Gönderen Konu: nakşibendi tarikatı hakkında  (Okunma sayısı 15329 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı irfan

• Türkçü-Turancı
Ynt: nakşibendi tarikatı hakkında
« Yanıtla #10 : 21 Mayıs 2006 »
TÜM KANDAŞLARIMA VE KARDEŞLERİME SELAM OLSUN....
       Arkadaşlar,ben imam hatip lisesi mezunu bireylerden birisiyim....ama bizler herne hikmet ise ne bir tarikata nede bir şeyhe bağlanmadık yada bağlanmamız tavsiye de edilmedi..Tam zıttı bizler milliyetçi ve ırkçı denilecek şekilde adam gibi eğitildik...Yani dini ve milli değerleri okul içerisinde izin verilen çerceve sınırları zorlanarak eğitimimi tamamladım..Bizlere daima vatana millete hayırlı insanlar olun tavsiyeleri ve BÜYÜK TÜRK liderlerimizin yaptıkları ve bizlerinde onlar gibi olamamız için çabalar gösterildi...
     Özgeçmişime ara vererek konuya dönüyorum.....
 Sayın TURAN SOYLU kardeşim ve bu konuyu okuyan kandaşlarım...dikkat ile okuyunuz...

HZ.MUHAMMED(S.A.V) benim tabi olduğum dinin peygamberidir ki!!
kendisi tüm inanlara tavsiyeleri ve yaptıkları açıktır..Kitabımız KURANI KERİM'de TÜRK din bilginleri tarafından da DİLİMİZ TÜRKÇEYE çevrilmiştir...kısacası tarikat ve şeyh peşinde koşanlar en büyük ahmaklardır...
    Her kim neye niyet eder ise o niyeti ile hesab günü ALLAHA hesap verecektir..---Hz.MUHAMMED(s.a.v.)

===ama arkadaşın nişanlısının yüzüne dahi bakmadı.bende sordum niye kzın suratına bakmıyosun hacı insan yemez korkma dedim.oda o bize günah başıda açık kadın haramdır.sizler günaha giriyosunuz onunla konuşmakla dedi.bende bi an tepem attı şöyle dedim.kadını tepeden tırnağa kapatıcaz sevdiğimiz insanı nasıl bulucaz manavdan karpuz seçer kucağa alıp hoplatıcaz bu kelek bu sağlam diye öyle mi ayırt edecez dedim.yobazda bağırdı ==
 çahile ne anlatıla bilir kardaşım????
   HALKIMIZ ARASINDA SÖYLENEN DİNİ NİKAH DİNDEKİ YERİ====1 adet akli dengesi yerin reisin ve sözüne güvenilir 2 şahidin kadın ve erkeğin dünya hayatında bundan sonra bir birlerine bağlı olarak yaşayacaklarına ve bu birlikteliğin geçici (günü birlik,zevki bir) olay olmadığının kanıtlanması amacı ile sağlıklı yuvaların kurularak vatana millete hayırlı evlatlar edinilmesini taşır...unutmayalım ki bizler TÜRKLER eşlerini ve yuvaları kıskanan kişileriz....ve başka türlü ilişkiler yaşayanlara hoş gözle bakmayız (ÖRF VE ADETLERİMİZ)bilinç altımızdan bizi tetikler..

Atatatürk ün heykelleri kaldırılacak insanlar o putların önünde marş okuyor Atatürke tapıyolar.
  GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK!'e ne tapması biz onu minnet ve dualarla yad ediyoruz...ALLAH onu bizim başımıza lider olarak vermeseydi bu millet belkide egemenliğini alabilirdi ama sonumuz AFGANİSTANdan ne kadar farklı olurdu bu akıl fukarası mahluklar hiçmi düşünmüyorlar....zaten ne kadar farkımız var???bir sürü satılık şerefsiz dolu değilmi başımızda...nerde bizim GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve ARKADAŞLARININ uğruna canlarını ortaya koyduğu MİSAKI MİLLİYEMİZ????

devlet okulları dinsiz benim oğlum müslüman o dinine sahip çıkacak dedi.===bire akılsız cehalet sahibi akılsız hayat tek din bilgisi olsa ve sen dinini bilsen RESULÜEKREMİN ve ALLAHIN emrini ciğnemezsin..din bilgisi ile tam donanımlı dünya nimetlerinin ve aklın verdiklerinin tümüne sahip bir düşmana karşı nasıl savaş kazanacaksın????ve emir açık ==herkim bir insana iyilik ve güzellik yapar ise her kim insanlığın faydasına bir şey yapar ise işte onlar gerçek kazananlardır...

allah yolunda çalışmak en büyük ibadettir dedi.====EVET ALLAH YOLUNDA VE ALLAHIN RIZASINI DÜŞÜNEREK BAŞKALARINA İYİLİK YAPMAK İBADET SAYILIR..AMA SINIRLARI VAR..
   RESÜLULLAH DERKİ:soran ashabına(etrafındakilere)=Her kim sadece dünya hayatını bir kenara bırakarak sadece ahirete calışır ise kaybedenlerden olur..
=Her kimki sadece dünya hayatını düşünür ahiretine çalışmaz düşünmez ise kaybedenlerden olur.
=Her kim hem dünya hemde ahiretini düşünerek ALLAHIN rızasını düşünerek iyilikler içinde yaşar ise kazanalardan olur...
    bire din ve millet düşmanı akıl fukarası hiçmi KURANI KERİMİ açıp okumazsınız ne yazıyor burda diye asıl put perest sizsiniz...akılsızca ve cahilce tutarsınız birinin peşinde it sürüsü gibi cahil cahil o neder ise koşar durursuz....

cevabı şu oldu kadın tepeden tırnağa haramdır dedi.===haramsa PEYGAMBERİMİZ NİÇİN HERŞEYDE cennet anaların ayağının altındaır diyor ve her şeyde ilk 3 sırayı niçin hep analara veriyor???kadın görünce uçkurunmu kalktı demek ki senin düşüncen ve niyetinde fesatlık var...
 ARKADAŞIM O ADAMLARA BENDEN SELAM SÖYLE DÜNYA KALU BELA (ÇİLEGAH,GÜNAHIN DOLDURULDUĞU )YER ANLAMINDADIR BU KONUDA NE DÜŞÜNÜYORLAR Bİ ÖĞRENDE AĞIZLARININ PAYI VEREYİM..

YA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ne kadar kötü adammış ya !!!!cavuru müslümanı  (nasıl müslüman ise)?? adamın fotoğraflarına takmışlar ilkerine takmışlar kaldırın diye kıçlarını yırtıyorlar.....??
yoksa bunlar aynı kaşığın kavalları oldukları içinmi böyle yapıyorlar??
==TARİKAT (UYULAN YOL)=BUkişiler kendilerini haklı çıkartmak için KURANI KERİMDE Kİ TARİK(YOL) kelimesini kendilerine yamarlar..lanet olsun onu dine sokana....MEHMET AKİF ERSOY;;;UYULACAK İSE SADECE tek bir şeye uyarım oda değişmeyecek tek şey olan KURANI KERİMDİR..SAPIKLARIN YOLU DEĞİL..
VE PEYGAMBERİMİZ DİYOR Kİ:::Ahir zamanda 72 fıkra çıkacak bunlar kendi aralarında parçalara ayrılacak.ama bunların sadece EHLİ KİTAP VELCEMAAT(KURANI KERİMİN VE RESULÜN yaptıklarını elinden geldiğince )uygulayabilenler doğru yolda olacaktır....ve sor RESÜLULLAH ZAMANINDA niçin hiç tarikat falan olmamış 4 halife bu sapıklar ile niçin savaşmışlar....
ASLINI İNKAR EDENLERİN KAFİR SAYILDIĞI BİR DİNDE BU NE BİÇİM BİR SAPIKLIKTIR???
    KARDEŞLERİM GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK DER Kİ;
 VİCDANI HÜR,İMANI HÜR,MEDENİYETİ HÜR,AKLI HÜR GENÇLER İNŞAA ETMEDİĞİMİZ(YETİŞTİRMEDİĞİMİZ SÜRECE )BİZLERİN YAPTIKLARIMIZIN HİÇ BİR ANLAMI YOKTUR...   
    ÖNEMLİ BİLGİLER HER ZAMAN TÜRKLÜK İÇİN AÇIKTIR...TÜRKLÜĞÜNDEN UTANANIN YERİ CEHENNEMİN DİBİDİR..SARI ZEYBEĞİ SEVMEYEN İT OĞLU İTTİR...
             KANSIZ EFE
HEPİMİZE SAYGI VE SEVGİLER..
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı adembeg

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #11 : 21 Mayıs 2006 »
NAKŞİNİN MERHEMİ OLSA KENDİNE SÜRER. İNSANLARIMIZDAKİ BOŞLUKLARI DOLDURMAYI ÇOK İYİ BİLİYORLAR. GÜYA GİZLİ SIRLAR VAR HESABI İNSANLARI KENDİLERİNE KUL KÖLE EDİYORLAR. ULAN MADEM SAHTEKARLIK YAPACAKSINIZ VATANLA TÜRKLÜKLE NE UĞRAŞIYON DOLDUR KÜPÜNÜ DEFOL. BU NAKŞİ Mİ EKŞİ Mİ KADINLARIN NERESİNE BAKSA DAKİKASINA GUSÜL ALIR HERHALDE? BU DEVLETİNİN OKULUNA GÜVENMESİN, ASKERİNE GÜVENMESİN, İÇİNDEKİ FESATI TÜRK KIZLARINA YÜKLESİN VE ÇUVALA SOKUP ONLARA GÜVENMESİN, KENDİSİNİ BU KADAR MÜSLÜMAN HİSSEDECEK, DİNİNİ ÖĞRENEBİLECEĞİ, KURULMUŞ HÜR YAŞADIĞI CUMHURİYETE GÜVENMESİN, HEYKELLERİNİ PUTA BENZETİPTE O YÜCE İNSAN OLMASAYDI ANASININ ADININ MONİKA OLUP KENDİSİNİN PİPİS DİYE ÇAĞIRILACAĞINI ANLAMAYIP ATASINA GÜVENMESİN! NE DURUYON ÜLEN NAKŞİ DENYOSU DEFOL GİT. ZORLA TUTUYORLAR SANKİ İTİ HAYIR ADAM DÜNYANIN NERESİ OLSA ÜLKE BİLİR AMA TÜRKİYEMLE UĞRAŞMAKTAN KENDİNİ ALAMIYOR.

Turansoylu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 26 Mayıs 2006 »
hepinize teşekkür ederim bir TÜRKÇÜ daha kazandık.kusra bakmayın ama sizden beklediğim bilgileri alamadım.ama artık o kadar önemli değil SOYDAŞIMIZ TÜRKÇÜ OLDU.

Çevrimdışı Deli Kurt

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #13 : 14 Haziran 2006 »
Bak turunsoylu kandaşım,senin nakşibendi diye dalga geçtiğin soy ağacı,Hz Ebubekir Sıddık tan Resullah efendimize,gizlice göç ederken mağarada resullah efendimizin telkiniyle başlayan bir olaydır,bilmediğin konularda konuşma ucu ta Resullah efendimize dayanır,nakşilik demek Allah a vasıl olacak yolun telkinidir,yol göstericisidir,Allahı bulmaktır,aynı kızılaya arabasız gidemeyeceğin gibi,bindiğin arabadır,sen eminim ki tasavvuf u tam incelemediğin için böyle konuşuyorsun,bizim Türk hükümdarlarımızın hepsi küçük yaştan itibaren hep tasavvuf eğitiminden geçmişlerdir,sence Edabali Osman bey in nesiydi yada Akşemseddin Fatih Sultan Mehmed in nesiydi? Başbuğ Alparslan Türkeşin arkasındaki kişiden haberin varmı?bunlar gizlidir alenen konuşulmaz,senin örnek verdiğin kişi nakşilik timsali olamaz nakşilik hoşgörüdür,nakşilik harabata hor bakmaz,definelere malik viraneler olduğunu bilir,insanların özündeki Allah a aşıktır onlar,onlar için Allah ın kulu olmak yeterlidir,onlar ayıp ve eksik gözlemezler,kulun kusursuz olmadığını bilirler,kulun vara vara sultan oacağınıda bilriler.ellerin ayıbını gözleme gardaş.Fatih in arkasında ki Akşemseddin,Edabali,Mevlana,Yunus Emre........ve günümüzde bulunan gerçek mürşid i kamillerdir.Resullah makamına bakan bu günümüzdede gerçek mürşid ler vardır,çünkü onlar var olmasaydı bu zamanda yaşayan kullar öbür dünyada haksızlık isyanında bulunmazlarmıydı,"Biz peygamberimizi görmedik,görseydik bizde inanırdık demezlermiydi"Allah bukadar adeletsiz mi?Tabiki peygamberinin yerine bakacak mürşid i kamiller mevcuttur şu anda.Allahın ayetleri yok mu "Dünyanın sonuna kadar adeletimle hükmedeceğim"diye.İşte mürşid i kamillerde yani evliyalar da nakşiliğin bugünkü deyimle üyesidirler,hocasısırlar irşad cısıdırlar ve  bu babadan oğla geçen padişahlık değil Resullah efendimizden gelen altın silsiledir.O bahsetmiş olduğun kişiler nakşilikle alakaları olmayan kişilerdir.Sen nasıl nakşiliği yanlış anladıysan onlarda yanlış öğrenmişler çıkar doğrultusunda.Başbuğ Atatürk konusuna gelince bunları söyleyen kesinlikle mürşid i kamil yada sofi olamaz bunlar tam bir bölücü p..lerdir.Gerçek nakşiler kesinlikle Başbuğ Atatürke dil uzatmaz yeri geldiğinde milliyetçi insanlardır.KİMSE BENİ YANLIŞ ANLAMASIN BEN NE PİS ARAPLARLA KARDEŞ NEDE İRANLA MÜTTEFİK OLALIM DİYORUM SADECE ORTADA GÜNÜMÜZ KAMU OYUNUN TÜRK GENÇLERİNE TV LER VASITASIYLA İMAN GÜCÜNÜ SARSMAKTADIRLAR.BEN HİÇBİRŞEYİN DE REKLAMINI YAPMIYORUM,AMA ORTADA YILLARDIR BU ŞEREFSİZ MEDYANIN VE TURUNSOYLU KANDAŞIMIN MUHATTAP OLDUĞU YOBAZLAR YÜZÜNDEN YANLIŞ DÜŞÜNÜYORUZ.Anlaşılmayan bir konu varsa açıklayabilirim. Tanrı Türkü Korusun Ve Yüceltsin...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin...

Çevrimdışı Deli Kurt

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #14 : 14 Haziran 2006 »
Bu arada deli kandaşım bana evliyalık nedir?bide evliya ile mürşid i kamil arasındaki farkı açıklar mısın? Peki sence evliyalar yüzünden mi yoksa batılılaşma yüzünden mi Osmanlıda Türküm demek günümüzdeki gibi suç oldu.Tabiki evliyanında sahtesi çıkacak,aç gözlüsü yada kadınlardan faydalanmak isteyeni çıkacak ben evliyayım diyerek,peki sen nerden gördün evliyanın eteğini öpen müridi dur cevap vereyim tv de hangi kanalda kanal d de yani Aydın Doğan denilen zürriyetsizin kanalında,dur başka ne gördüğünüde söyleyim kendine şiş sokan sakallı adamlar,kandaşım bu ülkede ben İsa yım diye çıkan oldu o zaman Hz.İsa damı sahte,bi sahtekar çıktı diye,bu arada merak etme araplar bizle savaşacak kadar yürekli değiller,o yüzden sen gönlünü ferah tut kimse kaçmaz!!!Vezirlerin devşirme olmasıyla evliyaların ne alakası var devşirmeler yani vezirler arapmıydı bi araştırırsan sevinirim?Sen Akşemseddinin hangi sözünden sonra Fatih Sultan Mehmed tahta geçti onu biliyomusun,biliyosan yoksa bunlar bi tesadüf mü?Peki sence o evliyalıktan sonra evliyalık silsilesi mi yoksa başka bişeymi bide onu araştır.Ademberg kandaşım sende konuşmuş olmak için konuşmussun nakşinin merhemi olsa kendine sürerdi diye ne alaka kuramadım.Nakşinin devletle siyasetle alakası yoktur,o şerefsizler nakşi değildir onlar tamamen nakşilikten haberi olmayan asalak insanlardır.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin...

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
« Yanıtla #15 : 16 Haziran 2006 »
Konu iyiden iyiye dine doğru yönelmeye başladı..

Konu kilitlenmiştir.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !