Gönderen Konu: PROVOKATÖR  (Okunma sayısı 5283 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
PROVOKATÖR
« : 19 Kasım 2007 »
Leyla Zana germeye devam ediyor
"Asker ve sivil yöneticilere sesleniyorum, sabrımızı taşırmayın!"

19.11.2007 15:45

Anayasa Mahkemesi tarafından hakkında kapatılma davası açılan DTP'nin Batman'da 'Edi bese' (Yeter artık) adıyla düzenlediği miting 'olaylı' geçti.

Festival alanında düzenlenen mitingte kürsüye çıkan eski DEP milletvekili Leyla Zana, İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapis cezasına mahkum teröristbaşı Abdullah Öcalan'la ilgili mesaj verdi.

'SABRIMIZI TAŞIRMAYIN'

Zana Türkçe ve Kürtçe konuşmasında, isim vermeden Öcalan için "Eminim bir gün aramızda olacak ve siz onu dinleyebileceksiniz' dedi. Leyla Zana sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim irademiz, ne kadar güçlü olursa, dünyada bu iradenin karşısında hiçbir güç duramaz. 7'den 70'ine kadar herkes 'Biz savaşa hazırız' diyor. Biz savaşı da biliyoruz, ancak beynimizde barış için adım atmak var. Barışın içini dolduralım. Kimliğimiz anayasada yer alsın.

Yönetim kademesindeki herkese sesleniyorum. Buna bütün asker ve sivil yöneticiler de dahil; Sabrımızı taşırmak istiyorsunuz. Biz sabırlı halkız. Bizim sabrımızla ve duygularımızla oynamayın. Filistin de yıllarca kan döküldü, çözüme gidilmedi. Ancak sonunda barış masasına oturuldu, hem de TBMM çatısı altında. Parti kapatmakla sorunu çözemezsiniz. Kapattığınız partilerin adlarını ben dahi unuttum. Bu halk her meydanı birer parti alanına döndürecektir.”

POLİSLERE TAŞ ATTILAR

Mitingde, teröristbaşının posterleriyle, terör örgütü PKK'nın sözde flamaları açıldı.

‘Demokratik özerklikli, demokratik cumhuriyete doğru’, yazılı pankartın da asıldığı miting sonrası olaylar çıktı. Şehir merkezine yürümek isteyen 150 kişilik grup ile polis arasında çatışma çıktı. Taşlarla saldıran gruba, polisler müdahale etti. 25 kişi gözaltına alındı.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: PROVOKATÖR
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2007 »
Terör 4 yılda 10 kat arttı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen

PKK’nın 2002’de yok edilme noktasına geldiğini belirten CHP’li Öymen “Politika değişikliğine  gidilmesiyle terör yeniden canlandı” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, “Terörle mücadeleyi başarıyla sonuçlandırmaya mecburuz” dedi.   Atatürkçü Düşünce Derneği Körfez Şubesi’nce düzenlenen bir toplantıda, konuşan Onur Öymen, hiçbir örgütün, türlü toplumsal ve demokratik haklar için çocukları ve bebekleri öldürmeyeceğini, Türkiye’deki terör örgütü PKK’nın da ülkeden toprak kopartarak devlet kurmak istediğini söyledi. Öymen, dış güçler tarafından desteklenen terör örgütünün, yapılan mücadeleyle 2002 yılında yokedilme noktasına geldiğini, ancak terörle mücadele politikasında değişikliğe gidilmesiyle yeniden canlandığını bildirdi. Hükümetin terörle mücadele için 2 kez yetki aldığını, ancak bunu kullanmadığını ifade eden Öymen, şöyle devam etti: “4 yılda terör 10 misline çıktı. Terör kurbanları da 10 kat arttı. Terörü affederek yokedemezsiniz. Çünkü terörist bunu bir zaaf olarak algılar. Terörle mücadelede kararlı olmak lazım. Başbakan ’dağdan insinler meclise girsinler’diyor. Siz bunu nasıl söylersiniz. Terörle mücadeleyi başarıyla sonuçlandırmaya mecburuz. Bunun için milli bir politika yapmalıyız. İktidarıyla, muhalefetiyle, askeriyle ve siviliyle oturup bir politika tescil edeceğiz. ”
19/11/2007  12:53
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: PROVOKATÖR
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2007 »
Bakan cemil cicek,gündemimizde af yok demis,yiyene afiyet olsun.Arkadaslar bu bir kehanet degil,surada yaziyorum.Dtp kapatilmayacak,en kisa zamanda,teröristlere af cikacak,affa imrali kuduzu dahilmi degilmi?onuda tenzilenin ogluna sorun.TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Ynt: PROVOKATÖR
« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2007 »
Terörist başı itsoylu bebek katilini affetmeye,Türkiye'de kimsenin gücü yetmez. İtbaşı hücresinde gebermeye mahumdur. Kimbilir belkide kendini feda edecek bir Yiğit çıkarda hücresinde iti ellerinle boğar.

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Ynt: PROVOKATÖR
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2007 »
Benim anlamadığım bu dtpli it sürüsü nesine güvenip de böyle rahatça konuşabiliyor?


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Çevrimdışı Çağrıbey

  • [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2155
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Ynt: PROVOKATÖR
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2007 »
Hani meşhur bir deyim vardır ya, madem kimse söylemiyor, bani ben söyleyeyim, diye.

Kimse pek dile getirmiyor ya da dile getirmekten çekiniyor ama, bu gün pkk uzamntılı dtp liler kürt isyanı provaları yapıyorlar.
Bilindiği gibi gerek pkk ve gerekse dtp tabanını hızla kaybediyor. Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden Batı bölgelerine doğru akan göç dalgasının öenmli nedenlerinden birisi de kürtlerin pkk dan kaçışıdır. Bu göç dalgasını sadece ekonomik nedenlere dayamak doğru değildir.
İşte bunun farkında olan pkk ve dtp yöneticileri aşırı tahrikkar ve provokatif şeyler yapmaya gayret ediyorlar.
Diğer bir gerçek ise Doğu ve Güneydoğu'da pkk ve dtp kışkırtmacılığıyla yavaş yavaş filizlenmeye başlayan bir isyan hareketinin gözlemlenmesidir.
Şayet bu isyan tesirli yollardan ezilemezse bir süre sonra kitlesel nitelik de kazanacaktır ki işte iş o zaman daha da zorlaşacaktır.
Türk Ordusunun Kuzey Irak'a operasyon yapmasına şiddetle karşı çıkan ABD ve AB ülkeleri kürt isyanının başlatılmasına destek veriyor, ajanları ve diplomatları(!) mesailerinin büyük bölümünü pkk kamplarında ve dtp lokallerinde geçiriyorlar.
Türkiye acil ve tesirli politikalar üretip bu gidişin önünü almalıdır. Aksi halde etnik çatışma kapıdadır.

Ne Mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana...

Saygılarımla.

Çağrıbey

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: PROVOKATÖR
« Yanıtla #6 : 26 Kasım 2007 »
Hollywood’da hain ittifak

Irak’ın kuzeyinde bağımsız devlet hayali kuran Kürtler ve ABD’deki Ermeni lobisi, yapımcılığını Hollywood şirketlerinin üstleneceği bir dizi sinema filmiyle, Türkiye karşıtı uluslararası propaganda atağına geçiyor. Dev bütçeli filmlerde Sylvester Stallone, Mel Gibson, Antonio Banderas, gibi ünlü aktörler rol alacak.

Hedef: Kürt devleti
Ermenİ soykırım iddialarına yer verilip, Ermeni tezlerinin vurgulandığı ve ağırlıklı olarak  Kürtlerin de artık bağımsız bir Kürt devletine sahip olması fikrinin işleneceği bir dizi Hollywood filmi art arda vizyona girecek.

O. Pamuk’tan senaryo talebi
Söz konusu filmler için Hollywood yapımcılarının, “Türkler 1.5 milyon Ermeni ve 30 bin Kürt öldürdü” diyerek Nobel Ödülü kazanan ve halen ABD’de yaşayan yazar Orhan Pamuk’tan da senaryo talebinde bulunacağı öğrenildi.

Arkamızdan film çevirecekler!..
Ermeniler ve peşmergeler Türkiye karşıtı propaganda filmi çekmek için  Hollywood yapım şirketleri ile anlaştı

Milyonlarca dolarlık filmlerde Mel Gibson ve Antonio Banderas gibi ünlü  oyuncuların rol alacağı belirtiliyor

Kuzey Iraklı Kürtler ve Ermeniler, yapımcılığını Hollywood prodüksüyon şirketlerinin üstleneceği bir dizi sinema filmiyle, uluslararası propaganda atağına başlamaya hazırlanıyor. Ermeni soykırım iddiaları ve Peşmergelerin kahramanlıklarının anlatıldığı bir dizi Hollywood filmi önümüzdeki yıllarda birbiri ardından vizyona girecek. Hollywood yapımı filmlerlerde ünlü Amerikalı aktörler de rol alacak. Hollywood yapım ekiplerinin ön hazırlık çalışmalarını tamamladığı sinema filmlerinde, Mel Gibson, Ömer Şerif, Antonio Banderas , Sylvester Stallone, gibi sinema bir çok ünlü aktörlerle pazarlık yapılıyor.

Zora düşürür
Yapım aşamasına gelinen filmlerde, Türkiye’nin dış politikalarında karşı olduğu bir çok konu, tam aksi tezlerle işlenecek ve bağımsız bir Kürt devletinin kurulması için propaganda yapılacak. Ermeniler ise sözde Soykırım iddialarını vurgulayacak. ABD’de yayın yapan internet portalı Turkishny.com’ın haberine göre, Ermeni ve Kürtler’in konuyla ilgili hazırlıklarında son aşamaya gelindi. Peşmergeler, sinema yoluyla başlatacağı tanıtımda, Kürtlerin Saddam döneminde başta Halepçe katliamı olmak üzere yaşadığı çeşitli olayları konu ala filmlerle , uluslararası kamuoyunda Kürtlere sempati duyulmasını sağlanacak. Yaklaşık 30 kadar Hollywood yapımcısını şu ana kadar Kuzey Irak’a davet eden peşmergeler milyon dolarlık bütçelerle ilk önce Molla Mustafa Barzani’nin hayatını beyaz perdeye aktarmayı planlıyor.
Filmlerde, Kürtlerin bir taşla bir kaç kuş vurma hazırlığında olduğunu belirten Amerikalı yapımcılar ’Bu uzun vadeli bir beyin yıkama yöntemidir. Bir kaç iyi sinema filmi Türkiye’yi çok zor duruma düşürebilir ’şeklinde konuştular.

Atatürk’ü anlatamadınız!
Türkiye’nin  bu tür filmleri ihmal ettiğini belirten yapımcılar, “Türkler, Midnight Ekspres bıraktığı kötü izleri silmek için hala uğraşıyor. Türkiye henüz bir Atatürk projesini bile hayata geçiremedi. Yılların vurdum duymazlığı sürüyor, ancak bu kez bunun bedeli Türkiye için çok ağır olabilir“ şeklinde konuştular.

Ermeniler parayı verdi
Ermeni lobisi ise, sözde Ermeni soykırım iddialarına uluslararası destek sağlamak amacıyla 100 milyon dolar nakit parayı Hollywood yapım şirketlerine aktardı. Hollywood’un bulunduğu Kaliforniya’da Ermenilerin yoğun olarak yaşamasının avantajını en iyi şekilde kullanmaya hazırlanan Ermeni Lobisi, Hollywood yapım şirketlerinde çalışan binlerce Ermeni kökenli Amerikalı’nın da desteğiyle, büyük bütçeli ve ünlü aktör ve aktrislerin de yer aldığı sinema filmleriyle sözde Ermeni soykırımı iddialarını daha geniş kitlelere taşımaya çalışacak. Hollywood kaynakları  “Bu para Hollywood için oldukça büyük bir meblağ, 100 milyon dolar nakit 250 - 300 milyon dolarlık bir proje demektir. Bu bütçelerle yola çıkan Ermeniler’in birden fazla sinema filmi çeker ve yapımcılar da çok ciddi paralar kazanı. Böylece  Ermeniler de en iyi şekilde sözde Ermeni soykırımı propagandası yaparak amaçlarına ulaşırlar” diye konuştular.


Hep kahraman gösterilecekler
Irak gibi kan gölü ve savaşın tüm şiddeti ile sürdüğü bir ülkeye yaklaşık 30 kadar Hollywood yapımcısını getirmenin çok başarılı bir iş olduğunu vurgulayan yapımcılar, “Bu filmlerde de Kürtler hep Amerikan askerlerine yardım etmiş acı çekmiş kahramanlar olarak gösterilecektir, duygu sömürüsü yapılacaktır. Bir biri ardına vizyona girecek. filmlerle Amerikan halkının Kürktlere olan sempatisi arttırılacak. Saddam Hüseyin döneminden başlayarak, Halepçe katliamında bölgede yaşayan Kürt halkının çektiği acıların konu edildiği Hollywood filmlerinde de Kürtlerin çektiği acılar ve verdikleri mücadele ile bağımsız bir devleti hak ettikleri vurgulanarak, sinema yoluyla ’Bağımsız bir Kürt Devleti ‘propagandası yapılacak.” diye konuştular.
                     
              Burda yapilacak en iyi sey,basbakanin amerikadaki kizlarini devreye sokup,yukarida adi gecen artistlerle,robert de niroyla yaptiklari gibi,mum isiginda yemek yemelerini saglayip,söz konusu filmde,oynamamalarini,ne pahasina olursa olsun engellemektir.Gerekirse,reisicumhura lakaytlik yapan,kevin costnere.roberto niroyada,rica edilebilinir,bakarsin basbakaninn kizlarinin,kalbini kirmamak icin,filmde rol almaktan vazgecebilirlerTTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Mete Saltuk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 147
Ynt: PROVOKATÖR
« Yanıtla #7 : 26 Kasım 2007 »
Değerli Kardeşlerim;
Adı üzerinde film işte. Başından sonuna kadar film. ermeniler ülkelerinde dışarıdan aktarılan fonlarla yaşamaya çalışırken, dışarıdaki ermeniler paralarını bu organizasyonlara yatırıyor. Yaşadığımız bu topraklarla bir şekilde bağlantılı, sinema sektöründe uluslararası öneme sahip bazı hayvanlarsa askerlik yapmamak için (vicdani retçi sıfatıyla)başka türlü film çeviriyor. Sonra gidip köyüne(güya sahip çıkıyor) yürüyüş düzenliyor. Cannes'da yarışmak, nobel almak için ülkesini karalıyor. Zavallılar. Bunlara gün yüzü gösterme Ya Rab.

Bu arada 'kürtlere olan sempati artacak' cümlesine takıldım. kürt ve sempati kelimeleri aynı cümle içerisinde bile zorlama duruyor. Ama şüphem yok ki; sırf Türk karşıtı olduğu için bu bile başarılabilecektir, uluslararası kamuoyu üzerine atlamak için böyle bir konu bekliyor.Saygılarımla

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 145
Ynt: PROVOKATÖR
« Yanıtla #8 : 26 Kasım 2007 »
Vakit gazetesinden mesajlı bulmaca


Vakit’ten şifreli mesaj
Orgeneral, Büyükanıt ile Bağbuğ’un resminin konulduğu bulmacayı çözenler “Siz Kral Değilsiniz” şifre sözcüğünün ortaya çıkması üzerine şaşkınlık yaşadı.



Yaptığı birçok haberle “tartışma konusu” olan ve en son Danıştay üyelerine yapılan saldırıda “hedef gösterdiği” iddia edilen Anadolu’da Vakit gazetesi, dün yayınladığı sayısındaki bulmacayla dikkat çekti.

Emekli General de soruldu
Bulmacada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ ve Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu’nun fotoğraflarına yer verdi. Gazetenin 14. sayfasında yer alan bulmacanın soruları cevaplağında şifre sözcük olarak “Siz Kral Değilsiniz” şifre sözcüğünün çıkması bulmacayı çözenleri şaşırttı. Bulmacada, soldan sağa 2. soru olarak “Genelkurmay Başkanı” ve 4. soruda Kara Kuvvetleri Komutanı, 23. soruda “Emekli Tümgeneral” soruları soruldu.

Üniformalı fotoğraflar
Soruların cevaplaması için verilen fotoğraflarda ise Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ ve emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu’nun üniformalı fotoğraflarına yer verildi. Gazetenin 14. sayfasında, Editör Fatih Uğurlu tarafından hazırlanan, aralarında “cahiliye döneminden putlar, ormanların en iri hayvanı, küfürde olan, gayrımeşru ilişki” gibi sorularında bulunduğu bulmacada 17 kelimelik şifre sözcükten “Siz Kral Değilsiniz” cümlesi çıktı. Gazete daha önce, Danıştay saldırganı Alparslan Aslan’ın “Danıştay saldırısını planlarken Danıştay 2. üyelerinin fotoğraflarını Anadolu’da Vakit gazetesinin manşetinde gördüm. açıklamasıyla gündeme gelerek, tartışma yaratmıştı.

Yeniçağ Gazetesi

Çevrimdışı teomanata

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 26
Ynt: PROVOKATÖR
« Yanıtla #9 : 26 Kasım 2007 »
Kandaşlarım,yeri göğü yaradana hamdolsunki düşmanlarımızı açıktan tanıma fırsatı bize verdiği için.Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkün dünden bugünlere atıfada bulunduğu bütün hadiseler bir bir vücut bulmaktadır.Bizler birer vatandaş olarak üzerimize düşen sahiplenme duygusuyla ne yapabiliriz diye çaba gösteriyoruz.Yönetim olarak başımızdaki insanların çaba ve gayretten uzak hareket ve demeçleri bizi umutsuz kılsada yılgınlığa düşmek istemiyoruz.Elbette Türkün çerağı sonsuza kadar yanacaktır,nasipsizler o ışığın sönmesini isteselerde bu kutlu ocağın ataşı sönmeyecektir.Görülmedi tarihde türke engel bir toprak,aşılamaz kalalar hep yıkıldı yakıldı,koman sakın başıma kanı bozuk mozaik,bak dibimden it soyu adam oldu saldırdı.Saygılarımla...
Büyük Türk birliğine,yaşamım boyunca hizmet edeceğime namusum ve şerefim üzerine and içerim.