AKP'yi sevmiyorum ve hatta ateistim yani nefret etmem gerekir ve ediyordum da ama yerli malı helikopter-tank-savaş gemisinin AKP döneminde üretildiğini görünce oy verebilirim diye düşünüyorum ama işte ordu başında komutan olmadıktan sonra ne işe yarar, bir de o var.
Milleti iste böyle senin burda yazdigin yalanlarla görüntülerle kandiriyorlar. Bir kac gün önce kalabalik bir ortamda alayi akp´li olan kisilerle tartisma icine girmistim, ayni burda senin bahsettigin gibi onlarda akp´nin yaptigi duble yollardan, hizli tren sisteminden, sehirlerin cehresinin degismesinden falan dem vurarak yaptigi olaganüstü(!) icraatlerini öve öve bitiremiyorlardi !
Peki dedim bu duble yollarin, hizli tren sisteminin, sehirlerin cehresinin degismesinin kaynagi nerden geliyor ?
Türkiye; bir Japonya gibi, bir Almanya gibi, bir Fransa gibi, bir Ingiltere gibi sanayi ülkesi degilki ürettigi mallarla tüm bunlari karsilayabilsin. Evet bu degirmenin suyu nerden geliyor dedigimde kem küm ettiler dogru dürüst cevap veremediler...
Maalesef bizim milletimiz gördügüne inaniyor ve tüm düsüncesini buna göre insa ediyor. Iste akp milletin bu hasletini cok iyi bildigi icin bunu alabildigince kullandi.
Evet tüm bu yapilanlarin kaynagi nerden geliyor bunun üzerine biraz fikir üretmek lazimdir. Emperyalist ülkelerin makyaj yaparak caktirmadan sömürdükleri ülkelerde uyguladiklari "yap-islet-devret" modeli vardir, iste Türkiye´de akp döneminde yapildi denilen icraatlerin kaynagi agirlikli olarak budur. Yapilan yollarin, hizli tren sisteminin, sehirlerde parklarin bahcelerin yapilmasinin kaynagi hep bu suyla dönmektedir. Elin oglu atiyorum yaptigi yollari 50 seneligine tepe tepe kullanip suyunu cikarttiktan sonra Türkiye´ye devrediyor !
Yine kelepir fiyata sattiklari vatan topraklarini, Cumhuriyet döneminde kurulan fabrikalari satarak degirmeni döndürüyorlar buda biryere kadar dönecektir hani bir laf vardir tasima suyla degirmen dönmez diye onun hesap kendi sistemlerini kurabilmek icin yukarda yazdigim gibi milletin gözünü bir kac yol yaparak boyuyorlar, ya degirmenin suyu kesildiginde ne olacak ? Nemi olacak iste o zaman is isten gecmis olacak ve yillardir yok fiyata satilan vatan topraklarinin yeni sahipleri gelip "burasi bizim topragimiz hadi simdi cekin gidin" diyerek o topraklardan Türkleri kovacaklardir.
Evet milleti uyandirmamak icin göz boyama adina yollar, park bahce yapiliyor diger taraftan koskoca bir millet esarete götürülüyor.