Gönderen Konu: ÖZCAN YENİÇERİ HADDİNİ BİL! MAHMUT ESAT BOZKURT GERÇEK BİR BOZKURT'TUR! YA SEN NESİN?  (Okunma sayısı 5381 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!


Başbuğ Atatürk'ün silah arkadaşı, Cumhuriyetin kurucu kadrolarından olan ve Türklüğü devletin her kademesinde hakim kılmak içinn bir ömür boyu çalışan Türk Büyüğü MAHMUT ESAT BOZKURT'a, iki tane soysuza cevap veremeyip laf atan "SEFİL" ve "YENİÇERİ" artığına ithaftır.

Siz kürt teröristlerle mecliste kankalık yaparken bu insanlar kıt imkalarla Devlet kurup Türklüğü baş tacı ediyorlardı. Kendi sefilliğinizi ve rezilliğinize bakın!


23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı 4_hilal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
Özcan hoca kendi soyadına bakmazmı ki acep! Yani akademik kariyerinden gayri bir gram saygım kalmadı kendisine, ki ben hep savunurdum onu.
Demekki mecliste bunu bdp'li iyi korkutmuş, bu hareket esas rezillik ve sefilliktir. Mahmut Esat Bozkurt yeni kurulan Türkiye'nin de, Atatürk'ün de
gözbebeklerinden biriydi.

Merak ediyorum ben, Mahmut Esat Bozkurt'a bunu diyen, esasen bunu Atatürk'e demiş olmuyor mu?

Bu kabul edilemez bir rezalettir.
TTK

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Biz yıllardan beri "Türk Milliyetçiliğinin yeni baştan tarif edilmesi" gerektiğini söylerken milliyetçiliğin çarpıtılmış olduğuna vurgu yapıyorduk. Bu gün milliyetçilik adına sözcülük ve temsilcilik yaptığını iddia eden bir takım zerzavatın üçbuçuk soysuz karşısında aciz ve zavallı durumuna düşmelerinin nedeni uysallaştırılmış, edilgen ve çekingen karakterli bir düşünce yapısına, bize göre asla milliyetçilik olmayan, sözüm ona ılımlı ve uzlaşmacı milliyetçilik anlayışına sahip olmalarından kaynaklanmaktadır. Bin yıllık kardeşlik zırvasıyla kendilerini avutup ve hem de Türk çocuklarını kandırdıkları anlayışın doğal sonucu olarak Türkçülüğü var eden temellerin aşağılanması karşısında ne yapacağını dahi bilmez bir şaşkınlıkla, sırf onlara yaranabilmek için düşmanın ağzıyla konuşmak bahtsızlığı Özcan Yeniçeri'nin şahsında cereyan etmiştir. Devamen söylemeliyim ki bu bahtsızlık kişisel değil kurumsaldır.
Ülküsünü kaybetmişlere Ülkünün ne demek olduğunu Uluğ Bilge Atsız Ata'nın sözleriyle anımsatalım..

Alıntı
Bir milletin yürütücü kuvvetine ’ülkü’denir.
Toplumlardaki kişileri birbirine bağlayan nesne, sadece kök birliği, çıkar ve ihtiyaç değil, bunlarla birlikte ve aynı zamanda ülküdür.
Ülküsüz topluluk yerinde sayan, ülkülü topluluk yürüyen bir yığındır.
Sözlük anlamı ‘and’ ve ‘uzak hedef’ demek olan ‘ülkü’, topluluğu aynı yolda yürüten bir kuvvettir ki, bu uğurda insanlar birbirlerine karşı içten sözleşmiş gibidirler.
Ülkü, ilkönce, insanların gönüllerinde, gönüllerinin derinliğinde, şuuraltında, hayallerinde doğar ve kendini önce destanlarda gösterir.
Sonra şuura geçer, büyük kılavuzlar tarafından açıklanır. Daha sonra da büyük kahramanlar, onu gerçekleştirmek için büyük hamleler yapar.
Bu hamle sırasında da ülkülü millet, kahramanlar ardından gönül isteği ile koşar.
Bütün bu uğraşmalar arasında da millet yürür; önce manen, sonra maddeten ilerler, olgunlaşır, erginleşir.
Milletlere milli inanç ve güvenç veren ülkünün ne büyük bir kuvvet olduğunu anlamak için bugünkü olaylara bakmak yeter.


TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Mecliste 2-3 defa kendisine yumruk salllayan ite! müdahalede bulunmayıp sineye çeken kişinin, bu sözleri söylemesi çok'da şaşılacak bişey değil!  Milliyetçi misyon temsil edeceksin,  hakarete karşılık vermeyeceksin! sonrada Türk Büyüğü MAHMUT ESAT BOZKURT'a dil uzatacaksın,  Helal Sayın yeniçeriye. 

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Atatürk'ün 'BOZKURT' soyadını verdiği yakın arkadaşı, Adalet Bakanı ve TBMM İzmir milletvekili MAHMUT ESAT BOZKURT'tan Seçme Sözler:

   "Atatürk büyük feragat sahibi idi. Millet davası içinde hiçbir teşebbüste, ölüm karşısında göz kırpmadı. O, Çanakkale´de, Bağımsızlık Savaşında ve bütün hayatında hep böyle idi. Mektepten kurmay çıktı. Şam´a sürüldü. Hürriyet için çalıştı. Çanakkale´de bin bir güçlük içinde, kurşun yağmurları altında İngiliz ordularını yendi. O günün yabancı tarihçileri, onun için ´´Çanakkale´de İngilizleri yenen adam!´´ diyorlar."

   "Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler!"

   "Bir ihtilâl, hangi milletin hesabına yapılırsa, mutlaka o milletin öz evlâdının eliyle yapılmalı ve onun elinde kalmalıdır. Meselâ: Türk ihtilâli, öz Türklerin elinde kalmalıdır. Hem de kayıtsız ve şartsız. Yabancıların yardımıyla başarılan ihtilâller, yabancılara borçlu kalırlar. Bu borç ödenmez. Türk'ün en kötüsü, Türk olmayanın en iyisinden iyidir. Geçmişte Osmanlı İmparatorluğunun bahtsızlığı, ekseriya, mukadderatını Türklerden başkasının idare etmiş olmasıdır."

   "Atatürk ölebilir mi? Türk milleti, Türk vatanı yaşadıkça o da yaşayacaktır."

   "Dünyadaki tüm medeniyetlerin kaynağı Orta Asya'dan göç ettikleri yerlere medeniyet götüren Türklerdir"

   ''İcabında Türk’ün en küçük şerefi, namusu, Türk ilinin bir çakıl taşı için milyonla Türk feda olalım. Fakat Yemen çölleri için, idealsiz hilafet müessesesi için değil, bütün bir dünya için dahi tek bir Türk gencinin burnunun kanamasına milli rıza yoktur ve olmayacaktır. Bütün bir dünya, tek bir Türk delikanlısının burnunun kanamasına değmez. ''

   "En büyük harikamız, en yüksek şerefimiz Türk olmaktır"

   "Türküm ve yalnız Türklük için yaşıyorum. O kadar ki Türk olmasaydım, kendimi dünyanın en bahtsız adamı sayardım..."

   "Gazi Mustafa Kemal, Türk milletinin önünde ilerleyen bir zafer bayrağıdır. Bu bayrak bugün de, yarın da, öbür gün de bütün güçlükler üstünde yükselecek ve hep yenecektir.''

   Türk Devleti'nin işlerini TÜRKLER'den başkalarına vermeyelim! TÜRK Devleti işlerinin başına ÖZ TÜRKLER'den başkası geçmemelidir. Yeni TÜRK Cumhuriyeti'nin DEVLET işlerinin başında mutlaka TÜRKLER bulunacaktır! "

   TÜRKİYE'de) ÖZ TÜRK haklarına sahip olmak isteyenler, TÜRK OLMALIDIR!..

   TÜRKLÜĞÜ KABUL ETMEZ, onu küçük görür, ONA İHANET EDER, sonra da TÜRK'e tanınan haklardan, hatta ondan fazlasını ister, BU OLMAZ!.. Buna "yağma yok!" derler!..

   "Atatürk, Türk'ü dış bakımdan bağımsızlığın, şeref ve haysiyetin ucuna yükseltti. Medenî milletlerle bir yaptı. İç bakımdan, bütün otoritelerin üstüne çıkardı, egemen kıldı. Atatürk, Türk'e istilâ ve esaret mirasını değil, efendiliği bıraktı. Nerede kaldı ki, Sezar'ın fetihleri demirden bir Roma'ya dayanıyordu. Atatürk hiçten, bir demir Türk devleti kurdu."

   "Türk İhtilâlinin belirli yönü Türk milliyetçiliğidir. Türk olmaktır. Geçmişi bu prensip temizledi. Yeniliği bu prensip getirdi. Bütün Türk İhtilâli, bütün eserleriyle bu prensibe dayanıyor. Bundan en küçük bir yan çizme geriliğe dönüştür. Ve ölümdür.”

   "Türk milletini oldu bittileri kabul eder, bunlara baş eğer sananlar; Türk tarihini dikkatle okumalı, ibret örnekleri almalıdır."

   "Atatürk'ün dilde yapmak istediği temizlik, onu tam anlamıyle mümkün olduğu kadar öz Türkçe haline koymak davasıdır. Bu ise onun başardığının en büyüklerindendir; hattâ en büyüğüdür."
 
   "Atatürk'ü, sadece siyasal, ekonomik, sosyal bakımlardan, cihan tarihindeki büyük seleflerinin üstünde görmek, düşünmek ve yargılamak, tam bir şey olmaz. Atatürk'ün başka yönlerden de önce gelenlere üstünlüğü vardır. Atatürk vatan ve millet kurtarmakla kalmadı. Atatürk siyasal, sosyal, ekonomik bakımlardan en radikal reformları başarmakla kalmadı. O, Türk milletine eski tazeliğini, eski çevikliğini, eski canlılığını vercek çareleri de düşündü. Bunları olanca hızıyla geliştirmeye çalıştı. Ne yazık ki ömrü vefa etmedi. Bununla beraber ölümüyle, açtığı bayrak yere düşmedi. Bayrak o hızla esmekte ve yürümektedir."

   "Atatürk diyor ki: ''Türkçe, dillerin en güzeli, en zenginidir. Yeter ki, bu dil şuurla işlenmiş olsun!''. Bence edebiyatımızda, Arap ve Fars ve diğer milletlerin kelimeleri yerine öz Türkçe kelime kullanan, Türk birliği temeline bir kaya parçası konduruyor demektir."
 
   "Atatürk, bir şey buldu ki, bunu, öğüne öğüne her vakit söylerdi: Bu, Türk milleti, Atatürk'ün kanını taşıdığı millet idi. Atatürk yalnız Türk milletine güvendi. Milletin davasını, millete dayanarak açtı."

   "Atatürk modern Türk devletini kurarken onu eksiksiz kurdu. Bu kurulan ve yarınlara çok şeyler söz veren kurumu işlemek ve beslemek bizim ve yarınki nesillerin ödevidir."

   "Türk Cumhuriyetinin hareketi ve bütün uğraşıları, kendisini ancak Türk milletinin çıkarları için ifade etmelidir ve edecektir."

   - TÜRK HAKLARI'NDAN İSTİFADE EDEBİLMEK İÇİN TÜRKLÜĞÜ BENİMSEMEK, TÜRK KÜLTÜRÜNÜ KABUL ETMEK, TÜRKLÜĞÜ DUYMAK, TÜRK MENFAATLERİNİ KENDİ MENFAATİ YAPMAK, ONA HÜRMEK ETMEK, "TÜRK'ÜM" DEMEK, TÜRKLÜĞÜ KÜLTÜRÜYLE, HİSSİYLE KABUL ETMEK LÂZIMDIR!.. BUNLARI SAMİMİYETLE BENİMSEYENLERİ, YAPANLARI TÜRK SAYARIZ!... KİM OLURSA OLSUN!..

   "Ben TÜRK değilim, benim kimliğimi tanıyın" diyene yapılacak bir tek şey vardır: Onu TÜRK sayan NÜFUS KÂĞIDI'nı, yani KİMLİK belgesini elinden alıp, "Tamam, şimdi istediğin kimliğe bürün, git kendine başka bir yer bul," demek!..

   "Bu devlet benim devletim değil... biz ayrıyız... biz ayrılmalıyız... bize de özel haklar verilsin" diyenlerin hepsi, kendilerine TÜRK KİMLİĞİ bahşeden NÜFUS KÂĞIDI'ndan arındırılmalıdırlar!..

   - MİLLİYETÇİLİK, en dürüst mânâsıyla CUMHURİYET'i ifade eder!..
 
   - Niçin MİLLİYETÇİ oluyorsunuz? Sizin kanınızı taşıyan, menâfiinizi ifade eden bir câmianın mukadderatını yükseltmek ve onu mes'ud etmek için MİLLİYETÇİ oluyorsunuz. Bunun en zarurî neticesi, o câmiayı kendi iradesiyle idâme ettirmektir!
 
GERÇEK BİR BOZKURT OLAN ve ÖMRÜNÜ TÜRKLÜĞE ADAYAN TÜRKÇÜ İHTİLALİN YALNIZ KURDU TÜRK OĞLU TÜRK MAHMUT ESAT  BOZKURT'UN YUKARIDAKİ SÖZLERİ:
Kendisini milliyetçi sanan ve üçbuçuk soysuz kürt karşısında aslını inkar edip, haddini aşan sözler sarf eden, tavşan yürekli Özcan YENÇERİ'ye ve benzerleri olan bin yıllık kardeşlik Türküleri söyleyen tatlı su milliyetçilerine kapak olsun!


TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2399
  • TTK
Ağabeğ dediğiniz gibi ne yazık ki bahsızlık kişisel değil. Bizim en önemli iç meselemiz bu aslında ama işte o kadar fazla uğraşacak başka GDO'lar varki bu arkadaşları yontma sırası gelmiyor. Önce temiz suyun içindeki zehirli partikülleri temizlemk gerek. İşimiz çok.. İnşallah bizden sonra gelenlere bir farkındalık ortamı bırakırız da gerekli önlemleri aldırırız.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !