Gönderen Konu: TÜRK ORDUSUNU YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR  (Okunma sayısı 4466 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

şipi kağan

• Ziyaretçi
Son zamanlar da Türk ordusuna yönelik karalama kampanyaları arttı.Türk Silahlı Kuvvetlerinin
Türk yurdunun bölünmez bütünlüğünü ve laikliği korumasından rahatsız olanlar her olayın
arkasında ordu parmağı aramaya çalışıyorlar.

Herşey  Şemdinli olayıyla başladı.Daha sonra Yaşar  Büyükanıt paşaya atılan iftiralar, danıştay
olayında asker parmağı arama ve son olarak atabeyler olayında Türk askerinin çeteci gibi
gösterilmesi karalama kampanyalarının arttığını gösteriyor.

Burada amaç belli...Türk milletinin tek güvendiği kurum olan Türk Silahlı  Kuvvetlerini milletimizin
gözünden düşürmek.Türk milletini dayanak noktasız bırakmak...Ama bunu başaramazlar, Türk
milleti ordusuna güvenmeye devam edecek.

Bu konuda ırkdaşlarımın görüşlerini bekliyorum.

Çevrimdışı irfan

• Türkçü-Turancı
Ynt: TÜRK ORDUSUNU YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2006 »
ŞEMDİNLİDEKİ OLAY ;KARDEŞLERİM,, orada da düzmece bir planla yola başlandı ama onlar emellerine ulaşamadan hepiside geberecek.Geberecek diyorum çünkü!TÜRK öldüğünde şehit.. şerefli insanlar vefat eder,hayvanlar ölür.Amma şerefsizler geberir...
     PAŞALARIMIZI ELBETTEKİ SEVİYORUZ AMA,?TARİH açık ve görebildiğimiz kadarında bayağı yabancı unsur var...YAŞAR PAŞAMIZ BU olaylarda TÜRKLÜĞÜNÜ kanıtladı,,umarız ki! oda mason locası,irticai kesim,ve benzeri unsurların el altından yürütebildiği kişilerden olmasın...Davamız da olmaması temennisindedir.
      Şunuda o emellere ulaşmak niyetinde olanlara açık bir sözdür ki;

TÜRK MİLLETİ NE ZAMAN Kİ;ORDUSUNDAN SOĞUMUŞ?NE ZAMAN DEVLETİNİN YÖNETİMİNE İSYAN ETMİŞSE YIKIP YERİNE YENİSİNİ KURMUŞTUR DAHA DA BÜYÜYEREK...TÜRKÜN İNTİKAMI ACI VE KATIDIR...BUNU DA UNUTMASINLAR!!!HER KİM OLURSA FARK ETMEZ...

KIYAMET KOPTUĞUNDA YER YÜZÜNDE SADECE TÜRK KALACAK....
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2006 »
Sonuna kadar ordunun arkasındayız.......Türkler asker millettir,nasıl bir Türk ordusuna düşmanlık yapabilir....

Çevrimdışı Afşar

• Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2006 »
Sen Türk Ordusu'ndaki bir Paşa hakkında hiç bir şey diyemezsin Afşar !

Hatta bu otağdaki hiç kimse demez ve de diyemez Türk Ordusu hakkında herhangi bir şey !

Üyeliğin İptal Edilmiştir !

Fettoş zırlağının hazırlattığı siteden bir şeyler görüp, burada onların propagandasını yapamazsın. Türkçü bir otağda asla ama asla Türk Ordusu'na dil uzatılmaz.

TTK

TanriKutMete

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2006 »
Hayır Andam, ben attım.

Türk Ordusu'nu yıpratmaya çalışıyorlar... ve ne yazık ki Türkçü(!) olan birisi de buna alet olup, bir Paşa'mız hakkında, fettoşcu köpeklerin hazırladıkları siteye inanarak aynı propagandayı yapmaya kalktığı için, hem yazısını sildim hem de üyeliğini kaldırdım.

Saygılarımla,

TTK

Çevrimdışı aslanargun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #5 : 08 Haziran 2006 »
Bu fettoşçu soysuz köpekler son zamanda çok oldular bu sitede! Bunlar da şeref yok mu, utanmadan TÜRK OTAĞINA üye oluyorlar? İnsan'da biraz utanma, biraz çekinme olur! Utanmadan TÜRK Ordusuna nasıl dil uzatabiliyorlar? Adi fettoşçular! Siz gece mışıl mışıl uyurken o dil uzattığınız askerler Vatan Nöbeti tutuyor! Karakter yoksunları! Yoksa bu çirkef nurcular'da masoşist bir yapı mı var? Belki küfür yemekten zevk duyuyorlar?

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #6 : 09 Haziran 2006 »
Arkadaşlar şaşırmayın bir nursuz fettullahçı her kılığa girebilir,bu şekilde omur ilik soğanları yıkanmıştır.O hem Türkçü,hem demokrat,hem islamcı,hatta hem Atatürkçü olabilir(!)...Yani asıl özü itibariyle fettullahçı değme dansöze taş çıkaracak yetenekte kıvıran,sinsi,içten pazarlıklı,ne yedüğü belirsiz,karakteri oturmamış bir takkiyecidir....O sert rüzgarları gördüğünde boyun büker,direnmeden teslim olur rüzgar dindiğinde ise baş kaldırır..Bu yönüyle bir fettullahçıdan onur-erdem-haysiyet beklemek manasızdır...