Gönderen Konu: Öcalan'a ev hapsi konuşulabilir ama...  (Okunma sayısı 2375 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Öcalan'a ev hapsi konuşulabilir ama...
Bülent Arınç, ”Öcalan’a ev hapsinden bahsediyor, böyle bir şey kısa vadede gündeme gelebilir mi” sorusuna şu yanıtı verdi:
Öcalan'a ev hapsi konuşulabilir ama... aHaber’de gündeme ilişkin açıklamalar yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ”Öcalan’a ev hapsinden bahsediyor, böyle bir şey kısa vadede gündeme gelebilir mi” sorusuna şu yanıtı verdi:

”Bunları dile getiriyor, o da getiriyor, başka arkadaşları da getiriyor. Bu tek başına dikkate alınacak bir konu değil. Belki bir yol haritasıyla, yapılması gerekenler sıralamasında, terörün, terör örgütünün silah bırakmasıyla başlayacak bir sürecin içesinde dikkate alınabilecek bir konu olabilir. Yoksa bugün için bunun bir geçerliliği yok.
İmralı’daki kendi günlük hayatına devam ediyor. Çünkü eğer örgütün talebi olarak bu geliyorsa bunu yapmamız halinde bile örgüt, bugünkü şiddetten vazgeçmeyecektir. Öncelikle Sayın Başbakanımızın, Kuzey Irak’taki otonom yönetimin de onlara hatırlattığı gibi koşulsuz olarak silah bırakmaları, eylemlerine son vermeleri, bundan sonrasını da birlikte düşünmeleri gerekiyor.

Bu tek başına sadece bir taleptir, bunun üzerinden siyaset yapacaklarını düşünüyorum, bu çok samimi değil. Şunlar, şunlar, şunlarla birlikte ama başına da örgütün tamamen silah bırakması ve eylem yapmaması durumunu kabullenmesine bağlı olarak konuşulabilir.”
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Öcalan'a ev hapsi konuşulabilir ama...
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2012 »
Imralidaki itin serbest birakilmasi talimatini alinca nasilda harekete gectiler . Silahi birakin bizde köpegi serbest birakalim cizgisine geldiler . Haydi apo köpegini biraktiniz ,yarin apodan daha kudurmus bir it pkk nin basina gectiginde ne yapacaksiniz ? Itler kürtler sadece apo denen köpektenmi ibaret ? Bu köpegin eninde sonunda serbest birakilacagini seneler öncesinden söyledigimizde bize inanmiyanlara kapak olsun .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.