- Demokrasi amaç değil araçtır. Amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız.
- Demokrasi bir tramvaydır. İstediğimiz durağa geldiğimizde ineriz.
- Yolumuzun üzerine bir inek oturmuş. Yolumuzu kapatıyor, menzilimize ulaşmamızı engelliyor. İneği yolumuzdan önce lafla usul usul sonra evvel Allah sizlerin yardımıyla artık nasıl olursa, nasıl denk gelirse kaldıracağız.
- Elhamdülillah şeriatçıyız.
- Ata'ya saygı duruşunda sap gibi durmaya gerek yok.
- Her 10 Kasım'da yaygara koparılıyor.
- İçki yasaklansın.
- İstanbul'u Medine yapacağız.
- Bütün okullar imam hatip yapılacak.
- Ben İstanbul'un imamıyım.
- Mayo reklamları şehvet sömürüsüdür.
- Milli Piyango zulümdür.
- Taksim'deki caminin temelini inşallah atacağız.
- Cumhurbaşkanı'nın imam hatipli olacağı günler yakındır.
- Türkiye kendine din olarak Kemalizmi almış. Hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak bunlar zorla dikte ettirilmiş.
- Hem laik hem Müslüman olunmaz.
- Referansımız İslamdır.
- Sen ne mutlu Türküm diyene dersen, onun da ne mutlu Kürdüm deme hakkı vardır.
- 1.5 milyarlık İslam âlemi Müslüman milletimizin ayağa kalkmasını bekliyor. Kalkacağız. Bu ayaklanma başlayacak, ışık göründü. Allah'ın izniyle kıyam başlayacak.
- Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir lafı koca bir yalandır. Egemenlik kayısız şartsız Allah'ındır.
- Anayasayı sarhoşlar hazırladı.
- Yahu bu milletin bütünlüğü ne mutlu Türküm ifadesiyle sağlanır mı? Osmanlı 30'u aşkın etnik grubu ümmet düşüncesiyle bir arada tuttu. Biz de öyle yapacağız.
- Bir tutturmuşlar, laiklik elden gidiyor diye. Millet isterse gidecek be.
- Sonra nedir şu laiklik Allahaşkına. Ne menem bir şey?
- Sayın Öcalan düşüncelerinin değil aldığı kellelerin hesabını veriyor.
- Türkiye'yi pazarlıyorum. Benim için verilecek para önemlidir. Her şeyi pazarlar satarım, parayı veren düdüğü çalar.
- Türkiye'de Kürt sorunu vardır. Bunu Türkiyelilikle çözeriz. Türkiyelilik her vatandaşın üst kimliği olmalı. Türk kavramını alt kimlik olarak değerlendirebiliriz. İsteyen varsa yine Türküm diyebilir.
- Sana mı kaldı türban konusunda karar vermek? Bu ulemanın işidir. (AİHM'ye)
- Efendi sen kim oluyorsun, buna mecelle (şeriat hukuku) karar verir. (Danıştay'a)
- ABD'de özgürlük anlayışı var, ama benim ülkemde yok. (Amerika konuşması)
- Burası (kafası) basmıyor. Hayatında iki koyun gütmediği için kavrayamıyor. (YÖK Başkanına)
- Sanki maçta gibi bağırıyorlar. (Türkiye laiktir diyenlere)