Gönderen Konu: TAYYİP BUYURDU: ABDULLAH GÜL'ÜN CUMHURBAŞKANLIĞINI KABUL ETMEYEN BAŞKA ÜLKEYE GİTSİN  (Okunma sayısı 9231 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gokturkhan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Kabul etmiyorum,bir yerede gitmiyorum, çünkü ben TÜRKÜM ve TÜRKİYE ' de yaşıyorum.TÜRK soylu olmayan hiç bir etnik,enik unsur benim ülkemde yaşam hakkımı kısıtlayamaz.

Çevrimdışı kültigin

• Türkçü-Turancı
  • **
bozkurt4444 kandaşıma katılıyorum bizler Türk evlatlarıyız.

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN..
UZE TENRİ BASMASAR ASRA YİR TELİN MESER TÜRK BUDUN İLİNİN,TORUNUN KIM ARTATİ!

HEJ Turán. HEJ Bájtarsak. HEJ Turániakat!!!

İLTERİŞ İSTANBUL

Çevrimdışı tanri dagli

• Türkçü-Turancı
  • **
serefsiz tayyipler bu ülkeyi terk edin musanin cocuklari

Çevrimdışı tanri dagli

• Türkçü-Turancı
  • **
gürcü bozmasi yahudi karisiyla tayyipler alemi ya sev ya terket

Çevrimdışı TÜRKÇÜ KALE!

• Ahlaksız, şerefsiz ve provaktör olduğu için kovulmuştur
  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
tayyip kimin * * * * * oluyor ki! bizi bizim ülkemizden kovuyor onun gürcü dedeleri savaşmadı asırlarca bu topraklar için bizim saf Türk atalarımız savaştı...devşirme gürcüler değil!!!

Çevrimdışı Kongur

• GÖKBÖRÜ ANKARA
  • Türkçü-Turancı
  • **
Neden bu kadar kızdığınızı anlayamadım,saçma olan DEMOKRASİ nin gereği yapılıyor,eğer halkın %50 si akp ye oy verdiyse demek ki halkın iradesi akpden yanaymış ve pek tabii cumhurbaşkanını da seçme hakkına diğer partilerin hiç sahip olmadığı kadar sahipler;chp ve sosyal demokratlar halen daha yıpratma politikasıyla devam ederse halkın %80'i nin akpli olması içten bile değil,artık millet sahte laikçilere kulak asmıyor,hiçbir politika ortaya koymayıp sadece Atatürk'ün yüzü suyu hürmetine oy alan partilere de kanmıyor.akp milleti güzel kandırdı,makyajla iş bitirdi,demokrasinin gereği de bu en çok kim oy alırsa o söz sahibi olur;o halde bize de yapılanları ya izlemek düşer yada bu düzeni yıkmak...birde şu var sanki chpnin seçeceği cumhurbaşkanı Türkçü olacak yada Türk olacak,güldürmeyin allah aşkına kendinizi!
AV BİTTİ,ŞİMDİ AVCI BENİM,HERKES İÇİN AVCI BENİM..!

Çevrimdışı ÇEPNİ_TÜRKÜ

• Türkçü-Turancı
Yanıldığınız yerler var. Burda chp sempatizanlığı mı yapılıyor sanıyorsunuz sayın ONBASHY_PARS ?  chp laik olmasından dolayı tuttuğumuz yönler olabilir ama bu kötünün iyisi yada en azından akp zihniyeti taşımamasındandır. Burda bir partinin bayraktarlığı yapılmıyor. Halkın %50'si akp'ye o verdi diye Türklüğe ve Türk milletine oynanan oyunlara göz mü yumalım? İsterse %90 oy alsın ben gene yanlışlarını söyler ve Türk Milleti'nin bekaasını düşünürüm.

Esenlikler...

TTK.
'Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz.'
'Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır!'

ATATÜRK

Çevrimdışı Kongur

• GÖKBÖRÜ ANKARA
  • Türkçü-Turancı
  • **
Tabii ki yanlışı ve yaptığı hilekarlıklar söylenecek,benim demem şu ki;artık öyle yapamaz,şöyle yapamaz demeyi bırakalım çünkü cumhurbaşkanını seçme hakkı bu vatan hainlerinin hakkıdır(tabii ancak bu demokrasi denen saçmalıkta olur).chp hiçte bile kötünün iyisi değildir.akp den daha çok kadrolaştığı,leyla zana ve yardakçılarını meclise sokan zihniyetde,sosyalist platforma üye olacak derecede solcu,devlet yönetimine ve ekonomiye dair 0 politikası olan bir parti,laikçiliğinin altında sadece müslümanlara karşı laikçi olan bartholomeos a ekümeniklik sıfatı yakıştırıldığında sesini bile çıkartmayan;ama iş başörtüsüne geldiğinde avazı çıkıncaya kadar bağıran bir parti...

not=bu yazım biraz da chp ye veryansın oldu;çünkü akp yi başımıza tac eden chp nin izlediği yalan yanlış politika oldu.akp yi ezilmiş,mazlum ve dini uğruna başa çıkamamış parti konumuna,kendisini müslüman karşıtı,dinsiz parti konumuna düşürdü...
AV BİTTİ,ŞİMDİ AVCI BENİM,HERKES İÇİN AVCI BENİM..!

Çevrimdışı TÜRK-KAN

• Türkçü-Turancı
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Onbaşı Pars'ın bazı yerlerde haklılık payı mevcut...

Öncelikle Chp ve Mhp için Tayyip aynen şöyle demişti: "Onların bizlere muhalif olması bizim için işimizi kolaylaştıracaktır. Bu da bizim için seçimleri tekrar kazanmak için büyük bir şanstır."

Lakin şu anki asıl düşman bu ülkeyi ve Türk Milleti'ni mahvedecek olan akp'dir. akp'ye muhalif unsurların yaptıkları hataları sıralamaya kalksak en az 1 yıl bu konuyu tartışmamız gerekir.

Chp sırf laiklik üzerinden giderek Türk Milletinden oy alamayacağını anlasa iyi olur. Tük Milleti aç, işsiz, insanlarımız gününü kurtarmaya uğraşırken; onların acil çözüm bekleyen bu sorunlarını es geçmek olmazdı. Chp bunları es geçti neticede 2.parti olmasına rağmen oylarını yükseltemedi. Ancak Mecliste dtp teröristlere ve akp lilere karşı duruşları takdire şayandır. Atalar Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Türk Milleti'nin yanlış bir seçim yaparak akp'yi tekrar iktidara taşımış olması, akp'nin her istediğini yapacağı anlamına gelmez. Bu tarz yaklaşımlar özal'ı ve ondan önceki Demokrat Partiyi nasıl batırdıysa akp'yi de batıracaktır.

Akp'yi iktidara taşıyan unsurların salt Chp'nin yanlış politikalarına ve etkisiz muhalefetine de bağlamakta çok doğru ve dürüst olmayan bir anlayıştır.

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı militan bozkurt

• Yeni Üye
  • *
tayyiboşvilis ananı al sağa dön istikamet gürcistan marşşşşşşşşşşşşşş saygılar TTK