Gönderen Konu: TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ.. KANAL TÜRK VE BİZ KAÇ KİŞİYİZ(!) SATILDI.  (Okunma sayısı 9549 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilteris6

  • Ziyaretçi
Sayın Göktürk bey evet imla kurallarında hata yapmışımdır ama benim şivem budur ben ne kürdüm nede arabım nede başak bir ırktanım benim bu siteye ileti göndermem Kamından gelmektedir benim kanım Türk Kanıdır benim dedem nenem ve halam Fransızların Adanayı işgalinde ermenilerce yeşilobada hunharca öldürülmüşlerdir.orası şuan şehitliktir ben onların torunuyum yıllarca Türklük yolunda yürüyen biriyim ama bu saat ten sonrada bu konuda imla dersi almak bilmem nasıl olur istenmediğim yerde olmam.

Bir nokta kullanmaktan bile acizsin.Sonra da gelip ajitasyon yapıyorsun.İsteyen gelir bize omuz verir,isteyen de yoluna gider.

Çevrimdışı KENAN KALAK

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 41
Cümle sonlarına nokta koymayı bilmeyen adamın bize faydası olmaz.Tüm uyarılara rağmen bozuk bir Türkçe kullandığın ve saygısız bir tutum içine girdiğin için üyeliğin iptal edilmiştir.

ilteris9

  • Ziyaretçi
Türkçe yazmasını bilmeyen, Türkçü olmasın.

Çevrimdışı melih86

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 16
Bakınız,ben Tuncay Özkan hayranı birisi değilimdir..

Ancak,Tuncay Özkan ne yapsın??

Adam diyor ki : '8 ay boyunca,yanımda çalışan adamlara,maaşlarını ödeyemedim.Kimse,KanalTürk'e reklam vermiyor.Vermek isteyipte verenler,bir müddet sonra,AKP tarafından sündürülüyor.Adamlar aç kalıyorlar.Piyasada reklam verecek olanlar,zaten ya AKP yanlısı,onlardan,ya da onlarla işbirliği yapanlar.Onlarla işbirliği yapmayanlar zaten piyasadan kayboluyor.'

Adam ne yapabilir ki..Televizyon kanallarının hepsi,reklam gelirleri üzerinden para kazanıp,kanalı öyle idare ediyorlar.

Ama malesef,piyasada reklam verenlerin çoğu,AKP yanlısı ve KanalTürk gibi AKP'nin yolsuzluklarını,pisliklerini ortaya atan bir kanala reklam vermiyorlar.

Verenler de,AKP tarafından hedef gösteriliyor,eritiliyor..Ortadan kayboluyorlar..

Bu işler böyle,adama suç utmak yersiz.

Eğer kanalı Fetullahçı Bugün gazetesi sahibi tipleme almasa idi,O'nun dışındaki başka bir din sömürücüsü alacaktı.Çünkü,malesef para bunların elinde günümüzde..

Tuncay Özkan,içinde 8 aydır para dönmeyen bir kanalı satmak zorunda kaldı..Çünkü reklamdan başka geliri olmayan bir yapılanma,reklamsız ayakta kalamazdı..Yapılacak birşey söz konusu değil...

8 ay maaşlarını alamayıpta,AKP'nin yolsuzluklarını büyük bir özveriyle ortaya çıkaran ve Türk Milleti'ni,bir nebze olsun aydınlatan o insanlar,bence,büyük bir iş yapmışlardır..

Tuncay Özkan hayranı,sempatizanı birisi değilim..O'ndan nemalanmıyorum da..Tuncay Özkan'da,sütten çıkmış ak kaşık değildir,bilmekteyim..Ancak,gerçekleri görmezlikten gelmemek lazım,düşüncem budur..

Esenlikler..


Çevrimdışı Tula

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 30
  • Türk Irkı Sağolsun
Ben  televizyona reklam verebilecek bir şirket sahibi olsam Kanaltürk'e reklam vermezdim.
Niye
1-Kanalı kendi şov arenası haline getiren sahibi olduğu için
2-Objektif  yayın yapmadığı;  yanlı yayın yaptığı için
3-Ucuz edebiyatla ekonomik ve siyasi  prim toplama peşinde kostuğu içim
 
Vermezdim.Bu sadece  kanal ile ilgili düşüncelerim.Daha da örnekler verilebilir.

Tuncay Özkan ile ilgili düşüncelerimi belirtmeye gerek duymuyorum.Elime ve zamanıma günah.Aklı vicdanı yerinde olna her insan bu şahısın aşırı agresif olduğunu; zaman zaman duygusal patlamalar  yaşadığını ve bu nedenle ilkeli olamadığını görmüştür.
Bir kişide "İLKE" olmalı her şeyden önce.Yani omurga!
Türk Irkı Sağolsun

Çevrimdışı Borokhul Noyan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 224
 Konuyla ilgili güzel bir yazı...

Şaşırmadım - Fatih Altaylı

 Kanaltürk’ün Fethullah Gülen’in yakınlarına satışı herkeste şok etkisi yarattı. Bense zerre şaşırmadım.

 Tuncay Özkan “kitaplarının telif hakkını Çukurova Grubuna satarak aldığı para” ve diğer “Küçük birikimlerini” ortaya koyarak kurduğu televizyonda zor durumdaydı.

 Gerçi Tuncay Özkan Kanaltürk’te büyük hissedar olarak görünmüyordu ama herkes neyin ne olduğunu biliyordu.

Özkan, televizyonu bir kaç yıldır elinden çıkarmaya çalışıyordu. Daha önce Murdoch’a satmaya çalışmıştı Kanaltürk’ü.

 İş tam olacakken, devreye AKP’liler girmiş ve satışı engellemişlerdi. O günlerde Tuncay Özkan’ın AKP’ye “Yahu bırakın satayım. Hem ben kurtulayım, hem siz” mesajı gönderdiği söyleniyordu.

 Gerçekten de Tuncay Özkan “Kurtulmak” istiyordu. Bir gazeteci için neredeyse “İmkansız” denilecek ölçüde para kazanmış ancak bunları bir televizyon kanalında batırmıştı.

 Çıkışı yoktu.

 Satmak zorundaydı.

 Sattı kurtuldu.

 Şimdi Kanaltürk izleyicileri hayal kırıklığı içinde.

 Radikal “Biz kaç lirayız.com” başlığı atarak bu hayal kırıklığını çok anlattı.

 Tuncay Özkan da ekranlara çıkıp bu başlığı atanlara ve kendisini eleştirenlere sövüp saydı.
“Zor durumdaydım. Ne yapayım” dedi. “Çok kapılar çaldım ama kimse ilgilenmedi” dedi.

 Özkan çok da doğru söylemiyor.

 Televizyonu için, kendisini kurtaracak parayı verenler de oldu. Ama o bunu fiyat kızıştırmak için kullanmayı tercih etti.

 Bir işadamı olarak doğruyu yaptı ama kendi söylemleri açısından ilkeli davranmadı. Eğer “dediği gibi bir adam” olsaydı, bu kanalı Fethullahçılara satmak yerine kapısına kilit vurmayı, birine bedava vermeyi bile tercih ederdi.

 Ama Tuncay Özkan söylediği gibi bir adam değildi.

 Ben burada Tuncay Özkan’ı bugün çok kızdığı iktidar kalemlerine benzetir ve “Tuncay Özkan da geçmişte Mesut Yılmaz’ın gazetecisiydi” diye yazınca bana çok kızmışlardı.

 Ama yazdığım doğruydu.

 Öyleydi.

 O gün bana kızanlar hayal kırıklığı yaşıyor. Bense hiç şaşırmadım.

 Tuncay Özkan şimdi de siyasetle geri döneceğini söylüyor. Bu ilkelerle siyaset yaparsa şahane olur. Başına geçtiği CHP yarın AKP veya bir benzeri ile koalisyon kurar.

 Tuncay Özkan da televizyonlara çıkıp buna ne kadar mecbur olduğunu gözyaşları içinde anlatır. Haa, tabii bu durumu eleştirenlere küfür etmekten de geri kalmaz.


 http://www.fatihaltayli.com.tr/content.cfm?content_id=3517

ilteris9

  • Ziyaretçi
Kolpa kolpa işler bunlar.