Gönderen Konu: TÜRK TARIHINDE BÜYÜK ADIM  (Okunma sayısı 4900 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Arbesa Sarantuya

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 65
  • Türkü Türk yapan savasci bakisidir
TÜRK TARIHINDE BÜYÜK ADIM
« : 03 Nisan 2012 »
Esenler,
Türk tarihin en büyük olaylarindan biri Avrupadaki Christler, Türklerden korkusuna düsmanlarina el verip yeni bir Dini yaratmalaridir. Martin Luther kiliseye karsi harekete gectiginde Christiyanlar (türkceme kusura bakmayan, elimden geldigi kadar güzel yazmaya calisiyorum, sizler kadar degilim, ama olmak icin cok ter döküyorum), Martin Luther nin öldürülmesini istemisti. Papazlar paralari kalmadigindan dolayi halka herkes günahlari icin para ödeyip günahlarini sildirebilir dedi. Papazlar yeteri kadar para toplayamayinca ailelerinizden ölmüs kisilerin günahlarinin silinmesi ve cennete gitmeleri icinde para verebilirsiniz dedi. Martin Luther hem yahudilere hemde christiyanlara karsiydi. Böyle bir sey yok yalan diyor papazlar dedi, nasil oluyorda ölmüs insanlarin günahlari siliniyor dedi ve papazlar ona ölüm emri verdi. Martin epey kacti saklandi ve sonunda söyledigi sözü geri aldi. Papazlar allah tarafindan gönderilmis ve günah satin alma hakkina sahiptirler diye. Tam o sirada Avrupanin korkudan titredigi bir halk vardi. Kim olabilir? :) Tabii biz - Biz TÜRKLER.
Cok korktuklari türklerden kurtulmak icin ordu hazirlamaya calistilar, ama korkaklar orduda bulamadi. Cünkü cogu insan Martin Luther in dediginin daha dogru olduguna inaniyordu.Martin kesinlikle türklere karsi savasmaya karsiydi. Akilli akilsiz Papaz Martine ne istiyorsan yapcaz dedi, Türklere karsi savascilar bul. Martin Luther de ben christiyanlik kabul etmiyorum, EVANGELISMUS istiyorum dedi. Papaz evet dedi ve birlestiler.
Biz Türkler olmasaydik hepsi christiyan kalmisti. Biz vardik diye ve bize korkularina YENI DINLERI EVANGELISMUS oldu.
Ve bu her evangelismus dersinde dünyanin heryerinde ders olarak görülüyor. Türk tarihini konusmalar bile DINIMIZI TÜRKLERE borcluyuz diyorlar.
Buda biz hic bir sey yapmadan olan olay - sadece bizden korktuklari icin olan olay.

Az yazmis bir seyler unutmus olabilirim ve sizlerde bunlari tamamlarsaniz insana Türk korkusu neler yaptiriyormus güzelce bilmeyenlerde ögrenir.
Tesekkürler ediyorum :)

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: TÜRK TARIHINDE BÜYÜK ADIM
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2012 »
 Emeginize saglik anda . Sen onlara söyle ,isterlerse birde  peygamber gönderelim . F. Gülen nasil ? Hem bizde kurtulmus oluruz . Begenmezlerse Bülent Arinc adinda basbakan yardimcisi bir arkadas var . Zati alileri müslüman geciniyor ama ,inanmayin ,ilimli islamci ,yani sizin tabirinizle ,protestan müslümani . Avrupalilar kabul ederse üste parada veririz . Saygilar .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Arbesa Sarantuya

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 65
  • Türkü Türk yapan savasci bakisidir
Ynt: TÜRK TARIHINDE BÜYÜK ADIM
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2012 »
Sayin Motun Yabgu,
tesekkürler. Burada verilen bütün emekleri hepimiz ictenlikle yapiyoruz.
F.G. yi zaten gönderdik, geri gelmesini önlememiz lazim. O kadar kücük fg ler varki, harflerle degil beyinleriyle kücük. Biz aglayip kandiranlardan degil biz bir bakista korkutanlardaniz. Tabii korkunc bir yüze sahip oldugumuzdan degil, aksine cok cesur yüze sahip oldugumuzdan.
Gönderilecek kisiler bir kac tane olmasin, bence ayni 2. dünya savasinca amerikan gemileri Alman nazilerini ayni fare gibi gemileri tika basa doldurup amerikaya getirip insan etmeye calisirken, onlarda orada kaldi, ve derken hepsi birbirine benziyor. Bence bir kac bin gemi gerekir türkiyeyi temizlemek icin.
Esenler :)

Çevrimdışı Aze Bozkır Savaşçısı

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 222
Ynt: TÜRK TARIHINDE BÜYÜK ADIM
« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2012 »
Tam o sirada Avrupanin korkudan titredigi bir halk vardi. Kim olabilir? :) Tabii biz - Biz TÜRKLER.
Cok korktuklari türklerden kurtulmak icin ordu hazirlamaya calistilar, ama korkaklar orduda bulamadi.

   Ehh, ordunu bulamayınca - "kahbəliyi" dənədilər! Bu yeni politikanın adı - Türkü yalnız Türk durdurur! şəklindədir...

    Tarixə nəzər yetirdikdə Batılı elçilərin etdikləri açığ-aşkar görünür! İlk olaraq Osmanlı və Ağqoyunlu, daha sonra Osmanlı və Teymurilər , son olaraq isə ən böyük qanlı savaş olan Safevi və Osmanlı...

-------------------------------

     İlk olaraq Sultan Bəyazid və Əmir Teymura nəzər yetirək:
 
     Fateh Beyazid Xan Avropaya qorxu salan bahadurdur! Öz ismi ilə tarixdə iz qoyan biridir!

     Teymur-leng də öz və öz Türkdür! 1366-cı ildə Özbəkistanın Məvarənnəhr şəhərində doğulub. Atasının Adı "Muhammed Taragay"dır. Bu gün Azərbaycan, Anadolu və başqa Türk ellərində  geniş yayılmış "Turagay" və "Turğay" adlarının sinonimidir! Teymur Xan bir Özbək ailəsində doğulub, və Moğolların Türkləşmiş "Barlas" qəbiləsindəndir!
       
     Teymur Xan Makedinoyalı İsgəndərin, Napoleonun etmədiyi zəfərləri qazanıb. Amma tarihi qaynaqlar onlara "fateh" Türk Teymura isə "barbar" deyir! Buna baxmayaraq Teymurdan 1,000 il bundan öncə də "Atillaya", "Mete Xan"a həmin qaynaqlar "barbar" damqası vurmuşlar! Çünki bu Avropalıların milliyətçilik şüuruyla bağlıdır! ("Barbar" sözünü də qədim yunanlar - yunan olmayan insanlara deyirdilər!)
       

      Fateh İldırım Bəyazidlə Əmir Teymurun müharibə etməyinin səbəbi isə Teymurilərin düşmənləri "Cəlayir oğlu Əhməd Bəyin" "Qaraqoyunlu Yusif"in Osmanlı İmperatorluğuna sığınması idi!  Bu səbəbdən Teymurun sarayına gələn avropa diplomatları və dövlət əyanları onu, müharibəyə cəlb etmişdir! Səfəvi və Osmanlı dövlətlərinin "sünni-şiə" fitnəsi ilə qardaş qanı axıtması kimi!

      Ayrıca Teymur hakkında olan bütün mənfi düşüncələr bir tarixi qaynaqda söylənmişdir! Bu "Ərəbşah ibn Fazil" in uydurmasından başqa bir şey deyildir! Özününüz araşdırsanız, Timur hakkındakı yalnış fikirlərin yalnız "sözde" deyildiyini görə bilərsiniz! Bizim kimi sıradan insanlar belə bunların yalan olmasını ispatlaya bilər!
       
____________________

      Bundan öncə də Avropalılar eyni şeyi Uzun Həsənlə Fatehə qarşı etmişlər!
     
      Rəsmi Vatikan Uzun Həsənin ticarətə meyilindən böyük bir ustalıqla istifadə etmişdir! Uzun Həsənin Avropa elçilərini qəbul etməsi xristian dünyasını və Vatikan tərəfindən sevinclə qarşılanmışdır. Anadolu Türklərinin hızlı bir şəkildə Avropanın içərilərinə doğru irəlilədiyi bir zamanda xristian dünyası və Roma papalarının "Türkü yalnız Türk dayandıra bilər" siyasəti yenidən canlanmışdır! Venedikli soysuzlar Uzun Həsənin sarayına gələrək Osmanlıların Batılı Feodallarla barışdığını və yüzünü Doğu tərəfə çevirdiyini söyləmişlər! Doğuda da Osmanlıların tək rəqibi Uzun Həsəndir.

  Burada düşündürücü bir şey varsa o da - Venedik elçilərinin həm Osmanlı, həm də Ağqoyunlu sarayında aynı şeyi söyləmələridir!

____________________
   
      Safevi-Osmanlı zamanında da eyni şeylər edildi! Lakin, bunları görməyən ümmətçilər Şah İsmail hakkında əsasız şeylər söyləyir. Niye bu söylədiklərinin bir tanesinə aid qaynaq göstərmirlər?! Bu ayrı bir konu...
   
      Sultan Səlim, hakimiyətə gələn kimi böyük bir dönüş etdi. Buna səbəb "xəlifəliyin" qəbul edilməsiydi! Bunu kullanmağı bilən Xristian Dünyası, şayeler və yalanlar yaymağa başladılar.

      Güya Sultan Səlim Anadoluda 140,000 Kızılbaş ; Şah İsmail Xətayiysə 90,000 Sünni kəsmişdir! Amma bu söyləntiləri isbatlayan heç bir qaynaq yoxdur! Nə Osmanlı dəftərxanasında, Nə də Safevi Arşivində bunlar hakkında 1 tane belə dəlil yazılmamışdır!

      Demək, bu propogandadan başqa bir şey deyildir! Nə yazık ki, ümmetçi soysuzlar bu söyləntiləri davam etdirir...   


Çevrimdışı Arbesa Sarantuya

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 65
  • Türkü Türk yapan savasci bakisidir
Ynt: TÜRK TARIHINDE BÜYÜK ADIM
« Yanıtla #4 : 04 Nisan 2012 »
Esenler, Aze Bozkir Savscisi,

güzel yazmissin Türkü ancak Türk durdurur diye. :)

Avrupalilarin Türk korkusu yeni bir din in olusmasina sebeb oldu. Her kalkin bir korkusu var. ..... Türkün korkusu yok. Korku zaten insanin en büyük düsmanidir, eli ayagi ve beynin calismasini önler.
Esenler