Gönderen Konu: TÜRK SOYLU YİĞİT BOZKURTLARA TEŞEKKÜR  (Okunma sayısı 4986 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afsar Beyi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 146
Otağımızdaki küçük bir sitem-duyuru ile başlayan hareketin ulaştığı sonuç için ve inandıklarında nasıl birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini kanıtladıkları için  Türk Soylu yiğit BOZKURTLARI ve BOZKURT duruşlarını saygı ile selamlıyorum.

www.hepimizturkuz.biz imza sitesine iki gün içinde 400 e yakın imza gelmiştir.

Bu sembolik hareket için gösterilen çaba tartışmasız büyük bir saygıyı haketmiştir.

Hedef bu sitenin hazırlanmasına neden olanlardan daha yüksek bir imzanın yakalanmasıdır. Varolduğumuzu gösterdik. Ne kadar olduğumuzu da göstermenin tam zamanıdır.

Esenlikler Dilerim
sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: TÜRK SOYLU YİĞİT BOZKURTLARA TEŞEKKÜR
« Yanıtla #1 : 29 Eylül 2007 »
Sayin Afsar beyi Iki günde toplanan dörtyüz imzaya tesekkür etmekle birlikte bu sayinin yetersiz oldugunu düsünüyorum HunTürk otagi bunun nedenini arastirmali ve sayinin yüzbine hatta daha fazlasina cikmasi saglanmalidir Site bazi kati kurallarini gecici olarak terk etse (Kati kurallardan kastim üyeliklerin ufak tefek hatalar yüzünden iptal edilmesi) dislamak yerine egitici ögretici olsa büyük bir kitleye hitap etmesi isten bile degil Otaga uygun olmayan görüsteki üyelerin burada zaten barinamayacagi kendiliklerinden terk edecegi göz ününe alinsa iyi olur kanisindayim KanalTürkün kisa zamanda dörtyüzbin imza toplamasinin sirri nedir O sayidaki imza HUNTÜRK otagina daha layikti inancindayim Saygilarimla
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Ynt: TÜRK SOYLU YİĞİT BOZKURTLARA TEŞEKKÜR
« Yanıtla #2 : 29 Eylül 2007 »
motun yabgu, kandaşımla bende aynı fikirdeyim.Eğitici ve öğretici olunursa ırkdaşlarımızın içindeki Türk ruhu canlandırılabilir.Ayriyetten toplu iletişim sağlıyabileceğimiz özel ve genel toplantı salonları kurulamazmı? Kanaltürkteki üyelerin yakınlaşması ve çoğalması birbirleri ile iletişim sağlamasıdır. Saygılarımla.    çepni

oguz33

  • Ziyaretçi
Ynt: TÜRK SOYLU YİĞİT BOZKURTLARA TEŞEKKÜR
« Yanıtla #3 : 30 Eylül 2007 »
sayın motun yagbu,
imza sayısının az olmasının en büyük nedeni böyle bir imza kampanyasından kimsenin haberinin olmaması. Avşar Beyi Andamın mailinden sonra bulunduğum bölgede yaptığımız çalışmalardan sonra bir anda sayı 900'ün üzerine çıktı. Herkes üzerine düşeni yaptığı takdirde bu sayı çok daha yukarılara çıkacaktır. Tuncay Özkan'ın o sayıya ulaşmasının en büyük nedeni de medya gücüdür.

Saygılarımla,
TTK.

Çevrimdışı Afsar Beyi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 146
Ynt: TÜRK SOYLU YİĞİT BOZKURTLARA TEŞEKKÜR
« Yanıtla #4 : 01 Ekim 2007 »
Sayin Afsar beyi Iki günde toplanan dörtyüz imzaya tesekkür etmekle birlikte bu sayinin yetersiz oldugunu düsünüyorum HunTürk otagi bunun nedenini arastirmali ve sayinin yüzbine hatta daha fazlasina cikmasi saglanmalidir. KanalTürkün kisa zamanda dörtyüzbin imza toplamasinin sirri nedir

Kanaltürk bir televizyon kanalı ile her gün binlerce kişiye yayın yapıyor. Biz ise kaç kişiyiz diye sormaktan bile korkuyorum bazen. Zira bizim yaptığımız insanları "gaza getirme" operasyonu değil, Türkleri görev başına çağırıp, sorumluluklarını taşıma davetidir.

Türk insanı garip bir psikozun içerisinde. Adının biryerlerde geçmesinin bile başının belaya girmesini yeteceğini düşünüyor. Hazırladığımız yazı bir başkaldırış yazısıdır. Buradan bir tören geçişi yapın, kaç kişiyiz sayalım yazısı değildir. Bu nedenle "bizkaçkişiyiz" gibi altı boş bir site ile karşılaştırmanız doğru olmadı sanırım.

Yine de böyle bir "içi dolu" çağrı ile 1000 sayısına yaklaştık. Bu imzacıların her biri bir "değerdir" ve "korkmadıklarını "bu dolmaları yemediklerini" haykıracak cesaretleri olduklarını göstermiştir. Bu konuda en büyük çabanın sahibi Oğuz33 andamı yürekten tebrik ediyorum.

Site bazi kati kurallarini gecici olarak terk etse (Kati kurallardan kastim üyeliklerin ufak tefek hatalar yüzünden iptal edilmesi) dislamak yerine egitici ögretici olsa büyük bir kitleye hitap etmesi isten bile degil Otaga uygun olmayan görüsteki üyelerin burada zaten barinamayacagi kendiliklerinden terk edecegi göz ününe alinsa iyi olur kanisindayim.

Bu sitenin katı kurallarla yönetildiğini düşünmüyorum. Pek çok konuda herkesin özgürce yazmasına izin verilmektedir. Yeterki ümmetçi, fettoşcu ya da sentezci olmasın. Hakarete bulaşıp, yazanları rahatsız etmesin. Eğer onların da buralarda dolaşmasına izin verirsek, sırf onlar girdi diye burasını "otağı" bellemiş Türkçüleri dışarı itmezmiyiz? Bu otağ en fazla bayan üyeye sahip olan ve bayan üyelerin de en fazla ileti ekledikleri yerdir. Sizce otağ kuralları sizin söylediğiniz ölçüde "gevşerse", gerçekten seviyeli yazılar yazan bu ASENALARI burada bu kadar sıklıkla görebilirmiyiz? Bir daha düşünün. Ben gerekirse az ama kaliteli yazıların yazıldığı bir otağı, küfürler, tehditler ve linçlerle dolu sitelere tercih ederim. Ayrıca site ziyaretçi sayılarına bakıldığında talebin hiç de az olmadığını görüyorum.

O sayidaki imza HUNTÜRK otagina daha layikti inancindayim Saygilarimla

Bu konudaki dileğinize yürekten katılmamak elde değil. O günleri görebileceğimizi, uzakta olmadığını ümit ediyorum sadece. Ama çok yolumuz olduğunu da biliyorum. Günlük yazı yazan kişileri bir sayın, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ziyaretçilere gelince; onların kim olduklarını gerçekten bilebilseydik keşke.

Esenlikler
sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: TÜRK SOYLU YİĞİT BOZKURTLARA TEŞEKKÜR
« Yanıtla #5 : 01 Ekim 2007 »
Degerli yüksek Türk irkcisi Afsar begi agabeyim Zahmet edip aciklama yaptiginiz icin minnettarim Her fikrinize harfiyen katiliyorum Otagin yüksek seviyesini göz önüne alarak bir kac gün önce kizimi üye yaptim HunTürk otagi ile kanalTürkü mukayese yapmam söz konusu degil Bizim otagimiz bütün degerlerin üzerinde Türkcü bir sitedir KanalTürk ise kozmopolit bir sitedir HunTürk otagi benim icin Tanrinin arsindan daha yüksektir cünkü mücadelesi Türk irkinin varlik mücadelesidir Türk irki sagolsun
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ynt: TÜRK SOYLU YİĞİT BOZKURTLARA TEŞEKKÜR
« Yanıtla #6 : 01 Ekim 2007 »
Evet Ben İmzaladım...


Tanrı Türk ü Korusun ve Yüceltsin!