Gönderen Konu: ÖZTÜRKCE ISIMLER  (Okunma sayısı 6979 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı metinuzun

• Türkçü-Turancı
  • **
ÖZTÜRKCE ISIMLER
« : 06 Haziran 2006 »
SAYIN VE PEK DEGERLI IRKDASLARIM,

BENIM ÖZTÜRKCE ISIMLERLE BIR SORUM OLACAK.

BAZI HACILAR VE HOCALAR VE YAHUT KENDINI ÖYLE ZANEDENLER TÜRK ISIMLERDEN RAHATSIZLIK DUYUYORLAR.NEYMIS EFENDIM COCUGUNA KURANDA GECMEYEN BIR ISMI VERMEK DOGRU DEGILMIS.
ÖBÜR DÜNYADA ARAP ISMI OLMAYANLARA AYRI MUAMMELE GÖRECEKLERMIS.YANI ISIN ASLI ARAP ISMI OLMAYANLAR CAGRILMIYCAKMISLAR.VE BIZLER BUGÜN COCUKLARMIZA TÜRKCE ISIM VERIRSEK ÖLMÜSLERIMIZ BIZDEN HESAP SORACAKMIS.

BENIM BABAM HACIDIR VE ONUN DEYISINE GÖRE HER ISIM NE OLURSA OLSUN HARFELRI KURANDA GECTIKTEN SONRA VERILEBILIR.YETERKI ANLAMI GÜZEL OLSUN.

BU KONUDA GÖRÜSLERINIZI ALMAK ISTIYORUM. SIZLER NELER DÜSÜYÜNORSUNUZ BANA BIRAZ ACIKLIK GETIRIN,.

TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSIN.

BOZKURT BOYUN EGMEZ, TÜRK ASLA EGMEZ

Çevrimdışı aslanargun

• Türkçü-Turancı
Ynt: ÖZTÜRKCE ISIMLER
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2006 »
Sayın metinuzun kandaşım! Otağımıza hoşgeldin! Daha önce de bu konuyla alakalı birsey yazmıştım. Benim tanıdığım bir kaç arap var, mutlaka sen de bir iki arap tanıyorsundur. Söz temsili ismi Attila, Cengiz veya Kubilay olan bir arap gördün mü? Bana da hiç raslamadı! Fakat ismi İbrahim, Abdullah vs. olan Türkler  çoktur.

Bizim güzel dilimiz, şanlı Tarihimiz, onlarca destanlarımız, binlerce güzel isimlerimiz var! Niye cocuklarımıza Türk isimleri vermeyelim, niye kendi kültürümüzü tanıtmayalım?

Bence bir Türk cocuğuna arap ismi takmak yanlıştır! Biz arapmıyız? Bana ne arap'dan marap'tan?
Onların kültürleri onlara kalsın! TANRI'ya şükür, biz TÜRKÜZ! Başkalarının kültürüne özenmeyip, kendi özümüse dönersek, daha da güçleniriz!

Çevrimdışı metinuzun

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2006 »
AGZINA SAGLIK ASLANARGUN KANDASIM,

BENIMDE DÜSÜNCEM BU ZATEN,BU HACILARA HOCALARA ZATEN KIZIYORUM HERSEYINE KARISIYORLAR.

TANRI BANA BIR EVLAT NASIP EGLEDI.KIZ, TANRI BIR EVLAT DAHA NASIP EDERSE ÖZ VE ÖZ TÜRK ISMI KOYACAM.

ZATEN BU HACILARI HOCALRARI ZAMANINDA BÜYÜK ATATÜRK BOSU BOSUNA KELLERINI UCURMAMISDI.BIR DAHA ÖYLE BIR ADAM GELIRMI BILMEM,AMA GELMESI ICIN INANIN HERGÜN TANRIYA DUA EDIYORUM.

HEPINIZE SAYGILAR VE SEVGILER

TANRI TÜRKÜ DAIMA KORUYACAK VE YÜCELTECEK.
BOZKURT BOYUN EGMEZ, TÜRK ASLA EGMEZ

Çevrimdışı BabaHoroz

• Yeni Üye
  • *
  • Ne Mutlu ki TÜRKüm
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2006 »
Zırvalıkları boşverelim.En güzeli Türkçe isimdir.Benim ismim Türkçe.Demekki onlara göre cennete ve cehenneme giremeyeceğim.Benim yerim neresi.Ne kadar saçma değilmi.İnsanlar isimlerine göre değil,yaptıklarına göre öbür taraftaki yerleri belli olacaktır.
Sadece ve Sadece DENİZLİSPOR lu,Her konuda Objektif,AntiEmperyalist ve Tam Bir TÜRK

Çevrimdışı börtçeni

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2006 »
arkadaşlar benim çouğum olucak  ismini doğukan koymayı düşünüyorum. bu isim yüzde yüz Türk ismimi  bilen varsa yazsısın :turan: : :asker:

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #5 : 14 Temmuz 2006 »
Anne ve Baba doğacak olan çocuklarına isim koymak konusunda serbesttirler.Koyulacak isimlerin mutlaka Kuranı Kerimden alınması şartı diye birşey yoktur.Öz Türkçe isimler koyulursa çok daha iyi olur ama güümüzde anne ve babalar acaip acaip isimler koyuyorlar çocuklarına.