Türkcü'lerin bugün itibari ile baslica görevi bence su olmalidir;
Türk halki Türk'lügünü unutmaya baslamistir, Türk'lügünü gözardi etmeye baslamistir, Türk'lügünü önemsiz bir ayrinti gibi görmeye baslamistir, Türk'lügünü ikinci plana vede arka plana atmaya baslamistir. Bu yüzden Türkcü'lerin baslica görevi insanlarimizi aydinlatma olmalidir.
Bugün evimize misafir geldi.
Annem 61 yasinda, haliyle arkadaslarida kendi akranlari.
7-8 tane kadin geldi evimize, bende onlari rahat birakayim diye, futbol seyretmeye dernege gittim.
geldigimde halen oturuyorlardi. Yaslarinin verdigi etkiyle iyice dindarlasmis teyzelere hosgeldiniz dedim, nabiz yoklayayim diye, gecmis ramazaniniz kutlu olsun dedim. hepsi nasil seviniyor, bende biyik altindan güldüm, bu arada cumhuriyet bayramimizda kutlu olsun dedim. Baktim hic orali degiller, üstlerine varmayayim dedim, odama gectim. Bir baktim icerden ses geliyor, bunlar adi varlik ibo denen iti seyrediyorlar. Gülerek iceri vardim, dedim teyzeler, hicmi evladiniz yok? var dediler, dedim bunlar askere gitmiyormu? gidiyor dediler. Dedim peki akliniz onlarda kalmiyormu? kaliyor dediler. Peki dedim bu seyrettiginiz, eglendiginiz adam, bu bölücülere gönüllú yardim ediyor. Gömlek markasi cikarip satiyor, gida mamulleri markasi üretip sattiriyor, hali, restoran, kaset, konser, tv programi derken bu adama ne kadar destek olursaniz iste o kadar oglunuzun dirisini degil, ölüsünü askerden beklemeniz haktir dedim. hepsi acaip sasirdi.
Dedim sasacak birsey yok teyzeler, sizden bu yasta bozkurtluk yapmanizi bekleyemeyiz ama, bari Türk olarak evlatlariniza hem dogru örnek olun, hemde ait oldugunuz Irk'a asgari bir katkiniz olsun.
Dedim bana simdi ne biliyorsaniz onu diyiniz. ben görevimi yaptim, sizi bir dogruya yóneltip isaret ettim.
Bu ne kadar basit bir olaydir soydaslar ama inaniyorumki, o kadinlar evlerine vardiginda aile efratlarina bu olaydan bahsedecekler. Bu konuda 2 dakikacik durup düsünmelerini saglamis olmak bile kücük bir basaridir.
Türkcülerin yolda, evde, iste, alisveriste heryerde ve her firsatta her imkanda etrafinda gördügü tanidigi veya tanimadigi her Türk'ü aydinlatmasi lazimdir. Bu bizim ilk görevimiz olmalidir.
Ben böyle düsünüyorum.