Gönderen Konu: Nereye Gidiyoruz.  (Okunma sayısı 1617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Nereye Gidiyoruz.
« : 04 Haziran 2016 »
 Kimin kim olduğunu bilmediğimiz  bir dönemi yaşıyoruz.Vatanımızın her safhasında söz sahibi olup bizi yönetmeye çalışan kişilerin soylarını bilmek bizim hakkımız.Kimi huysuz, kimi soysuz, kimi uğursuz!Bir yandan terör, bir yandan yolsuzluklar ülkeyi perişan ediyor.Türkiye'nin sınırları delik deşik. Giren çıkan belli değil.Koca Ülke Ringonun ahırına döndü , dış tehlikelere açık tutuyor!Ülkede güvenlik zafiyeti yok ! Hergün Şehit haberleri geliyor.Güzel yurdum Ortadogu'ya döndü haftada 1 gün bombalar patlatılıyor.

Türkiye neden bu halde? Türk milleti neden susuyor !Ülke'miz batıyor  kötü yönetiliyor. Daha doğrusu hiç yönetilmiyor!Binmişiz bir alamete, gidiyoruz kıyamete .Bilge Kağanın Milleti Kağan'ının sözünü dinlemedi ;yerinden yurdundan oldu.Başbuğ Atatürk'ün Milletide aynı akibeti yaşıyor.

Tengri Biz Menen..

Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..