Türkçü kandaşım teşekkür ederim. Fakat foruma baktığımızda konular çok dağınık duruyor. Birinci amaç konuları güzel bir şekilde sıralamak. İkişnci amaçö ise forum içi görev dağılımı yapmak. Türkçesi iyi olan ve imla kurallarını iyi bilen bir kaç arkadaşımız seçerek. Konularda yanlış yazımları giderebiliriz. Önemli bir diğer olaysa. Zamanımızda herşey göze hitap etmektedir bunuda unutmamak gerekir.
Esenlikler.
Çok şükür...
Beklediğim yanıtı aldım. Bir önceki ileti de belirtecektim; konuya dair biri çıkıp da, görselliğin önemini vurgulayan ve görsel alanlar ile düşünce etkileşimi, insanın daha çok cezbedileceği bir durum olduğunu, görselliği sürekli yenileyen ve bu yeniliklerden istifâde edip, yeni kişiler çekmek istediği ve insan ruh biliminde (psikoloji) görselliğinin, sözlü ve yazılı uğraşlara nazaran daha çok hafızada yer ettiğini belirten bir yanıt almak istiyordum.
Bir kısmını yazdım ama sildim. Sonucu merak ediyordum. Şayet bu yanıt gelmesiydi o zaman haşlardım
Çağa, güne uygun hareket etmek, etkieştirmeler için bütün yenilikleri tâkip edip, kendimize uyarlamak yahut o'nu geliştirip uygulamak doğru olandır. Fikirler, düşünceler tek başına iş görür ama aracı başka şeyler üreterek daha da iş görmesi sağlanabilir. Görsellik ise tek başına iş görmez ama o zaten araçtır. Onu tamamlamak için fikire de ihtiyaç vardır diye...
Bazı konularda üzerinde düşünülmeden yorumlar görüyorum, yüzeysel hatta gereksiz. Bunlar rahatsızlık verici ama şükür ki, yanıtımı aldım.
Konuların derlenip toplanılmasına benzer bir yorumu başka bir konuda yaptım; yazılanların dağınıklığının, bizde de karışıklıklara ve anlamakta güçlük çekmeye neden oluyor dedim. Benzer yoruma gerek yok
Kolaylıklar diliyorum.
Esenlikler...
Andırı (Not) : Türkçe konusunda ciddiyim.