0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Esenlikler dilerim . Sitemizde yeni üyeyim . Hemen soruma geçmek istiyorum ;Tengricilik ve Şamanizm dini nedir , bu dinlerde ibadetler nasıldır , Bu dinleri kabul edebilmek için neden var mıdır ?Bilgisi olan ağabeylerden rica ediyorum
Otağımızda en çok yer alan konulardan bir tanesi eski Türk inançları üzerinedir.ARA düğmesine basıp çıkan kutucuğa Şamanizm yazdığınızda karşınıza onlarca konu çıkmaktadır.Ben bazı bağlantıları veriyorum. Üzerlerine tıklayarak konulara ulaşabilirsiniz.1-Şamanizm Nedir?2-Abdülkadir İnan - Şamanizm3-ŞAMANİZM VE ESKİ TÜRK DİNİ 4-ŞAMANİZM ÜZERİNE BİLGİLER-I 5-TENGRİCİLİK-I6-GÖKTÜRKLER VE GÖK TANRI DİNİ-I7-ŞAMANİZM ÜZERİNE BİLGİLER-II8-GÖKTANRI DİNİ-ERLİK...9-GÖKTANRI DİNİ-ÜLGEN ...10-GÖKTANRI DİNİ - TANRIÇA UMAY11-GÖKTENGRİ HAKKINDA12-ŞAMAN FOTOĞRAF GALERİSİ13-İlk Türklerin eski dünyanın dört tarafı ile temasları14-GÖKTANRI DİNİ-KUTSAL ATALAR MAĞARASI KÜLTÜ15-TENGRİCİLİK-II16-TÜRKLERDE HAYAT AĞACI BİLGELİĞİ 17-Türklerin Geleneksel Kamlık İnancıNe mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!Saygılarımla..Çağrıbey
Alıntı yapılan: merdumgiriz - 29 Ağustos 2016Esenlikler dilerim . Sitemizde yeni üyeyim . Hemen soruma geçmek istiyorum ;Tengricilik ve Şamanizm dini nedir , bu dinlerde ibadetler nasıldır , Bu dinleri kabul edebilmek için neden var mıdır ?Bilgisi olan ağabeylerden rica ediyorum Alıntı yapılan: Çağrıbey - 11 Şubat 2012Otağımızda en çok yer alan konulardan bir tanesi eski Türk inançları üzerinedir.ARA düğmesine basıp çıkan kutucuğa Şamanizm yazdığınızda karşınıza onlarca konu çıkmaktadır.Ben bazı bağlantıları veriyorum. Üzerlerine tıklayarak konulara ulaşabilirsiniz.1-Şamanizm Nedir?2-Abdülkadir İnan - Şamanizm3-ŞAMANİZM VE ESKİ TÜRK DİNİ 4-ŞAMANİZM ÜZERİNE BİLGİLER-I 5-TENGRİCİLİK-I6-GÖKTÜRKLER VE GÖK TANRI DİNİ-I7-ŞAMANİZM ÜZERİNE BİLGİLER-II8-GÖKTANRI DİNİ-ERLİK...9-GÖKTANRI DİNİ-ÜLGEN ...10-GÖKTANRI DİNİ - TANRIÇA UMAY11-GÖKTENGRİ HAKKINDA12-ŞAMAN FOTOĞRAF GALERİSİ13-İlk Türklerin eski dünyanın dört tarafı ile temasları14-GÖKTANRI DİNİ-KUTSAL ATALAR MAĞARASI KÜLTÜ15-TENGRİCİLİK-II16-TÜRKLERDE HAYAT AĞACI BİLGELİĞİ 17-Türklerin Geleneksel Kamlık İnancıNe mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!Saygılarımla..Çağrıbey