Gönderen Konu: Türk Doğmak , Üstün olmaya yeterlidir.  (Okunma sayısı 2739 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

• Türkçü-Turancı
 % 47 gibi bir oy oranı ile seçimleri kazanan İsrail ,AMarikan güdümlü Akp  hükümeti halkın çoğunluğunun oyunu almanın ve bu çoğunluğun arkalarında duracağı düşüncesi ile ve de Cumhurbaşkanlığı koltuğuna da kendi içlerinden birini yerleştirmenin verdiği güç ile ilk iş olarak anayasa değişikliğine soyundu.Kan ile alınan ve kan ile kurtarılan Türk yurdu masa başı hileleri ile Türklükten çıkarılıyor, Türk yurdunda Türklük etnik kimlik olarak kabul ettirilmeye çalışılıyor.

Yeni anayasada yer alan bu ifadeler,  bu güne kadar Akp’nin söylemlerinde alıştıra alıştıra toplum önünde bilerek dile getirdikleri Kürt sorunu vardır! Türkiye bir mozaiktir!  Türklük bir alt kimliktir! gibi esas olarak Türk Milletini Dejenere  yapan sözlerin artık yasallaşmasının, bizlerden sonra dünyaya gelecek olan nesillerin bu söylemlerle büyüyüp Türklük Bilincinin, Ne Mutlu Türk  Doğana  sözünün unutulmasından başka birşey degildir.

1982 Anayasası’nın değiştirilemez maddeleri arasına yer alan 3. madde de  Türkiye devletinin  dili Türkçe’dir! ifadesi resmi dili Türkçe’dir!  ifadesi ile değiştirilecektir. Türkçe’den başka hiçbir dil, eğitim ve öğretim kurumlarında Türk Vatandaşlarına ana dilleri olarak okutulamaz ve öğretilemez ! ifadesi yerine Türkçe’den başka dillerde eğitim ve öğretim yapılması ile ilgili esaslar demokratik toplum düzeninin gereklerine uygun olarak kanunla düzenlenir!  ifadesi yer alıyor. Yani bu ucu açık ifade ile Federasyonun alt yapısı hazırlanmaktadır. Böylece devlet, kürtçe öğrenimden sonra kürtçe ile eğitime geçerek, devlet eliyle bir kürt kimliği ve Kürt devleti oluşturacaktır. Bir yandan Türklük kaldırılırken diğer yandan Güneydoğu bölgesindeki aşiretler ile kürt milleti oluşturulacaktır. Zaten bir AMerikan-Yahudi tasarısı olan Bop’un Top'unda  da Ortadoğu hedefi budur.

Ne mutlu Türk doğana  sözü Cumhuriyetimizin Türklük tanımının değiştirilmesi ile kaybedileceği gibi; tamamıyla bir kültür kuşatması altında kalan, küreselleşme, çağdaşlaşma yalan ve talanları ile giyimi-kuşamı, konuşması, dili yozlaştırılan, kültür sömürüsü altında ezilmeye ve milli bilincini kaybetmeye zorlanan Türkiye, Türkçe ile ilgili düzenlemelerle de Türk demek Türkçe demektir!  sözünü kaybedecektir.

Türkçe demek Türk demektir, Ne mutlu Türk doğana.Dil bir milletin bayrağıdır. O milleti bir arada tutan ve yok olmasını engelleyen biricik etkendir.

Tengri Biz Menen

:asker: :prbay :asker:
Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
Ynt: Türk Doğmak , Üstün olmaya yeterlidir.
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2016 »
Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Kutlu Türk Başbuğu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Sencer Atmaca

• Türkçü-Turancı
Ynt: Türk Doğmak , Üstün olmaya yeterlidir.
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2016 »
Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Kutlu Türk Başbuğu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Başbuğ Tengrikut Atatürk'ü Yad etmek Milli ibadettir.O ki Tengrikut O ki Gökbörüdür.

Tengri Biz Menen
Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..