Savaşmaktan kaçınır, kim varsa alnı kara,
Kan dökmeyi bilenler hükmeder topraklara...
Kazanmanın sırrını bilmiyorsan git, ara
“Çanakkale” ufkunda, “Sakarya” toprağında.
Kutlu Bilge ATSIZ
Eğer sınırlarınızda sorun varsa, bunu gidermenin tek yolu, Sınırlarınızı genişletmektir.
Başbuğ Atilla
Ben bir karış dahi olsa toprak satmam, zira bu vatan bana değil, milletime aittir. Milletim bu vatanı kanlarıyla mahsuldar kılmışlardır!
Gök Sultan 2. Abdulhamit Han
Düşman savunduğumuz hatları geçdikten sonra ölürsem, kendimi şehit kabul etmiyorum. Beni mezara koymayın, etimi kuşlar ve itler çeke çeke yesinler.
Edirne Müdafi Şükrü Paşa
Savaşmadan topraklarını teslim edenlerin, analarının eteklerini teslim etmesinden ne farkı var?
Emir Timur
Hattı Müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. Bu satıh bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaş kanıyla sulanmadıkça vatan terk olunamaz.
Türk'ün Son Başbuğu ATATÜRK
-----------------------------------
Süleyman Şah yörük olduğu için gezmeye doyamıyor!!!
Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk
"Esad iki haftaya kalmaz devrilir"
2012/Tayyip beyanı
3 saatte Şam'a girip Emevi Camii'nde Cuma namazı kılarız.
2012/Şamil Tayyar beyanı
Türbeyi daha güvenli bir yere (Kobani kürt özerk bölgesine) taşıdık. Bu operasyon Türkiye'nin gücünü göstermektedir!!!
Başbakan Davutoğlu.
Biz Osmanlının torunuyuz. Stratejik derinliğimiz vardır. Ecdad yadigarına sahip çıkıp Süleyman Şah'ın türbesini güvenli bir yere taşıyıp eşyalarını da Türkiye'ye getirdik. Süleyman Şah Türbesinin işğalinde de parelelcilerin parmağı vardır. İnlerine gireceğiz inlerine...
Kaçak Sarayın sultanı Tayyip
Geriye çekilirken Süleyman Şah türbesi, karakol ve müştemilatı tahrip edilerek kullanılamaz hale getirilmiştir.
Genel Kurmay Başkanlığı açıklaması
Türk Silahlı Kuvvetleri yaptığı operasyonla gücünü bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir.
Tasmalı general Necdet Özel
Süleyman Şah Türbesi bizim korumamız altındadır. İçiniz rahat olsun!
Kobani kantonu pkk-pyd sözcüsü
Türkiye bir kez daha dünyaya şunu göstermiştir. Türkiye’nin namusuna güvenliğine tehdit oluşturan bir durum olursa onunla mücadele ederiz.
Kimse TSK ile şaka bile yapmasın. TSK dün akşam kabiliyetini kapasitesini tüm dünyaya göstermiştir.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu
----------------------
Diyarbakır'da askeri birlikten TÜRK BAYRAĞI indirildikten sonra şimdide koruyamadığı karakolu geri çekti TSK daha ne diyelim.
Vatandaş