TSK Gerekeni yapacak;İç ve Dış hain yuvalarını ilelebet kurutacaktır.Hiçbirimizin en ufak şüphesi dahi olmasın..
Kimse umutsuzluğa kapılmasın.Bu vatan sahipsiz değil.
Yılanın başı birden çok;Hepsinin başı ezilecek..
Değerli ırkdaşım;
Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve büyük Türk ulusunun n ihayetinde bu it sürüsünü yok edeceğinden, hakketikleri cezayı verceğinden kimsenin kuşkusu olamaz. Umutsuzluk bizim sözlüğümüzde yoktur.
Ancak her evladımız bir dünyaya bedeldir. 7 vatan evladının pisi pisine şejit edilmesi hakkında da büyük Türk ulusunun soru sormaya hakkı vardır.
Noluyoruz?
Öyle hesapsız değil bıu işler. Sadece 2 tane it bir jiple karakolumuzun içine kadar girecek 7 askerimizi şehit edecek. 4 tanesini ağır yaralayacak. Üstelik 1 tanesi de elini koulunu sallayarak karakoldan kaçacak.
Ben bunu kabul etmem arkadaş.
Hesabı sorulacaktır.
Kanları yerde kalmayacaktır.
Geniş çapta operasyonlar başlatılmıştır..
Bırakalım bu sözleri bir kenara.
Ben 7 şehidimin hesabını askeri yetkililere sorarım önce.
Sen bu evlatlarımıza hiç mi askeri eğitim vermedin?
Orası Tunceli. Orası bir karakol. Piknik yeri değil. Orası bir anlamda cephe. Nasıl olur da herkes aynı anda yemek yer.
Yoksa silah gücümüz mü eksikti?
Bakınız hatayı kendimizde aramazsak, her seferinde kahsolsun PKK diyerek bu itleri suçlarsak kendimizi geliştiremeyiz. Onların işi bu. Onlar düşman. Onlar işlerini yapıyorlar. Onlardan beklenen de bu. Onların yapması gerekn de bu. Bu itler hain. Yaptıkları sürpriz değil. Bırakın şimdi bu itleri bir kenara.
Ben şehidimin hesabını evladımı teslim ettiğim Türk silahlı kuvvetlerine sorarım. O da gerekiyorsa dağları taşları un ufak edecek, gerekiyorsa baş ütünde baş taş üstünde taş bırakmayacak ve hesabını düşmana soracak bu ayrı bir konu.
Ama ben şimdi Jandarma genel komutanlığına sormak istiyorum?
Nerede hata yapıyoruz paşam?
Bu 7 evladımzıı nasıl, neden hangi koşullarad şehit verdik paşam?
Bu yenilginin sorumlusu hakkında askeri bir soruşturma açıldı mı? Sorgullanan bir komutanlık var mı?
Genel Kurmay Başkanlığının internet sitesi forum sitelerine döndü. Her konuda hergün bir demeciniz bir fikriniz yayınlanıyor.. 7 şehidimiz hakkında da senelerdir okumaya alıştığımız kopyala yapıştır hamasi nutuk ve söylemleriniz ve PKK yı kınayan yazılarınız dışında büyük Türk ulusuna söyleyeceğiniz birşey var mı paşam?
PKK ilk operasyonunu n 1984 yılında gerçekleştirdiğinde bu çocuklar daha doğmamışlardı biliyorsunuz değil mi paşam?
Bakınız, bir oprasyon yapılır. Binlercemiz şehit olur. Boynumuz kıldan incedir. Hesap soranın dili kopsun. Ama sadece 2 köpek benim karakolumun içine kardar girip karakoldaki tüm askelerimi harcayabiliyorsa kusura bakmayın. Bu rada apaçık bir hatamız vardır. Bu bizim hatamız sonucu oluşmuş bir yenilgidir. Açıklama beklemek en doğal hakkımdır. Bunu soruyor olmak benim vatan sevgimin bir sonucudur.
Askerimizin kanının bir bedeli vardır. Bu kan hata götürmez paşam...