Suriyeliler, çalışmaların sona ermesiyle birlikte Doğukent Mahallesi'nde oluşturulan 10 bin kişi kapasiteli çadır kente sevk edilecek. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'ne ait 450 dönüm arazi üzerine kurulan çadır kentte çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Şu ana kadar bölgede yaklaşık bin çadırın kurulduğu belirtildi. Çadır kentte ayrıca hastane, mescit, spor alanları, kreş ve televizyon odalarının yanı sıra sosyal aktivite alanları da oluşturuluyor. Kahramanmaraş İl Afet ve Acil Durum Müdürü İhsan Karadutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekiplerin 24 saat çalışmaya devam ettiğini ifade etti. Şehre gelen Suriyeli mültecilerin kısa bir süre sonra çadır kente yerleştireceklerini belirten Karadutlu, şunları kaydetti: ''Bin çadırımızı kurduk ve yeni çadır kurma çalışmaları devam ediyor. Suriyeli misafirlerimize kendi evlerindeki konforu aratmamaya çalışıyoruz. Altyapı çalışmalarımızın büyük bölümü tamamlandı. Sosyal yaşam alanlarını ve sosyal aktivite alanlarını da unutmadık. Suriyeli vatandaşlar için vakitlerini değerlendirecekleri futbol, voleybol ve basketbol sahaları oluşturuyoruz.'' Çadır kentte mesleki eğitim kurslarının da olacağını anlatan Karadutlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne bağlı ekiplerin çadır kentin yapımında büyük özveri gösterdiğini de dile getirdi. -Nizip ve Karkamış'taki çadır kentler- Gaziantep'in Nizip ve Karkamış ilçelerinde de yeni çadır kentler kuruluyor. Nizip'teki Birecik Barajı yakınındaki 250 dönümlük arazide oluşturulan alanda, elektrik, su ve kanalizasyon çalışmalarının sona ermesiyle birlikte Türk Kızılay'ı çadır kurma işlemi başlatacak. Nizip'te şu anda 4 okulda barınan 803 Suriyeli ile bundan sonra gelebilecek Suriyeliler, kısa bir süre sonra bu çadır kente sevk edilecek. Karkamış ilçesindeki bir süredir çalışmaları devam eden 8 bin kişi kapasiteli çadır kent büyük ölçüde tamamlandı. Yetkililer, bir bölümü tamamlanan çadır kentte şimdilik 300 civarında Suriyeli'nin yerleştirildiğini ifade etti. Çalışmaların sona ermesiyle birlikte Gaziantep'te çeşitli okullarda barınan Suriyeliler de bu çadır kente gönderilecek.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Mülteciler 70 Bini Buldu Halk rahatsız!
« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2012 »
Misafirlerine  evlerindeki konforu aratmayacaklarmış, yalakalar kendi vatandaşına ne sundunki? başkasına övünç kaynagı olarak lanse ediyorsun, körfez savaşının darbesini bir çok ıraklının ülkemizde kalmasıyla aldık şimdide bunlar! daha vahim olanı ülke yol geçen hanı olmuş, Üçoklu Ağabeyin dediği gibi 3 çerçeveli kukla devletin kurulma planları ne yazıkki kendi elimizle bilerek hayata geçiriliyor. Hala başbakanın bildiği bişeyler var diyen ruhsuzlar çoğunlukda ülkemizde !!!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Mülteciler 70 Bini Buldu Halk rahatsız!
« Yanıtla #4 : 29 Ağustos 2012 »
Banu AVAR: Jerusalem Post: ‘Türkiye Kürt Baharı’yla Karşı Karşıya!’

Haberler - İlk Kurşun
20 Ağustos 2012

Son günlerde Batı basını, onlarca ajans ve basın yayın organında, üstüne basa basa şu ifadeyi, öne çıkarıyor: ‘Şemdinli’de yüzlerce ‘gerillaya’ karşı ‘orantısız güç kullanan ordu kuvvetleri’!

İşte bu ifadeler Libya’da Kaddafi’ye karşı kullanılan ifadelerle aynı! Suriye’de Esad’a karşı kullanılan ifadelerle de aynı! Bilmem mesajı aldınız mı?

Küresel odaklar, CIA ‘bahar’ çalışmaları için, 2005 yılında Responsability to Protect = KORUMA YASASINI çıkarmışlardı…

Yasaya göre hedef ülkede etnik ya da mezhep bazında oluşturulan bir ‘topluluk ’, batıya, ‘zulüm altında’ olduklarını ispatladıkları takdirde, ‘uluslararası camia’ müdahale hakkına sahip olacaktı. Libya bu yasaya dayanılarak bombalandı.

Sadece 1 yıl önce Elize sarayında ayaklarına kapananlar Kaddafi’yi linç ederek ortadan kaldırdı.. Önce Bingazi’yi terör yuvası haline getirdiler. Sonra teröristlerin bir eline bayrak , bir eline silah verdiler.. Bingazi ayrı memleket oldu.. Çapulcuların arkasına özel harekat kuvvetleri, istihbaratçılar ve CIA tetikçileri koydular.. Hükümet kuvvetleri Bingazi’yi ‘eziyordu’! Bingazi halkı korunmalıydı.. Yukardan Libya’yı bombaladılar..

Tüm bunları Responsability to Protect yasası kapsamında yaptılar!

Başlangıç serenadını ‘uluslararası medya’ yaptı.. ‘Bingazi halkı korunmalıydı.. Zalim Kaddafi yok olmalıydı!’

Jerusalem Post’ta Jonathan Spyer 9 Ağustos tarihli yazısında bakın ne diyor: ‘Binlerce düşman askerine karşın birkaç yüz gerilla, Türkiye ordusunun tanklarıyla, savaş uçaklarıyla, helikopterlerle ve koca bir askeri teknolojiyle karşı karşıya!’

‘Alan savunması’

Ellerini sevinçle uğuşturan İsrail basını Türk ordusunun Irak sınırında PKK ile boğuştuğunu uzun uzun anlatıyor ve PKK terör örgütünün Şemdinli’de başarılı bir ‘alan savunması’ yaptığını yazıyor!

BDP’li Şemdinli belediye başkanı Sedat Töre, The Economist’e, ‘Şemdinli halkı ateşle çevrildi’ beyanatında bulunuyor!

Jonathan Spyer, ‘Irak ve Suriye sınırlarındaki Kürt hareketiyle cesaretlenebilecek ‘Türkiye Kürtlerinin’ Türkiye’de ‘Kürt Baharı’nı başlatabileceklerini’ yazıyor:

‘Türkiye, bir yandan Şemdinli’de savaş halindeyken , bir yandan da Irak ve Suriye sınırlarındaki Kürt eyaletleriyle sınır komşusu olma ihtimaliyle karşı karşıya!’ diyor.

Küresel basında çıkan analizler, tarafları ve ilişkileri ve ÇELİŞKİLERİ şöyle sıralıyor:

Esad, Türkiye sınırını kendine yakın olan Kürt grupların denetimine bıraktı..

Bu gruplardan bölgeyi denetleyen silahlı Kürt partisi PYD , Türkiye’nin ve küresel aktörlerin desteklediği Müslüman kardeşler örgütü ve ‘Hür Suriye Ordusu ile mücadele ediyor.

900 kilometrelik Türkiye Suriye sınırı da Hür Suriye ordusu ile savaşan bu grubun elinde.

Türkiye’nin Irak sınırı Barzani denetiminde.. PKK terör örgütü Barzani toprakları içinde. Barzani İsrail PKK ve ABD bloğu Türkiye ile ittifak halinde!

Bu durumda Türkiye celladıyla el ele..

‘Ava giden avlanır!’

Suriye’nin durumu gayet anlaşılır… Esad vatan savunması yapıyor, arkasına Avrasya güçlerini aldı, Libya’da Irak’da, Afganistan’da olanlar başına gelmesin diye savaşıyor..

Türkiye’nin durumu ise anlaşılabilir değil. Kendini arkadan, önden vuran bir ‘müttefiki’ var.

ABD hem Türkiye’ye , hem PKK’ya aynı anda strateji çiziyor.. Bu strateji çerçevesinde Türk ordusu ve milleti 30 yıldır ölüyor!

Ve bu ‘müttefik’, Türkiye’yi, şartlar olgunlaştığı an, ‘Kürt baharı’nı bastırmaya kalkmakla suçlayacak! Türkiye, sınırları içinde ‘ezilen’ bir topluma, zulüm uygulamakla suçlanacak

Dünyada bu kadar garip bir politik kumpasa sıkışmış başka bir ülke yok..

Türkiye ‘ava giderken avlananacak’!

Jerusalem Post’dan Spyer, yazıyor: ‘Arap dünyasında sınırlar, Osmanlı İmparatorluğunun dağılışından beri ilk kez bu kadar belirsizleşiyor.

Geçen yüzyılın ‘kaybedeni’ Kürtler, şimdinin ‘kazananı’ olacak gibi… ABD’nin Irak işgâli bölgede yarı özerk bir Kürdistan yarattı. Irak Kürt bölgesi, Türkiye ile ilişkileri normalleştirirken, bir yandan topraklarını ‘Kürt halkı’ adına Türkiye’ye karşı mücadele yürüten gerillalara açtı.

Suriye’de ise Türkiye sınırı Kürt grupların denetiminde kaldı. Sonuç olarak, Türkiye’nin doğudaki iki sınırı da tehdit altında. Şemdinli’deki harekat ile bir ‘Kürt Baharı’ başlayabilir .. O nedenle Türkiye tüm gücüyle savaşmakta…’

İstihbaratı, üst düzey komutanları, savunma sistemleri ve hükümeti ABD denetiminde olan bir ülke nasıl ‘tüm gücüyle’ savaşıyorsa! Ölüyor demek daha doğru!

İşte 20 gündür süren Şemdinli operasyonundan sonuç alınamıyor.. Her gün şehitlerimize ağlıyoruz … Son bir ayda 100 vatan evladını toprağa veriyoruz..

CHP Milletvekili Ali İhsan Öner “Bölgede PKK’nın rahatsızlık duyduğu vali, emniyet müdürü, kaymakam ve korumaların, hükümet eliyle tasfiye edildiğini” açıkladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, “Şemdinli’deki yüzlerce militan nerede ve getirilirken haberdar olmadığınız ağır silahlara ne oldu?” diye sordu….

Bu soruların cevabı yok… Avlanacak olan ava gönderilen Türkiye hükümeti.. Şemdinli’de ‘alan savunmasına’ geçen PKK arkasında siyasi yapılanması, belediyeler, sivil toplumuyla ‘Kürt Baharı’na hazırlanıyor.. ‘Topu tüfeğiyle Kürt toplumunu öldüren Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı, uluslararası toplumu müdahaleye davet ediyorum!’ beyanı çoktan basında yeraldı.. Şimdi küresel basın ve insan hakları derneklerinin kampanyaları başladı…

Bu harekat belli bir noktaya geldiğinde, ‘Yeni Osmanlı Fatihi’ Tayyip, ‘Teyyip’ olarak telaffuz edilecek, yeni aktörler devreye girecek.. Türkiye Cumhuriyeti’nin zulmü, asıp kestiği kafalar batı haber ajansları ve ekranlardan her yere yayılıverecek, doğuya konuşlanmış ajanların para silah istihbarat dağıtımı ve bombalama eylemleri ortalığı kan gölüne cevirerecek.. Suriye’de olduğu gibi!

Bir ‘Kürt Baharı’, zengin doğal kaynaklar, su, petrol, madenleri uluslararası bankerlerin denetimine verir. Parçalanmış Türkiye küresel çeteleri bir yüzyıl rahat ettirir..

Bu onların planları… Bitmiş ve batmış batı kan operasyonları için kıvranıyor.. Ölüm döşeğinde kan planları yapıyor… İçiniz rahat olsun! Bu hayâsız akının hakkından bu coğrafya gelecek! Yeter ki her aklı başında vatandaş kendi gibi olanları bulsun ve el ele tutuşsun.. Madem işgâl coğrafyasında yaşıyoruz, direniş komitelerinde biraraya gelmeliyiz. Bu YAŞAM HAKKININ SAVUNULMASI yasasıdır ve sonuna kadar anayasal haktır!

Ve ‘Kürt Baharı’ planlayıcıları! Suriye İran Rusya ve Çin ekmeğinize kan doğrayacak, Türkiye ise hepinizi kana boğacaktır! Biz ölmekle bitmeyiz.. Geçen yüzyılda öğrenemediniz.. Birkaç yıla kadar öğreneceksiniz! hainler

                   Banu Avar zihniyetimize yakismasada , konu ile alakali bu yazisi buraya yakisir kanisindayim TTK 
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Mülteciler 70 Bini Buldu Halk rahatsız!
« Yanıtla #5 : 29 Ağustos 2012 »
Yakışmış Motun anda dert etme, doğru söze ne hacet Türk bir uyanırsa nereye kaçacak hayınoğlu hayınlar.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Mülteciler 70 Bini Buldu Halk rahatsız!
« Yanıtla #6 : 30 Ağustos 2012 »
Suratını güneş gözlüğü ve şapkayla kamufle edip, ben Ancelina Coli’yim diyerek, kampa girmeye çalışan kişinin, CHP mebusu Hurşit Güneş olduğu ortaya çıktı sayın seyirciler...

*

Ön kapıdaki arbede sırasında, arka kapıya gelip, ben Bıret Pit’im, yengenizi alıp çıkıcam diyen şüpheli şahsın ise, Muharrem İnce olduğu anlaşıldı. İçeri sokulmayınca sinirlenen İnce, kardeşim, Abdullah Gül Corc Kuluni’yse, ben haydi haydi Bıret’im diye bağ
ırdı, azzz sonra...

*

Kendisine Halepli Kürt süsü vererek, Kilis’te ev kiralamaya çalışan CIA ajanı, mahalleli tarafından dövüldü. Beyzbol sopasıyla basın açıklaması yapan ev sahibi, görür görmez şüphelendim, bunca yıllık Kilisliyim, zenci Kürt’ü ilk kez görüyorum dedi, birazdan...

*

Şok, şok, şok... Lazkiye’de savaşması için Mit’in özel uçağıyla Libya’dan getirilen El Kaideciler, Bodrum’da güneşlenirken paparazzilere yakalandı. CHP mebuslarını biiç’e sokmayan maça kızı yetkilileri, valla bizde kaide belli, bi lahmacuna 50 lira ödeyecek kadar kerizse, ister Bin Ladin, ister kupa papazı gelsin, başımızın üstünde yeri var dedi, azzz sonra.

*

Flaş, flaş, flaş, son dakka... Çipriyani’de iki kaşık rizotto bi salata’ya 750 lira hesabı gören El Kaideciler, Katar emirinin ceplerine koyduğu harçlıklar çıkışmayınca, yan masada oturan üç siyo’yla, dört holding patronunu rehin aldı. Allah’tan Semiramis Pekkan oradaydı... Arabulucu olarak müdahale eden Semiramis’i Somali’den tanıdıkları Ajda zanneden El Kaideciler, ikna oldu. Bilyoner Kılap’a götürülerek, demirhindi şerbeti diye kakalanan roze’yle yumuşatılan El Kaideciler, rehine patronlardan birinin yatıyla Antalya’ya uğurlandı.

*

Şalvarlı-sakallı, Pakistanlı mücahit ayağıyla Hatay’da dolaşan Rus ajanının, yatsı namazına kilise’ye gitmesi üzerine patlak veren skandala bir yenisi eklendi sayın seyirciler... İçliköfte ve kaytaz böreği üstüne, künefe isteyeceğine tiramisu isteyen Afganlının, bölgeye apar topar atanan ve henüz Antakya mutfağını ezberleme fırsatı olmayan Mossad ajanı olduğu ortaya çıktı. Garson kılığındaki El Muhaberat ajanına enselenen Mossadçı, n’apayım abi, havra yerine cami’ye gideceğimi biliyorum ama, o da peynirli bu da peynirli, kafam karıştı dedi.

*

İngiltere elçiliği, iftiraya uğradıklarını, hadisenin yaşandığı gün garson’un vurulmasıyla bi ilgilerinin bulunmadığını, ancak, lokantadaki aşçı’nın Fransız istihbaratına mensup olduğunu Türk makamlarına bildirdiklerini açıkladı. İtalyan elçiliği, tiramisu’nun böyle bi olaya adının karışmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirirken... Fransız elçiliği, mutfağımız meşhur diye her aşçı’yı bize yıkmaya çalışıyorlar, asıl, bulaşıkçı İran istihbaratından dedi. Rezaletin dallanıp budaklandığını gören Türk dışişleri, elçiliklere birer kilo kaymaklı künefe göndererek, işi tatlıya bağladı, ABD elçiliğine iki kilo gönderildi iddiasını ise, yalanladı.

*

Kamptakilere güneş kremi, şezlong ve prezervatif dağıtıldı haberlerini reddeden Hatay Valisi, külliyen yalan, havyar dağıttığımız bile söyleniyor, ayıptır, öğle yemeğinde dana carpaccio verdik, hepsi o dedi... Burası ne biçim kamp, hepsi dışarda ev kiralıyor sorusu üzerine de, adı üstünde “Özgür” Suriye Ordusu, nereye isterlerse oraya giderler cevabını verdi, azzz sonra...

*

PKK genel müdürlüğü trafik şubesi’nden yapılan yazılı açıklamada, bölgedeki yabancı plakalı araç trafiğinin yoğunlaştığı, dünyanın hiç bi ülkesinde böyle kepazelik görülmediği belirtilerek... Kandil’den rica ederseniz, trafik keşmekeşine çekidüzen vermek için karayolu denetimlerimizi, ehliyet, pasaport kontrollerimizi Hatay’a kaydırabiliriz denildi, birazdan...

*

Flaş, flaş, flaş... Polislerimizi yumruklaya yumruklaya kamptan dışarı atıp, bayrağımızı indiren Suriyeliler, burası dingonun ahırı mı arkadaş, yol geçen hanı mı, CHP mebusları tarafından taciz ediliyoruz diyerek, BM’ye nota verdi sayın seyirciler...
Eli kulağında !

Yılmaz Özdil.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Mülteciler 70 Bini Buldu Halk rahatsız!
« Yanıtla #7 : 31 Ağustos 2012 »
Mevzuataı bir kenara koyalım. “Yasağın” mantığını irdeleyelim. İçeride bir sürü Suriyeli general-albay varmış. İçeriden dışarı bilgi sızarsa Suriyeliler bu askerleri tespit eder, Suriye’deki yakınlarına zarar verebilirlermiş!

 Malkara Keşan, hoppala paşam!

 Bu mantığa göre Suriye’de asker ve yönetim salak, kör ve sağır. Ellerinde envanter falan da yok. Hangi generalin, hangi albayın firar ettiğini, kaçtığını bilmiyorlar, zira tespit edemiyorlar.

 Resim görürlerse “vay be demek orgeneral Davut da Davutoğlu’na kaçmış!”, diye şaşırıp kalacaklar.

 Suriye’de yönetim hangi generalin, hangi albayın hangi ülkeye kaçtığını biliyor, hadi bu kadarını bilmese Suriye’den firar ettiğini pekala biliyor!

 Aklımla alay edildiği zaman, elimde değil, çok kırılıyorum.

 Hele hele bir de BM mevzuatı üzerinden yalan söyleniyorsa!

                       http://www.odatv.com/n.php?n=politikaci-yalan-soyleyebilir-mi-3108121200

BU YAZI CÜNEYT ÜLSEVERIN :


                  Tien San Turan hat einen Link kommentiert.
27. August
GÜYA SURIYE ORDUSUNDAN FIRAR EDEN GENERALLERIN AILELERINI KORUMAK ICIN KIMSEYLE GÖRÜSTÜRMÜYORLARMIS : HERKES APTAL YA NASILSA : YADA HERKES AKP LI SANIYORLAR : SURIYE YÖNETIMI BILMIYORMU HANGI ASKERLERIN ORDUDAN FIRAR ETTIGINI : ISTESE FIR
AR EDEN ASKERLERIN AILELERINI ELIYLE KOYMUS GIBI BULMAZMI ? MESELE BASKA TABI : MILLETVEKILERIN GIRMEK ISTEDIGI KAMPTA SURIYEYE SALDIRTACAKLARI TERÖRISTLERI EGITIYORLAR ;SILAHLANDIRIP SURIYEYE SALDIRTIYORLAR : MADEM BUNU YAPIYORSUNUZ ; YÜREGINIZ ;VEYA GÖTÜNÜZ YIYORSA CIKIN ACIKLAYIN : KIMDEN CEKINIYORSUNUZ ? ABD ISRAIL ARKANIZDA DEGILMI ?
CHP’nin yaptığı provakatif girişim!
haber.gazetevatan.com


                      Bu yaziyida facke bookta ben yazmistim . Cüneyt Ülsever ayni seyleri bizden dört gün sonra  yurt gazetesinde yazmis .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı OrkanBey

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 57
  • ATAM Türküm,övünüyorum ve izinden yürüyorum
Ynt: Mülteciler 70 Bini Buldu Halk rahatsız!
« Yanıtla #8 : 31 Ağustos 2012 »
   Yilmaz Özdil'in elestirileri anlatis bicimine hayranim, yine döktürmüs, yüregine saglik.Ancak Banu Avar'in yazisi benim bunca zamandir bekledigim yazilardan biri olmus ve benim de düsüncelerimin tercümani olmus, bu yaziyi bu devirde yayinlamak cesaret ister, helal olsun.

   Cumhuriyetimizin 100. yili gelmeden memleketi parcalamak isteyenlerin oyunlari, foyalari ortaya cikti ancak gec uyandi medyamiz.Bu da oyunun bir parcasi, halki kaosa sürüklemek, korku yaymak ama biz ne Tunusa benzeriz,ne Misira ne de bi baska millete...
 
   Araplarda vatan millet haysiyet, özgürlük kavramlari olsaydi, Fransiz, Ingiliz ve Italyanlara yillarca kölelik yapip, topraklarinin hem altini hem de üstünü onlara satmazlardi, bizim Kurtulus Savasinda yaptigimiz gibi milli mücadele ederlerdi.Ya Istiklal ya da ölüm derlerdi!

   Bizden korktuklarindan bizi Lozan antlasmasiyla durdurdular ancak onlarin savasi aslinda hic bitmemisti, o zamanlarda dünyaya egemen olamadilar, ancak o zamandan beri uyguladiklari planin sonlarina yaklasiyorlar ama yine büyük bir hata yapiyorlar, en büyük gücümüzü göremiyorlar ve cok büyük bi felaketin bas sorumlusu olacaklar.

   Tanri Türk Irkini KOrusun
Alma Türk'ün AHINI
Cikar elbet bir gün ACISI
SABIR nedir en iyi biz biliriz
Kalmaz yerde hicbirimizin asil KANI

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
Ynt: Mülteciler 70 Bini Buldu Halk rahatsız!
« Yanıtla #9 : 01 Eylül 2012 »


 Misafir ev sahibinin Bayrağını neden yakar? yukardaki yazılanları alt alta topladığın zaman bu kişilerin kanı bozuk hain, terörist oldukları anlaşılıyor! TERÖRİST BESLİYORUZ pkk da içinde dahil başka açıklaması yok,

Kamp içi denetim kesinlikle Türkiyenin kontrolünde değil, bu iş yeterince çığırından çıkmadan önlem alın, Bop sevdalıları.
TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ