Gönderen Konu: NILI: Yahudi ihanetinin dogurdugu istihbarat örgütü  (Okunma sayısı 23885 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Alıntı
Bunun Atatürkün yahudiler tarafindan katledildigi masaliyla ne alakasi var ?

Neden masal olsun?

Alıntı
Atatürk’ün doktorları: Mason Büyük Üstadı Mim Kemal Öke, Yahudi Samuel Abravaya Marmaralı, Fransız Noel Fiessinger, Nihad Reşad Belger, Neşet Ömer İrdelp, Akil Muhtar Özden, Mehmet Kamil Berk, Süreyya Hidayet Sertel, Mustafa Hayrullah Diker, Dişçisi Yahudi Sami Günzberg’tir.


Bu doktorlar da Yahudi-Mason takımından değil mi?
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Cümleyi çeviriyorsunuz zaten!


Cümle şöyleydi:

Alıntı
Osmanlı'yı çökerten Yahudiler, Atatürk'ü 1926'da öldürterek genç Türkiye Cumhuriyeti'ne darbe vurmak istemişlerdir!


Bunun üzerine şöyle dediniz:


Alıntı
Ben bunun yalan bir propaganda Yahudileri yüceltmek icin uydurulmus  efsane oldugunu düsünüyorum .


Cümlenin Atatürk'ün 1938 yılındaki ölümüyle bir ilgisi yok ki!

____________________________________________

YALAN PROPAGANDA diyorsunuz...


Hangisi yalan?
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Atatürk'ün Ölümündeki Sır Perdesi
Atatürk acaba Masonlarca mı öldürüldü?
Atatürk bilindiği gibi İttihat ve Terakki partisinde bulunuyordu. Bu dönemler içerisinde dönmeler ve masonlarla sık sık karşılaşmıştır. Atatürk'e Anadolu'da ki bazı kimseler ciddi bir tavırla ''mason'' ünavını koyuyorlardı. Atatürk masonlukla ilgili hiç konuşmazdı. Atatürk 1935'lerde telgraf üstüne telgraflar alıyordu. Masonlar Atatürk'e hoşgörülerini sunuyorlardı. Atatürk daha sonra bu masonların taksimat ve ahvaline ilişkin bilgileri halk partisine vererek kapanmasına dalalet etmesini istiyordu. Atatürk 2 şeyi sevmezdi bu konuda... Biri masonlar, diğeri dönmelerdi... Çünkü masonluk Yahudi tarikatından başka şey değildi. Memleketimizde de olmamalı , ne gerek var? sözleri ülkede yankı buluyordu! Ve Atatürk'te sevmiyor ve saymıyordu! Daha sonraki günlerde meclise gelen Recep Peker ''Arkadaşlar masonluk kalmamıştır, localar kapatılmıştır'' diyerek sözü noktalıyor ve salon alkışa boğuluyordu. Artık Atatürk'ün, milletin ve Atatürk'ün yakın arkadaşlarının istekleri de yerine başarıyla gelmiş oluyordu. Anadolu ajansı 10 Ekim 1935'te gazetelerin merkezlerine '' Masonların mallarının, mülklerini her şeylerinin sosyal kurumlara gönderildiğini de beyan etti'' Ama gelin görün ki İnönü'nün emriyle 1948 yılında masonlar tekrar devreye giriyorlar...
Bu olay yurtdışında da yankı buldu. İstiklal Savaşı gazetesinde yayınlandı. Ardından yunan gazetelerine de sıçradı. Bu olayı öğrenen yurtdışında ki masonlar Atatürkü ortadan kaldırmak amacıyla girişimlere başladılar. 33 dereceli farmason Bulgar yahudi kıdemli komünist mübeşşiri varnalı Avram Benaroyas yazısında '' Mefkuremizi (Masonluğuma anlamında) imha edici darbe vuranların akıbeti , feci şartlar altında ölümdür... ... Nihayet bir gün Kremlin kati kararını verdi. Onun ölümü esrarengiz olacak ve kendine göre esrar arz edecekti. '' İşte Atatürk'e saldırı başlamış oldu.
Doktorlar Atatürk'ün ani ölümünü asla kabul etmezler çünkü ülkede büyük bir tehlike yaratır ve suikast sonucu gittiği anlaşılır diyerekten İsmini açıklamak istemediği doktor Atatürk'e ilk vurucu darbeyi sinir organlarına yaptı. Ve maalesef başarılı olundu. Atatürk'ün sinir organları felce uğradı. Ve Atatürk'te zaman zaman burun kanamaları, baş dönmeleri, istifralar, karşısındakini tanımama gibi sorunlar baş gösterdi.
Evet, Atatürk Masonları sevmezdi. Ve zararlı oldukları için kapattırdı. Ardından masonlar Atatürk'ü yok etmek için girişimlere başladılar. Bu masonlar içinde Türk 2. Mason lideri Mustafa Hakkı Nalçaçı da vardı.
Şimdi elimizdekilere bir bakalım... Masonlar öldürdü meselesi : Masonların öldürdüğü kesin değildir. Çünkü masonlar öldürseydi, Atatürk hiçbir hastalıktan ölmemiş olacaktı. Bilindiği gibi Atatürke 4-5 adet hastalık teşhisi koyuldu. Ve bu belirtiler Atatürk'te oluştu. Yani Eğer masonlar öldürseydi. Atatürk bu hastalıkları sağ geçirmiş olacaktı. Oysaki Atatürk onlarca hastalık atlattı. Ama yenildi...Atatürk masonlarca öldürüldü iddaası net olmamakla birlikte, doktorlarcada açık ve delilli bir şekilde söylenmektedir.
Bölüm 4
Atatürk'ün İşte Asıl Ölüm Nedeni?
Elimizdeki her şeyi bir kenara koyuyoruz ve işte asıl nedenini topladığım farklı metinlerle size ispat ediyorum...
Atatürk'ün ölüm nedeni Alkole bağlı Siroz değildir. Siroz'dan ölseydi Karaciğeri şişmiş olmazdı. Farklı çeşit bir sirozdan ölseydi de böyle farklı teşhisler koyulmazdı. Sıtmadan öldü diyebiliriz.
"Atatürk'ümüz milletini kurtarmak ve çağdaş uygarlığa götürmek için cepheden cepheye koşarken iki defa yakalandığı sıtma hastalığından ve tedavisi için kullanılan ilaçların bir komplikasyonu olan Banti Sendromu’ndan ölmüştür. Yoksa bazı doktorlar tarafından uydurulan alkolik sirozdan ölmemiştir."
"Alkol içmeye bağlı siroz olması riski en az 10 - 15 yıl günde rakı biriminde 3 bardak ve her gün içilmesi koşuluyla olabilir. Oysa Atatürk bu sıklıkla ve sürede içmiyordu. Ülkemizde çok daha fazla alkol tüketilmekle birlikte alkole bağlı siroz hemen hemen sıfıra yakındır."
Atatürk’e konulan alkole bağlı karaciğer sirozu teşhisinin, o dönem elde bakteriyolojik veriler olmadan konulduğunu, sirozda sıtmanın da etkili olduğunu söyledi. (Milliyet)
Bir deniz tabip albayın bu konuda yaptığı doktora tezi vardır. Orada Atatürk’e yanlış tedavi uygulandığı anlatılmaktadır. Atatürk sanıldığı gibi siroz hastası değildi. Atatürk’e sıtma tedavisi yapılmış, aşırı “kinin” yüklenmiş ve karaciğeri bu yüzden iflas etmiş, siroza dönüşmüştü. Tedaviyi yapan doktor mason locası üstadı azamlarından doktor Mim Kemal’dir.
Durumu iyice fenalaştıktan sonra Celâl Bayar’ın ısrarı ile dışarıdan bir doktor getirilir. Yanlış tedavi yapıldığını, karaciğerinin bu yüzden iflas ettiğini rapor eden bu yabancı doktordur.
İstirahat için 2 ay kadar kaldığı Savarona’da nemli sıcaktan durumu daha da kötüleşmiş, son günlerinde Dolmabahçe Sarayı’na götürülmüştü.
Peki, nasıl oldu da sirozdan öldüğü açıklandı ve bütün yazılı kaynaklara da böyle girdi?
Büyük Millet Meclisinde ölüm raporu gündeme getirildi. Mason locaları 1935’de kapatılmasına rağmen Mecliste hala mason milletvekilleri vardı. “Efendim, gençlerimize terbiye olur, onun alkol ve sigaradan öldüğünü duyuralım…” denir ve kabul edilir. Arkasından Yeşilay icad edilir, tarih kitaplarına da böyle girer…
Bölüm 5
Sansasyon yaratan uydurmalar...

*
Ölümü çok içki içmesindenmiş (!)
*
Ölürken iman etme teşebbüsü de pek işe yaramamış, ebediyen cehennemlik olmuş (!)
*
Ölüm saati olan 09.05 tamamen uydurmaymış (!)
*
Öldükten sonra, Hristiyanlık dini gereği elbiseler giydirilerek tabuta konmuş (!)
*
Ölürken cenaze namazı kılınmasını istememiş (!) ve cenaze namazı kılınmamış (!)
*
Katafalkın önünden geçen bazı vatandaşların belgesellerde, fotoğraflarda görülen ağlamaları, üzüntüden değil, zorla getirilmeleri sırasında Jandarmanın vurduğu dipçik acısındanmış (!)
*
Gömülürken toprak bile kabul etmemiş (!)

Gerçekler
- Atatürk'ün Ölümü Alkolden Değildir!
- Saat 09.05'te Vefat Etmiştir!
- Cenaze Namazı Kılınmıştır!
- Kefen İle Tabuta Konmuştur!
__________________


 
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Cümleyi çeviriyorsunuz zaten!


Cümle şöyleydi:


Bunun üzerine şöyle dediniz:



Cümlenin Atatürk'ün 1938 yılındaki ölümüyle bir ilgisi yok ki!

____________________________________________

YALAN PROPAGANDA diyorsunuz...


Hangisi yalan?

                    Nasil ilgisi yok ? Osmanliyi cökerten yahudiler Atatürkü öldürerek genc Türkiye cumhuriyetinden intikam aldi demissin .

                 Simdi bu yazdigin ifadenin Atatürkün ölmüyle bir ilgisi yokmu ? Hayretki ne hayret ?

                 Ben ne demisim  ? Atatürkün yahudiler tarafindan katledildiginin propaganda oldugunu yazmisim. Kesinligi ispat olmayan iddialar havada kalir . Atatürkü yahudilerin öldürdügünü kabul etmek yahudileri yüceltir Türkleri atalarina sahip cikamadiklari icin alcaltir Varmi bunun baska izahi .Biz gerektigindende fazla yahudi düsmaniyiz sen hic merak etme . Otag yahudi reklam ajansini nerdeyse gecti .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
İlgisi yok!

1926 İzmir Suikastı başka, 1938 yılında Atatürk'ün ölümü başka konular!

YALAN PROPAGANDA diye atladınız... Hangisine yalan dediğinizi kendiniz de şaşırdınız!

________________________________________

NILI yazısını nereden yapıştırdınız?


Yazı bilgi kırıntıları içeriyorsa da, oldukça TUTARSIZ!

Sizin yorumlarınız da oldukça TUTARSIZ!


Beni "Yahudi Propagandası" yapmakla suçlamak istiyorsunuz ama Yahudi Propagandası yapan sizsiniz!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Alıntı
Atatürkü yahudilerin öldürdügünü kabul etmek yahudileri yüceltir Türkleri atalarina sahip cikamadiklari icin alcaltir Varmi bunun baska izahi



Atatürk öldüğünde nüfus 17 milyondu. Türk milleti, doktorların ŞEREFSİZ olduğunu nereden bilsin? (Türk milletinin Atatürk'e sahip çıkıp-çıkamamasıyla ne ilgisi var?)


ŞEREFSİZ Sami Günzberg, istihbaratçı mı değil mi?


________________________________________

Bu olayı kimlerin örtbas etmek istediği bellidir!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Tamamen demagoji yapıyorsunuz! (Yazıyı baştan itibaren okuyanların takdirine bırakıyorum...)


Yahudileri savunmadığınız ne malum?
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
 Yahidilerin ihtiyactan fazla anilmasina karsi ciktigim icin yahudi propagandacisi oluyorum ! Siz her iletinizde Atatürkü yahudiler öldürdü dediginiz halde yahudi reklam ajansi olmuyorsunuz ! Ne kadar tutarli ! Otaga geldigim günden beri sanki baska tartisilacak hicbir konu yokmus gibi yatip kalkip yahudileri tartisiyoruz .  Nili yazisini nereden yapistirmisim ? Sordugun soruya bak ? Dört sene önce ekledigim yazi !!
 
Begenemedinmi ? Yahudileri ifsa ettigi icinmi begenemedin ? Onlarin nasil üstün insanlar oldugunu dünyaya nasil hükmettiklerini anlatan bir yazi ekleseydim hosuna gidermiydi ?  Kusura bakma düsünemedim (!)  Osmanliya nasil ihanet ettiklerini anlatan yaziyi ekledigim icin hata yaptigimi kabul ediyorum (!)

Ben bilim adami degilim Siradan bir Türk irkcisiyim O yüzden yorumlarimdan fazla birsey bekleme .

Sana bir köprü vereyim belki isine yarar WWW yahudi reklam ajansi com .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Komik bile değil!

Yazının kendisi de tutarsız zaten!

Osmanlı, hiç Makedonya'yı Yahudilere verir mi?

Sizin yazı öyle diyor:


Alıntı
Bir devlet istediklerinde Osmanlı onları dışlamadı ve Makedonya’da bir devlet
edinebileceklerini söyledi.

_____________________________________

Alıntı
Begenemedinmi ? Yahudileri ifsa ettigi icinmi begenemedin ?

Bu da saçma bir iddia!

NILI'yi doğru düzgün anlatan bir yazı olsa beğenirdim.

________________________________________

Alıntı
Otaga geldigim günden beri sanki baska tartisilacak hicbir konu yokmus gibi yatip kalkip yahudileri tartisiyoruz


Çünkü PKK'nın, Ermeni hareketlerinin ve ABD'nin arkasında da Yahudiler var!

BU DA MI YALAN?


Yahudiler, Çingeneler gibi bir azınlık değildir!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Çağrıbey

  • [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2149
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
"İfrat"ta "tefrit"te normalin dışındadır.
Bir şeyi küçümsemek, görmemek, görmezden gelmek, önemsememek, dikkate almamak ne kadar büyük hataysa aynı şekilde bir şeyi fazlaca büyütmek, olduğundan başka göstermek, sürekli ön planda tutmak, her şeyi ona göre şekillendirmek de o denli hatalı bir davranış ve yaklaşımdır.
Galiba biz bazı şeyleri olduğu gibi görme ve göstermeyi, zaman zaman, ihmal ediyoruz.
İfratın da tefritin de sakıncalı bir yaklaşım tarzı olduğunu, konu üzerinde tartışma yapan ve değerli katkılar sunan ırkdaşlarımıza hatırlatmak isterim.


Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla..
Çağrıbey