Gönderen Konu: Şehit cenazesinde bayrak yok!  (Okunma sayısı 2718 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Şehit cenazesinde bayrak yok!
« : 27 Haziran 2012 »
Şehit cenazesinde bayrak yok!Hakkari’nin Yüksekoava ilçesi Uzunsırt köyü kırsalında çıkan çatışmada şehit olan Diyarbakırlı asker için aile askeri tören istemedi Türk bayrağını çıkarttiŞehit cenazesinde bayrak yok!
 
 Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi Uzunsırt Köyü kırsalında dün sabah PKK’lılar ile çatışma çıktı. Çatışmada Diyarbakır Bismil nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Hakan Koçer şehit oldu. Şehit erin cenazesi helikopterle Bismil’e getirildikten sonra ambulansla Üçtepe Köyü’ne götürülerek toprağa verildi.
 
 AİLE ASKERİ TÖREN İSTEMEDİ, TABUTTA BAYRAK YOKTU
 
 Ailenin askeri tören istemediği belirtilirken, tören sırasında tabutun Türk bayrağına sarılı olmaması dikkat çekti. Askeri yetkililerin tabutu bayrağa sarılı halde teslim ettiği, ancak ambulansta bayrağın çıkarıldığı belirtildi.


 PKK'LI KUZENİ ÖLDÜRÜLDÜ
 
 Koçer’in kuzeni Mehmet Vasıf Çelik’in, 21 Mart’ta Cudi Dağı’nda çıkan çatışmada ölü ele geçirilen 5 PKK’lıdan biri olduğu ifade edildi.
 
 DÜĞÜN HAZIRLIKLARI YAPIYORLARDI
 
 Fecrihan ve Kazım Köçer çiftinin 8 çocuğundan ikincisi olan şehit er Hakan Köçer'in şehit olmadan bir gün önce anne ve babasıyla telefonla görüştüğü öğrenildi. Annesi Fecrihan Koçer'in askere gideli 4 ay olan oğluna düğün hazırlıklarına başladıklarını söylediği belirtildi.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Şehit cenazesinde bayrak yok!
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2012 »
 Ulan kürtten sehit olurmu ? Geberdi gitti iste köpek . Itin kürtün tabutuna Türk bayragi serenler utansin . Ne oldu bayraga sardinizda ? Bayraga saygisizlik edip cikarmadilarmi ? Demekki bunlarin askere gidenide ,millet ve bayrak düsmani . Iste biz bunu anlatmak istiyoruz . Ne yazikki bu konuda basarili olamadik .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.