Esenlikler.
Değerli yöneticim, kandaşım olayları sulandırmak gibi bir maksatım yoktur, lakin Türkçülük de keser sapını yontar anlayışı olmaz, ney ise o. Birilerinin gönlünü yapmak için tarihi gerçekler hakkında düşüncelerimizi paylaşmamızı da yadırgamayın, sonuçta forumda düşüncelerimiz paylaşıyoruz, yanılmış olabiliriz ozaman karşı bir tez ile aydınlatılır. Atsız Atamızın görüşlerine bakınız diyorsunuz, baktım Atsız Ata Osmanlı'yı Türk devleti saymıyor.
Ben Osmanlı torunu değilim!!! Sadece I. Osman Gazi, Orhan Gazi ile Kanuni'nin annesi dışında diğer sultanların annelerinin hangisi Türk? elin melezleri benim ecdadim olamaz Çünki Ben Türküm.. Benim ecdadimdan bazilari, Oğuz Kağan, Bilge Kağan, Bumin Kağan, İlteriş Kutlug Kağan, Kürşad, Timur, Satuk Buğra Han, Kapgan Kağan, İstemi Kağan, Cengiz Han, Attila, Bilge Kağan, Tonyukuk, Alp Tigin, Kültiğin, Dede Korkut, Alper Tunga, Tuğrul Bey, Çağrı Bey, Atatürk. Hüseyin Nihâl Atsız.
Ertuğrul Gazi Ve Osman Beğ zamanında, beğlik Alevi ve Öztürklerden kuruluydu. Hatta Osmanlı kayı boyunun sancağı IYI şeklinde ön-Türkçe harflerle yazılmış bir sancaktı. Bugün o sancağı Ertuğrul Gazi'nin kabrinin başında görebilirsiniz.
Fakat Osman Beğ'den sonra Orhan Gazi arapları sadrazam yapmıştı. Bu arap sadrazamlardan biri Rumeli seferi sırasında Slav hatunları hediye diye Orhan Gazi'ye hediye etmişti. Halbuki Türklerde kölelik yoktu hele de hatun Türklerde çok önemli bir konumda yer alıyordu. Buna karşın Orhan Gazi büyük bir gafletle bu hatunlarla evlilik yaptı. Ondan sonrada Haremlik sistemi gelişti. Şehzadeler melez oldu. Bu şehzadeler yabancı analarının lafından çıkmaz hale geldi. Hatun istiyor padişah arabı, ermeniyi, sırbı sadrazam yapıyor, kumandan yapıyordu.
Kısa süre sonra dili de gitti. Millet Türkçe konuşuyor saray, Osmanlıca diye yapay bir dillle konuşuyordu. Kısa süre sonra Osmanlı bu gayri Türklerin elinde oyuncak oldu. Ermenilere milleti sadıka dendi, Araplara kavmi necip, Türklere aşağılık, kaba, dağlı Türk dendi. Hatta Başbuğ bir yazısında Türk kumandanın arap askere bağıramadığını söyler. Eğer bağırır paşalar kızar sen kimsin ki kavmi necip'ten olana bağırıyorsun diye azarladıklarını da söyler.
Bir tek ordu genelde Türklerden kuruluydu. Fatih'ten sonra ise Türk padişah'ın geldiğini söyleyemeyiz. Fatih'te de melezlik vardır. Hatta Kanuni'nin divanındaki bir arap hafız hamdi çelebii diye biri Türk'ü öldür baban olsa diye bir şiir yazmış ve avrupa'nın grand Turk(Büyük Türk) dediği kanuni bu adama çil çil altın ödül vermiştir.
Bu yüzden Türkmenler Osmanlı'ya sırt çevirmiş Şah İsmail'den yana olmuştu. Lakin Yavuz Sultan Selim hepsini öldürmüştür. Hatta bu yüzden bazı alevi Türkmen Beğleri dağlara çıkıp Osmanlı ile çarpışmıştır ve bizim bildiğimiz efeleri oluşturmuşlardır.
Ama işe bakın ki Osmanlı'ya kavmi necip arapta, milleti sadıka ermeni de, rumda, arnavutta vs hepsi ihanet etmiştir. Yine vatanı kurtaran Türkler olmuştur. Bu yüzden Atsız Ata Osmanlı'yı Türk devleti saymamıştı. Bugünkü belaları başımıza hep Osmanlı getirmiştir. kürtleri de getiren o'dur..