Gönderen Konu: Tarihimize sahip çıkalım.  (Okunma sayısı 1918 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

• Türkçü-Turancı
Tarihimize sahip çıkalım.
« : 12 Haziran 2016 »
Kendi geçmişine sahip çıkmayanlar, maziden kopuk yaşayanlar, eninde sonunda yok olmaya mahkumdur ve olacaktır. Kedi geçmişi olmayanlar, yarattığı sahte dünyasına gerçeklik katmak için başkalarının mirasını çalanlar, kendine tarih yaratanlar da, tarih önünde elbette yargılanacak ve gerçekler gün yüzüne çıkacaktır.

Tarih geçmişi gösteren bir aynadır.Aynayı iyi kullanıp bakmasını bilenler , kendi güzelliklerine güzellik kattıklarını görecekler.Aynayı güzel bir şekilde gelecege  yansıttıgınız  zaman Türk'ün  karanlık yollarını aydınlatacaktır.

Zaman degirmeni Tarihimizi öğütüp yok etti.Hiç olmazsa bari nesilden nesile aktarılan az çok yazıya dökülenlerden dil ve kültürlerimize sahip çıkalım.Kültür denince İslam ile aforoz olmuş Türk tarihinden bahsetmiyorum.İslam öncesi Türklerden bahsediyorum.Türk tarihini yağmalayıp , yeni tarih oluşturanlar batılı ve Orta-dogu'ya kendilerini inançsal taassupları gereğince kendini pazarlayan tarihçilerdir.

Dip not olarak şunu belirteyim!  Düşünce ve yazılarımın her daim arkasındayım.İslam, Hırıstiyan, Musevilik , Budizim, Zerduşluk , Ateizim, Deizim v.s v.s  gibi insan idrak-ı bünyesinde olan yabancı milletlerin kültür ve ideolojisinden kayıtsız şartsız hoşlanmıyorum.Madem ki Türk Tarihi insanlık tarihi kadar eski , Madem ki yabancı kan'lar put'a tapar iken Türk Tengri Tektir !  diyordu ve göğe bakıyordu.Ozaman Aynanın bize yansıttıgı ışık ; Türkelleri Tengri Çatısı altında bütün Türk'ler Algış etmeye çagırıyor.Güneş Tuğ'umuz Gök Çadırımız olsun.

Tengri Biz Menen

:asker: :prbay :asker:

Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..