Gönderen Konu: Turancı Cumhurbaşkanımız  (Okunma sayısı 1745 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Turancı Cumhurbaşkanımız
« : 06 Haziran 2016 »
Alman Parlementosunun onayladıgı soykırım yasasına , Sayın Euro Hırsızı Cumhurbaşkanım Dolap Osman lakaplı Kasınpaşalı Etnik kimligi gürcü olan Atatürk ve Türk düşmanı Recep Tayip Erdogan'ın Alman meclisinde onaylanan soykırım tasarısını ,Turancı agzı ile sert tepkisini koymuştur.Ak sarayın önünde Son model Mercedes Marka araçları Alman Parlementosunu protesto etmek için yakmak istedigini biliyoruz.Bu yüzden Napolyana acımayan Cumhurbaşkanımı kutluyorum..



Sayın ReisiCumhurun Alman parlementosunu Merkel Aşkı ile görmezden gelerek ; Çerkez kökenli Cem Özdemire Tepki Amaçlı zerzenişte bulunmuştur.Erdoğan: Kanının test edilmesi gerek
 
Erdoğan, isim vermeden, soykırım tasarısını hazırlayan Türk kökenli milletvekili Cem Özdemir'i eleştirdi: Kanının laboratuvarda test edilmesi gerek.

“Şimdi oradan çıkıyor bir ukala, bir şey hazırlıyor, Alman Parlamentosu’na sunuyor. Neymiş? Birileri de diyor ki, güya Türk… Ne Türk’ü be? Bunların kanlarının laboratuvar testinden geçmesi lazım.  :kahkaha:

 :kahkaha01: :kahkaha: :kahkaha01:

Ben Cumhurbaşkanımızın yerine olsaydım serzenişi şu şekilde yapıyor olurdum.Tanıyoruz Atilla'dan beri biliriz  Cermeni Farklı mıdır Rusyalı yahut Ermeni?

Tengri Biz Menen

 :asker: :prbay :asker:


Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..