Gönderen Konu: TÜRKÇÜ DURUŞUN ADRESİ GÖKBÖRÜ TÜRKÇÜLER DERNEĞİDİR  (Okunma sayısı 13532 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TANRIKUT

  • Türkçüler mutlak kurulacak olan, "Turan İmparatorluğunun" mimarlarıdır.
  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 94
  • Gökbörü Türkçüler Derneği
    • TÜRKÇÜ GELECEK BİRLİĞİ
         Yüce Türk Milletinin Yiğit evlatları; Türkçüler ve damarındaki kanın bilincinde olan Türk evlatları, Ülkemizin içine düşürüldüğü çetrefil durum ortadadır, Siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının  durumu malumdur. Türk bu çetrefil durum içinde kurtuluş yolu aramaktadır, kurtuluşta hiç şüphesiz damarlarımızda dolaşan Asil Türk kanında gizlidir..

       İşte bu asil kanın bilinci ile, Başbuğumuz Atatürk, Yolbaşçımız Nihal Atsız, diyen bilinçli Türkçüler tarafından GÖKBÖRÜ TURANCI DÜŞÜNCE ve EĞİTİM DERNEĞİ kurulmuştur, merkezi Ankara’da ilk şubesi İstanbulda olan Gökbörü Derneği Türkiye’de ki tek resmi Türkçü dernektir.  Gökbörü Türkçüler Derneği Türk Milletinden aldığı güç ile,  Türkçü duruşun resmi tek adresidir, Türkiye Cumhuriyetinin çekirdeği olan Türkçü fikriyatın emanetçisi, Cumhuriyetin Asli kurucu unsuru olan Türklüğün temsilcisidir..

          Gökbörü Türkçüler Derneği, Siyaset yapmaz, Türklüğe ihanet eden siyasi partileri uyarır ve günü geldiği vakit hakettikleri cezayı verir..

          Gökbörü Türkçüler Derneği, sivil toplum kuruluşları veya kişiler ile uğraşmaz, Türk devletine ihanet edenleri tespit eder günü geldiği vakit hak ettikleri cezayı verir.

          Gökbörü Türkçüler Derneği; Türkçülük Meşalesinin Taşıyıcısı ve Türkçülük İdealinin günümüzdeki tek resmi kuruluşudur...

          Türkçüyüm diyen ve damarlarında taşıdıkları soylu kanın bilincinde olan Asil Türk evlatlarına çağrımız şudur ki;

 Münferit veya çeşitli grupların adı altında,

          Sanal ve sosyal ortamlar’da Türkçü, Atatürkçü, Atsızcı vs propagandalar yapmak yerine hali hazırda var olan GÖKBÖRÜ TURANCI DÜŞÜNCE ve EĞİTİM DERNEĞİ çatısı altında faaliyet göstermenin, teşkilat kimliği ve bilinci ile hareket etmenin Türkçü Fikriyat ve Milli Duruş için daha hayırlı olacağı inancındayız..  GÖKBÖRÜ TURANCI DÜŞÜNCE ve EĞİTİM DERNEĞİ olarak bizim gibi düşünen asil Türk evlatlarını, saflarımıza bekliyoruz...

           Ulu Tanrı Asil Türk Milletini Korusun

Sedat HAMZA
GÖKBÖRÜ TURANCI DÜŞÜNCE ve EĞİTİM DERNEĞİ
 ANKARA İL (KURUCU) BAŞKANI

Çevrimdışı Fatih

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
  • Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir
Türk'üm demenin suç sayıldığı bir dönemde gerçek kimliklerini ortaya koyarak Türkçülük Ülküsünü ete-kemiğe büründürüp Türkçülük bayrağını kaldıran Bozkurt yürekleri diz vurup selamlıyorum.
Gökbörü Türkçüler Derneğini kurulduğu günden beri izliyor ve alkışlıyorum. Üzerime düşen her ne görev olursa olsun hazırolda bekleyen bir çeri olduğumun bilinmesini dilerim.
             Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir.



Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2234
Türk'üm demenin suç sayıldığı bir dönemde gerçek kimliklerini ortaya koyarak Türkçülük Ülküsünü ete-kemiğe büründürüp Türkçülük bayrağını kaldıran Bozkurt yürekleri diz vurup selamlıyorum.
Gökbörü Türkçüler Derneğini kurulduğu günden beri izliyor ve alkışlıyorum. Üzerime düşen her ne görev olursa olsun hazırolda bekleyen bir çeri olduğumun bilinmesi dilerim.
             Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir.
Sayın Hocam,
İçtenlikle yazdığınız duygu ve heyecan dolu satırlarınız için sağolun.
Gökbörü Türkçüler Derneğinin kurulduğu ilk gün; olabildiğince çok kişi ve yerleşim birimine ulaşarak yaygın ve örgün bir teşkilatlanmayı gerçekleştirmek amacında olduğumuzu belirtmiştik.
Bu uğurda oldukça ciddi mesafe katettiğimizi söyleyebiliriz.
Teşkilatlanma çalışmalarında kalıcılık esas olduğundan geçici heveslerle işe dahil olup bir süre sonra ya yorulan ya da usanan arkadaşları da tanımış olduk.
Maalesef gerçek teşkilatlar sanaldaki gibi olmuyor.
Külfeti ağır. Daha da önemlisi sorumluluğu var.
Ve hepsinden de önemlisi kalıcılık gerektiriyor.
Kimseye bir şey vaat edemiyoruz!
Zaten verecek bir şeyimiz de yok!
Bu işe katılan kişilerin sahip olacakları tek şey:
Atsız Atamızın;

Hakanların dikilmeli Altay'da tuğları,
Varsın cihanda olmayagörsün mezârımız.


dizelerinde ifadesini bulan bir özveriyle Türk milletine hiç bir karşılık beklemeden hizmet etmek onurudur!!!

Türkçülük Ülküsü bu onura talip olan Türk yüreklerle ancak yürüyebilmektedir.

Bu bilinçle bu zamana dek teşkilatlarımıza maddi ve manevi katkı yapan bütün Gökbörüleri ayrı ayrı kutlarım.
Sağolsunlar, varolsunlar!

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı TANRIKUT

  • Türkçüler mutlak kurulacak olan, "Turan İmparatorluğunun" mimarlarıdır.
  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 94
  • Gökbörü Türkçüler Derneği
    • TÜRKÇÜ GELECEK BİRLİĞİ
Genel Başkanımıza katılıyorum, aradaki çürük elmaları ve çıfıtları seçmiş olduk, birçok konuda tecrübe edindik, daha yolumuz uzun ve çetin, Tanrının izni ile Gökbayrağı, kutlu Tanrı Dağlarına kadar yükselteceğiz...

Çevrimdışı Tien San

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 144
  • Hunkurt - Tien San
 Gök Börü Türkçü Turanci hareketin kurulusu yüce milletimize hayirli ugurlu ve kutlu olsun. Kurucu baskanlarimiz ve emegi gecen Bozkurt kardeslerimiz sagolsun varolsunlar .

Eski bir Hun Türk otagi üyesi olarak , Türklügünün degerini üstünlügünü bilen ve bu degerleri irkinin hizmetine sunmak istiyen Bozkurt kardeslerimizle tanismak istiyoruz . Aralarinda ahbap cavus Türkcülügü yapanlar, sanal kaganliklar ilan edip bol keseden Türklük payesi dagitan, Türkcü özentilerini de takip ediyoruz . Havanda su dögmekten vaz gecip teskilatimiza katilip samimiyetlerini göstersinler .

Gök Börü Türkçüler teskilatinin ikinci Kuvai milliye olarak benimsiyen herkesi kutlu otagimizda ve derneklerimizde bekliyoruz.

                                    Tanri Türk´ü Korusun .
EN GÜZEL YÜZ BIZE CIRKIN BIZ SEVERIZ TÜRK YÜZÜ
EN IYI ÖZ BIZE FENA BIZ ISTERIZ TÜRK ÖZÜ.
MILLETCE HEP ALKISLARIZ ANILDIKCA TÜRK SÖZÜ.
            TANRI TÜRK´Ü KORUSUN.

Çevrimdışı Egenin Efesi

  • Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü korusun!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 178
Hocaefendiciliğin, cemaatçiliğin, tarikatçılığın tek geçerli akçe olduğu, AKP yalamalığının en büyük prim yaptığı ve bütün bunların üstüne Türklüğün aşağılanma ve suçlanma sebebi sayıldığı bir dönemde Türkçülük bayrağını kaldırmak, ancak, mangal yürekli babayiğitlerin karıdır.
Daha önceden faaliyet göstermiş Türkçü yapılanmalarda gücümün yettiğince yer almak şerefine ulaşmıştım. Aynı şekilde Gökbörülerin, bulunduğum bölgede girişecekleri dernekleşme çalışmaları içerisinde de yer almaya ve maddi ve manevi her türlü katkıyı yapmaya hazırım.
Nihal Atsız'ın dediği gibi: Milletler fedakar evlatlarının çokluğu nispetinde yükselir. Bu işler fedakarlık istiyor. Lafla olacak olsa peynir gemileri yakıt almadan ordan oraya dünyayı dolaşırdı. Lafla olmuyor. İcraat gerek. Elini taşın altına koymak ve cebine atmak gerek.
Fedakarlık yapamayan insan ağzıyla kuş tutuğunu söylese benim için önemi yoktur. Davalar sonucu ne olursa olsun her şeye katlanmayı ve kaybetmeyi göze alabilecek yürekli insanlar eliyle ayağa kalkar ve yürür.
Eskiden salon sosyalistliği diye bir laf vardı, şimdide sanal kağanlar ve kağanlıklar bol bol var.
Facebook, tiwtter gibi sosyal paylaşım yerlerinde sayılamayacak kadar milliyetçi grup var. Bu gurupların binlerce üyesi var. Aynı şekilde bir sürü sanal Türkçü site var. Bunlarında bir sürü üyesi, yazanı, çizeni var. Ama iş gerçek hayatta yanyana gelip örgütlenmeye, dünya dolusu düşmanın karşısına Türkçülük davası sahipsiz değildir diyerek dikilmeye gelince ortalıkta kimseler yok.
Bütün bunları gözümün önüne getirdiğimde Gökbörü Derneğinin ne denli önemli bir kuruluş olduğunu ve bu kuruluşu var edip, yaşatma mücadelesi verenlerin ne kadar fedakar ve dava samimiyetine sahip olduklarını daha iyi anlıyorum.
Allah hepsinden razı olsun. Umudumuzu yeşerttiler.
Dün Efe'ydik, Zeybek'tik; bu gün: GÖKBÖRÜ'dür Adımız!

Çevrimdışı Uluglardan

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 10
Atsız diyor ki;

''Türkçü, alçak gönüllü olmaya mecburdur. Çünkü, kendini ileri sürmek, yaptığının karşılığını beklemek veya takdir olunmak içindir. Halbuki takdir beklemek bir bencilliktir. Türkçü, milletine bir hizmet yaparken, bunu, beğenilmek için değil, görev bildiği için yapar ve yapacağı en büyük hizmetin bile, adı sanki bilinmeden ölüp mezarsız yatan şehitlerin hizmeti yanında pek küçük kalacağını bilir.''

Takdir beklemeden, benmerkezcilik duygusunda uzak, öncelikleri arasında ilk sırada olması gereken mefkuresi için emek verenlere, elini taş altına atanlara ne mutlu.

Türkçülerin dönem itibariyle tek catı altında birleşmesi zaruridir.Bu birleşmeden yana tavır koymayanlar '' Türkçüyüm '' deme hakkına sahip değildir.Birleşmenin önünde ki en büyük engel olan benmerkezcilikten vazgecilmesi gerekir.

Bu birleşme hali hazırda var olan Gökbörü Turancılar derneginde mi gerceklesir( mantıklısı budur) bilemem ama bu dagınıklıktan kurtulmak gerekmektedir.

Buna istinaden bir merakımı da dillendirmek isterim;

Gökbörü'lerin , eskiden oldugu gibi son günlerde de yazılı ve görsel basında adından sıkca söz ettiren kendilerini '' Genc Atsızlar'' diye adlendiren grup ile iletişimi mevcut mudur?

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2234
Buna istinaden bir merakımı da dillendirmek isterim;

Gökbörü'lerin , eskiden oldugu gibi son günlerde de yazılı ve görsel basında adından sıkca söz ettiren kendilerini '' Genc Atsızlar'' diye adlendiren grup ile iletişimi mevcut mudur?

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Sayın Uluglardan Kandaşım,
Genç Atsızlar olarak bilinen arkadaşların içerisinden tanıdıklarımız var. Bu arkadaşların Bursa merkezli olanlarıyla-ki Genç Atsızlar Bursa merkezlidir- görüştük.
Sağolsunlar, kendileri Ankara'da Gökbörü Genel Merkezini ziyarete geldiler. Konuştuk, halleştik, konuk ettik.
Genç Atsızcılar kimliğiyle görüşüp tanıştığımız genç arkadaşlar bizde gayet olumlu ve Türkçülüğe dair samimi gayretler içerisinde olduklarına dair intibalar bıraktılar.
Bizim için Türkçülük uğrunda bir taşı bir taşın üstüne koyan herkes başımızın tacıdır.

Sağlık ve esenlikle kalınız.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2234
Daha önceden faaliyet göstermiş Türkçü yapılanmalarda gücümün yettiğince yer almak şerefine ulaşmıştım. Aynı şekilde Gökbörülerin, bulunduğum bölgede girişecekleri dernekleşme çalışmaları içerisinde de yer alamaya ve maddi ve manevi her türlü katkıyı yapmaya hazırım.
Sağolun kandaşım. Sizi, rahmetli Bülent Kardeşimizle birlikte, öteden beri tanıyoruz.
İlk etapta teşkilat kurma sorunu olan yerlerde-yeterli insan, maddi kaynak vb.- temsilcilikler oluşturmaktayız. Dernek tüzügümüz buna müsait. Sizin bölgede de, eğer dernek şubesi açmak sorunuyla karşılaşırsak, senin başkanlığında üç kişiden oluşan bir temsilcilik oluştururuz ki bu da resmi bir yapılanmadır. Temsilcilik içinde yetki belgesi düzenlenmekte ve temsilci olarak belirlenen kişiler genel merkez tarafından, temsilcilik açılacak yerin en büyük mülki amirine resmi yoldan bildirilmektedir.
İlk etapta oluşturulan temsilcilik zaman içerisinde kadroyu genişletip şartları olgunlaştırırsa, genel yönetim kurulunun kararıyla, temsilciliği şubeye çeviririz.
Şimdilik bazı yerlerde temsilcilikler oluşturmak daha akıllıca gözüküyor.
Malum şube açmak ve bu şubeleri ayakta tutmak çok ciddi külfet gerektiriyor. Bazen acele etmek, kalıcılık açısından, olumsuzluklara neden oluyor.
Ayrıca yeterli insan kaynağının oluşturulamadığı yerlerde alelacele şube açıp oralardaki üç-beş arkadaşı maddi olarak yıpratmak istemiyoruz.

Bütün bunları gözümün önüne getirdiğimde Gökbörü Derneğinin ne denli önemli bir kuruluş olduğunu ve bu kuruluşu var edip, yaşatma mücadelesi verenlerin ne kadar fedakar ve dava samimiyetine sahip olduklarını daha iyi anlıyorum.

İçtenlik dolu ifadeleriniz için teşekkür ederim. Bizim nazarımızda sizler de aynı derecede fedakar ve samimi kişilersiniz.
Sağolun, varolun!

Sağlık ve esenlikle kalınız.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Almıla

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 186
  • Gökbörü Asena Gençlik
TÜRKÇÜ DURUŞUN ADRESİ GÖKBÖRÜ TÜRKÇÜLER DERNEĞİDİR

        Sanal ve sosyal ortamlar’da Türkçü, Atatürkçü, Atsızcı vs propagandalar yapmak yerine hali hazırda var olan GÖKBÖRÜ TURANCI DÜŞÜNCE ve EĞİTİM DERNEĞİ çatısı altında faaliyet göstermenin, teşkilat kimliği ve bilinci ile hareket etmenin Türkçü Fikriyat ve Milli Duruş için daha hayırlı olacağı inancındayız..  GÖKBÖRÜ TURANCI DÜŞÜNCE ve EĞİTİM DERNEĞİ olarak bizim gibi düşünen asil Türk evlatlarını, saflarımıza bekliyoruz...

İçimden geçenleri Sayın Ankara İl Başkanımız Sedat Ağabey ifade etmişler. Kendilerine teşekkür ederim.
Ben de son söz olarak diyorum ki:
TÜRKÇÜ DURUŞUN ADRESİ GÖKBÖRÜ TÜRKÇÜLER DERNEĞİDİR.
Ve,
BÜTÜN TÜRKLER BİR ORDU!
TTKvY.
YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN, CİHAN SENİNDİR!