Gönderen Konu: Rauf Denktaş hastaneye kaldırıldı  (Okunma sayısı 4010 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Rauf Denktaş hastaneye kaldırıldı
« : 25 Mayıs 2011 »
Lefkoşa’da Doktor Burhan Nalbantoğlu devlet hastanesine kaldırılan Denktaş, daha sonra Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne nakledildi.
         KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve eşi Meral Eroğlu, Denktaş’ı ziyaret etmek üzere hastaneye geldiler.

BAŞHEKİM YARDIMCISI KAMİLOĞLU: BİR MİKTAR HAYATİ TEHLİKESİ VAR
KKTC’de Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ramadan Kamiloğlu, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan KKTC Birinci Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın, "bir miktar hayati tehlikesinin olduğunu" söyledi.
         Evinde rahatsızlanarak Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, oradan da kendi isteğiyle Yakın Doğu Üniversitesi’ne nakledilen Denktaş’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Kamiloğlu, "Kalpteki ritm bozukluğuna bağlı olarak beyinde pıhtı attı ve kısmi infakt var" dedi.
         Ramadan Kamiloğlu, "Hayati tehlike var mı" sorusu üzerine, "Bir miktar hayati tehlike var" ifadesini kullandı.
         Hastaneden elde edilen bilgilere göre, Denktaş’ın bilinci açık ve tomoğrafisi çekilecek.
         Bu arada, Denktaş’ın bulunduğu hastaneye ziyaretçiler gelmeye başladı.

 

 

OĞLU VE DP GENEL BAŞKANI SERDAR DENKTAŞ: DURUMU CİDDİ, AMA HAYATİ TEHLİKE YOK
KKTC’nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın oğlu, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş, Rauf Denktaş’ın "durumunun ciddi olduğunu, ama hayati tehlikesinin bulunmadığını" açıkladı.
         Rauf Denktaş’ın Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi’ndeki tetkiklerinin tamamlanmasının ardından basına açıklama yapan Serdar Denktaş, doktorlar ile ailesinin bir basın toplantısı düzenleyerek bilgi vereceklerini söyledi ve basından sabırlı olmalarını istedi.
       
ZİYARETÇİLER
         Bu arada Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve eşi Meral Eroğlu, KKTC’nin 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Adem Huduti, KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Mehmet Daysal, bazı bakan ve milletvekilleri ve haberi duyan diğer yetkililer de Yakın Doğu Hastanesi’ne geldi.
         Kalpteki ritm bozukluğuna bağlı olarak beyine pıhtı atması ve beyinde kısmi infakt oluşması üzerine ilk müdahalesi ve tetkikleri Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan Rauf Denktaş, tedavisine YDÜ’de devam edilmesini istemesi üzerine Yakın Doğu Hastanesine sevk edilmişti.
 

DSP LİDERİ TÜRKER’DEN DENKTAŞ’A "GEÇMİŞ OLSUN" MESAJI
DSP Genel Başkanı Masum Türker, rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan KKTC Birinci Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’a ‘geçmiş olsun’ telgrafı gönderdi.
Türker, yüksek tansiyon rahatsızlığı nedeniyle Lefkoşa’da Doktor Burhan Nalbantoğlu  Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, ardından Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne nakledilen Denktaş’a, bir telgraf gönderdi.
Türker’in telgrafı şöyle:
"Sayın Denktaş, geçirmiş olduğunuz rahatsızlık, hepimizi derinden üzdü. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı bekliyor, acil şifalar diliyor ve size ve ailenize ‘geçmiş olsun’ diyoruz."

 

FENERBAHÇE’DEN RAUF DENKTAŞ’A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Fenerbahçe Kulübü, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan KKTC Birinci Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
         Kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sembol ismi Rauf Denktaş’ın rahatsızlanarak, hastaneye kaldırıldığı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Fenerbahçe camiası olarak, Sayın Denktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; kendisine acil şifalar diliyoruz" denildi.


http://gundem.milliyet.com.tr/kktc-birinci-cumhurbaskani-rauf-denktas-hastaneye-kaldirildi/gundem/gundemdetay/24.05.2011/1394277/default.htm?ref=sporx

Çevrimdışı Aygucı_Beg

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 11
Ynt: Rauf Denktaş hastaneye kaldırıldı
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2011 »
Arkadaşlar az önce Kıbrıs Sağlık Sen başkanı ile görüştüm.Kendisinin sağlık durumu çok iyi,en ufak bir iz bırakmadan hastalığı atlattı.Yanında bulunanlara espiri bile yapmış.

Çevrimdışı Tonyukuk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 140
Ynt: Rauf Denktaş hastaneye kaldırıldı
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2011 »
                Tanrı Koca Türk'e uzun ömürler versin. İyileşmesine çok sevindim. Öleceğini bilerek yaşayan tek canlı insanoğlu ama, böyle değerli kişilerimizin olabildiğince uzun yaşamasında yarar var. TTK.

Çevrimdışı Ali Talip Çatalyürek

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 83
Ynt: Rauf Denktaş hastaneye kaldırıldı
« Yanıtla #3 : 25 Mayıs 2011 »
Acil şifalar...

Çevrimdışı Cebe Noyan

  • Her Şey Türk İçin, Türk'e Göre!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 319
  • Türk Irkı Sağ Olsun!
Ynt: Rauf Denktaş hastaneye kaldırıldı
« Yanıtla #4 : 25 Mayıs 2011 »
Rauf Denktaş gerçek bir Türk milliyetçisi. Tanrı'dan acil şifalar diliyorum.
Ümmetinizin bittiği yerde, Türk'ün Kudreti başlar.


"Niye kaçıyoruz? Çok diye niye korkuyoruz? Azız diye niye kendimizi hor görelim? 'Hücum edelim' dedim. Hücum ettik...Savaştık. Bizdeni iki ucu,
yarısı kadar fazla idi. Tanrı lûtfettiği için, çok diye korkmadık, savaştık. Tarduş şadına kadar kovalayıp dağıttık."
(Bilge Tonyukuk - 2. Taş, Batı Yüzü - 3-4-5-6)

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Rauf Denktaş hastaneye kaldırıldı
« Yanıtla #5 : 26 Mayıs 2011 »
 Sayın Rauf Denktaş Kıbrıs Türkleri ve Kıbrıs Davası'nı her ortamda cesurca savunmuş, çeşitlik zorluklara göğüs germiş bir Türk Milliyetçisidir. Kendisine, ailesine ve Kıbrıs Türkleri'ne acil şifalar diliyorum. Umarız tez vakitte sağlığına kavuşur. TTK !

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı Sinem

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 47
Ynt: Rauf Denktaş hastaneye kaldırıldı
« Yanıtla #6 : 27 Mayıs 2011 »
Bu yaşında aslanlar gibi Türk düşmanlarıyla savaşan ve hiç bıkmayan değerli Türk büyüğümüze ailecek  uzun ve sağlıklı ömürler diliyoruz.Tanrı onu hem koruyacak hem kollayacaktır. Daha çok iş var Kıbrıs'ta .Sayın Rauf Denktaş yarım iş bırakmazmış derler.
TÜRKÜM BEN. SADECE TÜRKÜM...