Gönderen Konu: Türk Gençliği'ne Uyarılar  (Okunma sayısı 2458 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cebe Noyan

  • Her Şey Türk İçin, Türk'e Göre!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 319
  • Türk Irkı Sağ Olsun!
Türk Gençliği'ne Uyarılar
« : 22 Mayıs 2011 »
Türk Gençliği'ne Uyarılar

19 Mayıs’ı kutladık; bir devşirme,  “Yobazlık tam olarak böyle bir şey olmalı. Bir şeyi hiç sorgulamadan, anlamı üzerinde hiç düşünmeden, bir çift öküzün tarla sürerken yanında gördüğü izi takip etmesi gibi hûşû içinde tekrarlamak. 19 Mayıs kutlamaları 1932’nin faşist İtalya’sından alınma” diye saçmalarken...
Yine kaos... YGS iptal, yerine Olgunluk Sınavı! Lise son sınıfta “bitirme sınavı” na alınacakmış gençler ve geçenler MEB’in yapacağı LYS’ye girecekmiş!
Türk Millî Eğitimini yaz-boz tahtasına döndüren AKP iktidarlarında kaç kere sistem değişti, kaç kere skandal yaşandı ama Millî Eğitim Bakanımız maşallah rahat...
Neresine el atsanız elinizde kalıyor eğitim. 40 bin misyoner kılıklı İngilizce öğretmeni lâfı edip seçim sonrasına bıraktılar işi. Hani övünüp durdukları cemaat okullarındaki gibi olacak her şey! Ağustos’taki atamaların başvurusu seçim öncesi... Her şey oy için!
“Açılım” ile göz boyuyor AKP. “Kürt Açılımı” bir ABD projesidir ve ‘Açılım’ı, ABD-Türkiye ilişkileri penceresinden, Kuzey Irak penceresinden ve hatta Kürt meselesi dışında Türk meselesi penceresinden değerlendirmek gerek!
PKK ile mücadele artık suç sayılıyor. Emrullah Uslu, 12 PKK’lının öldürülmesine “cunta işi” diyor, Kastamonu’da konvoya yapılan saldırıyı, “Özel kuvvetlerin” yaptığını iddia ediyor! Ahmet Altan, Tunceli’deki 7 PKK’lının “durduk” yere öldürüldüğünü söylüyor; Cengiz Çandar, “12 Eylül referandumuna günler kala, Hakkâri’deki mağaralara dalıp, eylemsizlik halindeki 7 PKK’lıyı kim öldürttü” diye ahkâm kesiyor...
TSK ise görevi olan operasyonu “pusu yok” diye savunmaya geçiyor!
İkinci adımda ilk kez AKP, Arınç’ın ağzından “genel af” tan bahsediyor... Yakında katil Apo eve çıkarsa şaşmayın!
Türk dili kitaplarından “Türk” adı kaldırıldı. 12 Haziran sonrası hazırlanacak anayasadan temelli silecekler! “Andımız” ı, “Gençliğe Hitabe” yi kaldıracaklar, hazır olun.
 AKP’nin tavizleriyle Kürtçe, eğitim dili olma yolunda. Hakkâri Üniversitesi, durumdan vazife çıkarıp “Kürdoloji Konferansı” düzenliyor. Bizim bildiğimiz  “üniversite” , bölgesine  “bilim” i, “sanat” ı, “aydınlanma” yı getirir. Hakkâri’de ki üniversite, çevresine uyuyor, bölücülüğün yeni bir boyutunu hazırlıyor! Kürtçe öğrenmeleri için Kuzey Irak’a eleman gönderdiler.
Sur Belediye Başkanı, belediyeye alınan 85 işçinin resmi dil Türkçe’nin yanı sıra Kırmançça ve Zazaca bilme şartını koymuş!
Kürtçe siyasi propaganda serbest! Y-CHP, Tunceli’de Kürtçe afişler asıyor!
TV’de ‘Kürdistan’ kelimesini RTÜK suç saymıyor.
Ve Erdoğan, Çorum’da, İskilipli Atıf Hoca’dan gururla söz ediyor! Bu İskilipli, İstiklâl savaşında, “Mustafa Kemal isyankârdır, katli vaciptir, Yunan askerleri, padişahımız efendimizin daveti üzerine gelmişlerdir, onlara saygılı olalım” diye yazan bir şerefsizdir ve İstiklâl Mahkemelerinde yargılanıp asılmıştır.
Camide “Tayyib’i üzmek, Allah’ı üzmektir” yazan kitaplar dağıtılıyor.
Allah’a, Kur’an’a  değil de, şeyhlere, şıhlara, efendilere inandırılan bir millet mutlu, huzurlu, başarılı, olabilir mi?
Ey Türk istiklâl ve istikbâlinin emanet edildiği Türk gençliği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun!

Mustafa Önder - Yeniçağ
Ümmetinizin bittiği yerde, Türk'ün Kudreti başlar.


"Niye kaçıyoruz? Çok diye niye korkuyoruz? Azız diye niye kendimizi hor görelim? 'Hücum edelim' dedim. Hücum ettik...Savaştık. Bizdeni iki ucu,
yarısı kadar fazla idi. Tanrı lûtfettiği için, çok diye korkmadık, savaştık. Tarduş şadına kadar kovalayıp dağıttık."
(Bilge Tonyukuk - 2. Taş, Batı Yüzü - 3-4-5-6)