Gönderen Konu: Ne yazalım buraya gerçeklerimi yoksa biz iyiyiz masalınımı ?  (Okunma sayısı 3155 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ULUKAY

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 72
  • ULUKAY'IN SADIK ERİYİM ACUNA KAAN ONA ÇERİYİM.
Döküntü deniz altılar hem de tohumluk kadarlar .
Döküntü savaş gemileri hem de tohumluk kadar .
Uçak gemisi yok .
Silah ve füze sistemleri acınacak durumda .çağın on adım gerisinde .
Basit bir dinleme cihazı ile dinlenebilcek telsizler ve muhabere hatları .
Üç beş timden oluşan özel sualtı birlikleri .
Döküntü olmakla beraber cüzi olan tadımlık deniz kuvvetleri .

evrilip çevrilerek modernize yapılan ikinci dünya savaşından kalma  zırhlı mekanizeler .
Tabi bu da tadımlık .Öyle işte bulunsun  e var ya  işte şeklinde .
Perte çıkmış modası geçmiş savaş helikopterleri .
Antenlerinin plastik kısımları kopmuş koli bantlarıyla sarılmış telsizler
bu telsizlerin müthüş bir özelliği vardır ki bataryaları çoktan deforme olmuşlardır bir gecede dolarlar yarım saatde boşalırlar .İkinci dünya savaşından kalma bataryalar ion batarya kullanır dünya alem biz o kütük gibi telsiz bataryalarını özene bezene hücum yeleklerimizin yedek gözlerinde saklarız .Telsizlerimizin diğer özelliği de şudur .Bataryalar batarya bloğuna temas etmezler bu yüzden biz farkında değilken telsiz devre dışı kalır .Türk askerinin yüksek bir asker olması gereği bunu takip etmeli eğer böyle ise derhal sigara paketinden çıkardığı jelatinle batarya ile bölme arasına tampon yapıp akımın devamını sağlaması gerekir .Bir müthiş özellik daha ki o da düşman tarafından rahatça dinlenilebilmeyi sağlayan yanmış kriptolardır .Hücum yeleklerimiz sümerbank işidir. Botlarımız ayaklarımızda demir bir çizme gibidirki başlıca özelliği mantar yapması ayağa vurması yürüyüşe elverişsiz olmasıdır .Eğer utanmasalardı daha uzun dayansın diye nikel krom alaşımlı bir bot yapacaklardı ama bu kadarıda fazla olur canım demişler herhalde .Ama g-3 lerimiz 4.250 gram ağırlıkla tam bir çeviklik sağlar bize tutukluk yapması şarjör dudaklarının deforme olmuş olması ise çok büyük bir nitelik kazandırı bize çalışması için ayin bile yapmak bazen yetersiz kalabiliyor ama Allah büyük asker mehmetçik yapar nasıl olsa .Ne gerek var şimdi güzelim ata yadigarı g-3 leri g-41 ler ile M16 karabinlerle israilin ve amerikanı yahut diğer silah üreten ülkelerin üretip sattığı çağın güzel silahlarına .Aaa olmaz öyle şey elin gavurunun silahına mı kaldık hem de israil hem de amerika bu milliyetçiliğimize aykırıdır  deriz .E öyleyse ulusal silah yapın olmuyo işte dinine yandımın şeylerinden bir halt dersek o vakitde ne gerek var bizim ordumuz bir tane her şey mükemmel kim uğraşcak onlarla biz silah satan ülke değiliz .
Biz barışçı hippileriz .Silah denen şey soğuk zaten hem şeytan doldurur hem de çok ayıp kardeşiz biz .
Mayın arama cihazlarımız kola kurusunun kapağına bile öter asker her demire öten bu sıfır hassasiyet paylı demode mayın cihazını kaale alsa adım başı kazacak tedbir alacak almasa ya mayınsa diye düşünür .Ulan der her ötüşüne hareket tarzı uygularsak 300 metreyi bir kaç günde katederiz en iyisimi Allah bırakalım inşallah mayın değildir der dıyt sesleri arasında devam eder yürümeye çünki lanet olası cihaz her halta ötmektedir. Bacak kopar kol kopar analar kan ağlar komutanlar diyecek bulamaz siyasiler şiddetle kınar ama kimsede son tekmoloji ürünü yern altını bile gösteren amanyum nitrat duyarlı patlayıcı madde buharı duyarlı hassas metal ayarlı br cihazı almak yada üretmek hakkında bir şey söylemez ne gerek var ölcek oğul çok bizde . Pkk da zevkten dört köşe olur kendini bir halt sanar .Bir aselsanımız vardır imkan bulunca yapmayacağı sistem yoktur ama yeterince arka çıkan bütçe veren şunu yap bunun üret diyen kim ?
Yunan uçakları ben yüzerken tepemden geçer radarlarımız yarım saat sonra havberini alır .Uçak sayımız tadımlık iyik özal bir F-16 fabrikası kurdu ya bize bin yıl yeter bu seviye .Adam uzay gemilerine geçti biz F-16 larla hemde düşük becerikli olan versi
yonlarının montajını yapmakla gurur duyarız al sana ordu işte .
Bu da yetmez gibi ordumuzun bir terör örgütü olduğunu resmen açıkça söylemedikleri
kalmıştır. Ordu ee dir şimdilerde kakadır .Ordu psikopat devrimci ihtilalci darbeci Atatürkçü paranoyaklar yetiştirir.Ordu ırkçıdır ordu dinsizdir ordu yahudi işbirlikçisdir gladyodur pkknın bitmemesini ordu istemiştir .Ordu karanlıktır anti demokratdır .Türkyenin geri kalmasına neden olmuştur . Bu yüzden onlara gizli tanık ve el yapımı belgelerle saldırmak gereklidir. Terbyesizlikte ileri gidip ergenekon gibi Türkün ktsalını da bu işe bulaştırmalıdırki Türk darbe üstüne darbe yesin .
Bütün bunların sorumlusu ordusuna öz evladına sahip çıkmaktan aciz yapılanlara göz yuman leş kesilmiş bu ulusdur .
Ulus ey Ulus başına gelceklere hazırmısın ? bunu sana pahalı ödecek o göz yumdukların .
Orduna gavurla birlikte ee demek ne imiş göreceksin insamn evladını satarmı asker senin rütbeli senin uğrunda ölcek evladın değilmidir ? Allah bu yaptığından ötürü seni düşmanına teslim edecek .
O gün anlayacaksın ama geç olacak !









TÜRK TANRISI !
TANRI !
TÜRK YARATMADIĞIN GAYRILARI,
TÜRK GİBİ GÖRÜNEN GAYRILARI,
KURT POSTU GİYMİŞ ÇAKALLARI,
ALBIZLARA KARIŞMIŞ CANAVARLARI
MEYDAN BULUP ŞIMARANI.
KENDİNİ TÜRKTEN ÜSTÜN GÖRMEYE KALKINMIŞLARI GÖRDÜM.
ŞİMDİ ONLAR BENİ GÖRMELİ  DAYANABİLECEKSİNİZ BAKIN KİTAPLARINIZDA YAZAN KIYAMETİNİZ BENİM !

Çevrimdışı orkun06

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 10
"Ulus ey Ulus, başına gelceklere hazır mısın?B
Bunu sana pahalı ödetecek o göz yumdukların.
Orduna gavurla birlikte demek, ne imiş, göreceksin.
 insan evladını satar m,ı asker senin, rütbeli senin uğrunda ölcek evladın değil midir?
 Allah bu yaptığından ötürü seni düşmanına teslim edecek.
O gün anlayacaksın ama, geç olacak !"




Ordunun silah, teçhizat veya donanımının bozuk veya eksik olması ne ki; bu durum karşında...?
Bu satırların yazarı Ulukay, acaba meslekten asker mi ola? Diye, şu an kendime sormuyor değilim.
ilk intiba veya teşhisim de öğle olduğu yönünde...
Ama bundan emin olmadan, şahsen halktan biri, bir sivil ama kendine göre bir Türk askeri, hatta harbisinden bir Türk Savaşçısı  olarak, hadiseye başka gözle de bakmak gerebileceğini yazmak istemem.
Evet, iyi durumda olduğumuz söylenemez. Ama bu durumların gerçek sorumlusu kimdir? Askerî mi, yoksa
sivil idareciler mi dir, diye sorulsa, hiç tereddütsüz; askerî olanlar dır, derim...
Der ve de izah ederim hem de; niye...