Gönderen Konu: Reyhanlı'da Patlama!  (Okunma sayısı 14793 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Savaşcı

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 40
Ynt: Reyhanlı'da Patlama!
« Yanıtla #20 : 13 Mayıs 2013 »
Akp bu haberlere yayın yaşağı getirdiğine göre, daha fazla katliamlar yolda olabilir.   Büyük şehirlerimizde böyle olayların devamı gelebilir.  Mhp'ninde Genelkurmayında bu konudaki açıklamaları beni hiç tatmin etmedi. Reyhanlı'ya giden Mhp'li milletvekilleri '' Devletimize zeval gelmesin'' filan diye konuştular. Yahu adam sen reyhanlı'nın yanında olduğunu söylesene, onlara bu katliamı yapanlardan hesap soracağınızı ve hesap sormak için yanlarında olacağınızı ifade etsene. Mhp hükümetin, Türk milletinde yükselen tepkileri söndürmek için kullandıkları araçmıdır.



Hayat bir savaş alanıdır.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Reyhanlı'da Patlama!
« Yanıtla #21 : 14 Mayıs 2013 »
 Reyhanlı'da; alçakça bir terörist saldırı sonucunda, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ULU TANRI'dan rahmet yakınlarına da sabırları dilerim. Milletçe başımız sağolsun.

 Türkiye'de Büyük Türk Milleti'nin çektiği dertlerin, sıkıntıların ve anarşinin bir tek kaynağı vardır. O da; iktidardaki AK-PKK zihniyetidir. Türkiye'nin büyüyerek Ortadoğu'ya hükmedeceğine inanan bu budalalar sürüsü, Terör ve Kaos'tan başka bir şey olmayan Ortadoğu'yu ülkemize taşıdılar. 

 Türk Milleti, eğer bu hükümeti seçmeye devam ederse; daha büyük bedeller ödeyeceğini artık anlamak zorundadır. Kendi sınırına ateş açan 2-3 baldırı çıplağı yakalamakta acizler; şehirleri harabeye çevirenleri nasıl yakalayacaklar?

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Ynt: Reyhanlı'da Patlama!
« Yanıtla #22 : 14 Mayıs 2013 »
Alıntı
Güler: İhbar 8 Mayıs'ta geldi
Hatay Reyhanlı'daki patlamalarla ilgili Meclis Genel Kurulu'nu bilgilendiren İçişleri Bakanı Güler, 8 Mayıs'ta Hatay Emniyet Müdürlüğü'nden ses getirici bir bombalı eylem yapılacağı yönünde ihbar alındığını söyledi.

ANKARA - İçişleri Bakanı Muammer Güler, Meclis Genel Kurulu'nu Hatay Reyhanlı'da 51 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılarla ilgili bilgilendirdi.

Bakan Güler, esnafın zararlarının karşılanacağını ve saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına maaş bağlanacağını söyledi.

8 Mayıs 2013 tarihinde Hatay Emniyet Müdürlüğü'nden ses getirici bir bombalı eylem yapılacağı yönünde ihbar alındığını, bu ihbar üzerine 9 Mayıs'ta güvenlik güçlerine gerekli talimatın verildiğini belirten Güler, ''Alınan istihbari bilgiler doğrudan Reyhanlı ilçesine ilişkin bir tehdidi işaret etmemekte, bölgenin ve yurdun bazı yönelik eylem hazırlıklarını kapsamaktadır'' dedi.

ULAN İHBARI ALDIN DA; BUNCA İNSANIN CANINA NASIL KIYDIN? DEMEZLER Mİ ADAMA......


TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı Yüzbaşı Sançar

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 246
Ynt: Reyhanlı'da Patlama!
« Yanıtla #23 : 14 Mayıs 2013 »

ULAN İHBARI ALDIN DA; BUNCA İNSANIN CANINA NASIL KIYDIN? DEMEZLER Mİ ADAMA......


Hani "kürt övünürken hırsızlığını söylermiş" denir ya, içişleri bakanınınki de o şekilde olmuş. Bu olayların ve sonuçlarının bir iç ve bir de dış boyutu var. Dış boyutu eylemin yapılması ve ikiyüze yakın Türk insanının şehit edilmesiyle tamamlandı. Bu gerekçeye dayalı olarak akp iktidarı şimdi Suriye'ye karşı daha sert ve açıktan saldıracak. İşin iç boyutuna gelince... Birde milletten oy avlamak var. İşin dış boyutunu tasarlandığı gibi yürüten akp içe dönük ciddi kayıplara uğramakta ki; iç kayıpları telafi edebilmek için akla gelen her şeyi yapacaklardır.
Tayyibin tasmalısı güler kürt misali "övünürken hırsılığını söyleyerek kendini ele vermiştir."
Tanrı Türkü ve Türk yurtlarını korusun.
Yüzbaşı Sançar Uçmağa varalı on üç yüz yıldan çok oldu. Onun düştüğü meçhul yerde, ay ışıklı yaz gecelerinde hâlâ ıztıraplı kahkahalar ve şeref ilahileri işitilir. Bu ilahiler rüzgârın çıkardığı sestir. Onu herkes işitir. Fakat o ıztıraplı kahkahaları herkes duyamaz. Onun yankılarını uzak, yakın ellerden, ancak içinde Tanrı Dağı’nın odu yanan gönüller sezer. Bu ıztıraplı kahkahalar Yüzbaşı Sançar’ın soyu, onun düştüğü yerde zafer töreni yapıncaya kadar yıllarca, belki yüzyıllarca sürüp gidecek…

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Ynt: Reyhanlı'da Patlama!
« Yanıtla #24 : 14 Mayıs 2013 »
Bakın neler diyor Suriye baş müftüsü:

“Erdoğan’a şunu hatırlatmak istiyorum. Kendisiyle iki defa toplantıya katıldım. İlk olarak İstanbul Belediye Başkanı iken Hz. Muhammed’in kabri başında. Daha sonra da bundan 3 yıl önce başbakanken Ankara’daki Kocatepe Camisi’nde birlikte namaz kıldık. O zaman çok uzun bir süre de görüşme imkânı olmuştu. Kendisi Beşar Esad ve ailesiyle ilgili birçok iltifatta bulunmuştu. Ve bana dönerek şunu söylemişti:

“Arap Baharı denilen bu dalgalar nedeniyle Suriye için çok korkuyorum.”

Bu uyarısı için kendisine teşekkür ettim. Özellikle Suriye’ye gösterdiği ilgi ve ziyaretler için tekrar kendisine şükranlarımı sundum. Suriye’ye döndükten sonra Erdoğan ile gerçekleştirdiğimiz konuşmayı Beşar Esad’a da ilettim. Bugün Türkiye Başbakanı Erdoğan’a ve Dışişleri Bakanı Davutoğlu’na şunu söylüyorum:

“Kıyamet günü Allah’ın huzuruna hep birlikte çıkacağız. Orada ben şunu söyleyeceğim. “Senin ülkenden gelen teröristler benim çocuğumu ve kırk bin masum Suriye vatandaşını katlederek senin yanına döndüler. Neden tüm bu olaylara izin verdiniz? Biliyorsunuz ki Peygamberimiz “komşunuza iyi davranın” diye buyurdu.
Suriye’de bu ateşi yakanlar bilsin ki bu ateşin korları onları da yakacaktır.”

Müftü Hassun daha sonra gözyaşları içinde konuşmasına şöyle devam etti:

“Benim çocuğumu neden katlettiklerini de açıklayayım. Benden Suriye’den ayrılmam istendi. Ülkemden ayrılıp mevcut siyasi sisteme karşı olduğumu beyan etmemi istediler. Özellikle Ürdün ve Suudi Arabistan’dan bazı isimler beni arayıp bir an önce ülkeyi terk etmem gerektiğini söylediler. Ben de onlara ülkeyi terk etmek yerine yöneticilerle muhalifler arasında köprü görevi görmem konusunda yardımcı olmayı önerdim. Fakat onlar benim bu tavrımı sistem yanlısı olmak şeklinde ilan ettiler. Ve buna cevap olarak da çocuğumu katlettiler. Ardından insanlara çocuğumu Suriye devletinin katlettiğini anlattılar. Bütün bunlar olurken çocuğumun katili olan iki kişi yakalandı. Ve ben bir toplantıda onlarla birlikte oldum. Sadece benim çocuğumu değil o saldırıda 15 insanımızı da katlettiler. Onlara “neden yaptınız bu işi?” diye sordum. “Bize dışardan böyle bir emir geldi” dediler. Ben kendi adıma onları affettim. Türkiye’deki kardeşlerime lütfen anlatın; Suriye’de işte bunlar yaşanıyor.”


TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

KaraTekin

  • Ziyaretçi
Ynt: Reyhanlı'da Patlama!
« Yanıtla #25 : 15 Mayıs 2013 »
310070_475463742532385_540662161_n

KaraTekin

  • Ziyaretçi
Ynt: Reyhanlı'da Patlama!
« Yanıtla #26 : 15 Mayıs 2013 »
Irak işgalinin tam gaz devam ettiği 2003 yılında, Londra'daki Royal Halloway College öğretim üyelerinden Matthew Jones, bir araştırması esnasında "ilginç" belgeler buldu. 1957 yılında Büyük Britanya Başbakanı Harold Macmillan ile ABD Başkanı Dwight Eisenhower arasında yapılmış bir planı gösteren belge, Amerikan ve İngiliz gizli servislerinin desteğinde Suriye'nin işgalini öngörüyordu. Plana göre Suriye sınırlarında yaşanan bazı olaylar bahane edilerek ülke, "Suriye'nin Batı müttefiki komşusu" tarafından işgal edilecekti. Irak'la Suriye'nin arası iyi. O halde, "Suriye'nin Batı müttefiki komşusu", şimdi olsa olsa Türkiye olabilir! (Ama planın hazırlandığı dönemde İran da Batı müttefikiydi). Plan, Washington'da hazırlanmış. Birkaç ayrıntıdan bahsetmekte fayda var. Plandan bölümler:
"Kurtarıcı (muhalif) güçlerin ilerlemesini kolaylaştırmak için, ayaklanmanın ilk aşamasında, önemli şahsiyetler ortadan kaldırılmalı.
CIA ve SIS (o zamanın İngiliz gizli servisi) küçük sabotajlar düzenlemeli ve bunun için oradaki bağlantılar kullanılmalı. Olaylar Şam ile sınırlı olmamalı.
Sınır olayları ve manipüle edilmiş çatışmalar bahane edilerek ülke işgal edilmeli. CIA ve SIS, bölgede gerilimi artırmak amacıyla, psikolojik savaşta gerekli gizli operasyonları yapmalı."


Kaynak: Gwynn Dyer, "The Mess They Made: The Middle East After Iraq" 2007     
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Reyhanli saldirisinin özeti bu yazidir. Bu capta profesyonelce yapilan büyük bir saldiriyi kim ya da kimlerin gerceklestirdigi gün gibi ortadadir.