Gönderen Konu: Türkiye Afyona ağlıyor  (Okunma sayısı 6705 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gök Ay

• Yeni Üye
  • *
  • Haray Haray Men Türkem !
Türkiye Afyona ağlıyor
« : 06 Eylül 2012 »
Gece 21:15'te sayım?" "Cephanelikte 25 acemi er?" "Yere düşünce patlayan el bombası?" Açıklama yapan "Orman Bakanı"

Irkların üstünde TÜRK Irkı ·

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
Ynt: Türkiye Afyona ağlıyor
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2012 »
Ucmaga varan kahraman askerlerimizin ruhlari Sad duraklari Tanri daglari olsun . Genel kurmay baskanliginin yapmasi gereken aciklamayi orman bakanina yaptirmislar . Orman isleri ile alakali herhangi bir konuyuda genel kurmay baskanina aciklatirlar .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

Çevrimdışı Çağrıbey

• [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
« Yanıtla #2 : 06 Eylül 2012 »
"Yere düşünce patlayan el bombası?" Açıklama yapan "Orman Bakanı"

Yuh olsun diyor başka da bir şey demiyorum.
Orman bakanı denen; ayıdan olma, domuz dölü önce cayır cayır yanan ormanlarımızla ilgili görevini yapsın. Domuzun dölü kendi işini başa çıkartmışda Türk Silahlı Kuvvetlerine ait işlerin sözcülüğü mü kalmış?

Bu nasıl bir önlemsizliktir böyle? Türklüğün sinesine bu denli yaraları ancak alçak kürt açıyordu. Alçak kürde gerek kalmamış. Türk oğulları onar onar kırılıyor.

Türk Milletinin günahsız evlatları şehit Mehmetçiklerimize Tanrı'dan rahmet dilerim.
Bu elim olaya neden olanlara karğış ediyorum.
Sorumlusu her kim veya kimlerse en ağır cezaya çarptırılmalıdır.
Ne menem bir acıdır böyle?
Türk Milletinin başısağolsun!

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla..
Çağrıbey

Çevrimdışı Börü Budun Eri

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2012 »
Türk Silahlı Kuvvetleri'ni ne hale getirdiler şerefsizler.Düşmanlar gülüyordur halimize.Lanet olsun.

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2012 »
Bakan Eroğlu, cephanelikte tasnif esnasında meydana gelen patlamanın takdir-i ilahi olduğunu belirterek, olay anını şöyle anlattı: "Emniyetli bir cephanelik tipidir burası. Sadece bir cephanelikte tasnif esnasında bir kaza olmuş. İkinci patlama ile de içeride bulunan askerlerimiz şehit düştü. Yaralananların çoğu dışarıdaymış. Hatta bir asker yatsı namazını kılmak için dışarıya çıkmak istemiş, şu anda kendisi de burada hastanede.

Orman ayisi ,askerlerden biri yatsi namazini kilmak icin disari cikti kurtuldu ,digerleride namaz yolunu takip edip disari ciksalardi kurtulmus olacaklardi demek istemis . Sizmisiniz yatsi namazini kilmiyan ilahi adalet böyle tecelli eder anlaminda cümleler kullanmis . Namussuz serefsiz ,böyle aci bir günde bile din sömürüsü yapmaktan geri durmuyor .

TANRIKUT.

Çevrimdışı Börü Budun Eri

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #6 : 07 Eylül 2012 »
Bakan Eroğlu, cephanelikte tasnif esnasında meydana gelen patlamanın takdir-i ilahi olduğunu belirterek, olay anını şöyle anlattı: "Emniyetli bir cephanelik tipidir burası. Sadece bir cephanelikte tasnif esnasında bir kaza olmuş. İkinci patlama ile de içeride bulunan askerlerimiz şehit düştü. Yaralananların çoğu dışarıdaymış. Hatta bir asker yatsı namazını kılmak için dışarıya çıkmak istemiş, şu anda kendisi de burada hastanede.

Orman ayisi ,askerlerden biri yatsi namazini kilmak icin disari cikti kurtuldu ,digerleride namaz yolunu takip edip disari ciksalardi kurtulmus olacaklardi demek istemis . Sizmisiniz yatsi namazini kilmiyan ilahi adalet böyle tecelli eder anlaminda cümleler kullanmis . Namussuz serefsiz ,böyle aci bir günde bile din sömürüsü yapmaktan geri durmuyor .

Kahpenin dölü anda ne olacak.Kansız köpek.

Çevrimdışı OrkanBey

• Türkçü-Turancı
  • **
  • ATAM Türküm,övünüyorum ve izinden yürüyorum
« Yanıtla #7 : 07 Eylül 2012 »
  Insan hayatinin SU dan ucuz oldugu memlekette, Orman ve Su isleri Bakaninin aciklama yapmasi beni pek de sasirtmadi.Adam bi de utanmadan Hindistandan Pakistandan örnekler veriyor.Sikiysa verseye bi örnekte Limasol da patlayan mühimatlardan bi örnek,veremez cünki orada Genelkurmaydan,Bakanina kadar istifa ettiler ve halen yargilanma sürecleri devam etmekte.

Daha neyi bekliyoruz andaslarim ben anlayamadim, ben sahsen artik "Vatan sagolsun",  "Sehitler ölmez,vatan bölünmez"  diyen acili Türk analarimizi ekranda görmek istemiyorum ardindan bi de teroristlerle sarmas dolas olan ve milletin vergileriyle alay edercesine saltanat süren milletvekilleri görmek istemiyorum.Milletin gözünün icine baka baka halen "Bizi yildiramazlar,terörle mücadelemiz sürecek" diye yalan söyleyen iktidar istemiyorum.Sanki kendisi savasiyor, sanki kendi evlatlari mücadele ediyor satilmislarin.Sehit cenazelerinde timsah gözyaslari dökmekte ise yaramiyor artik, hayvan terli, yemiyor!

Kusura bakmayin andaslarim, yazacak, söyleyecek cok sey var ama yazdikca sinirleniyor, aklima o analar, babalar, kucaginda bebe ile sehit haberi alan sehit esleri geldikce, kendimi onlarin yerine koyuyor ve birseyler yapamadigim icin KAHROLUYORUM !
Alma Türk'ün AHINI
Cikar elbet bir gün ACISI
SABIR nedir en iyi biz biliriz
Kalmaz yerde hicbirimizin asil KANI

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #8 : 08 Eylül 2012 »
Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel Afyonkarahisar’da 25 askerin şehit olduğu mühimmat deposunda incelemelerde bulunmak üzere Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’na geldi. Valiliği de ziyaret eden Org. Özel'e burada çeşitli hediyeler sunulması dikkat çekti. Hediyelerle ilgili açıklama yapan Vali Balkanlıoğlu 'Tepkilere anlam veremiyorum. Acımız tarifsiz ancak hayat da devam ediyor' dedi.

Gelen tepkiler üzerime, söz konusu açıklama valilik sitesinde ancak birkaç saat yer bulabildi. Zira, o açıklama dün geç saatlerde valilik sitesinden tamamen kaldırıldı. Bir başka ifade ile dün gerçekleşen ziyaret ile ilgili hiçbir bilgi valilik sitesinde yer almadı.

Valinin aciklamasina bak . " hayat devam ediyormus " !.. Biz ölenle ölündügünü saniyorduk ama ,yanilmisiz , valinin sayesinde hayatin devam ettiginide ögrenmis olduk ! Sen umumi evlerde muhabbet tellaligi yapmaya layik olmayan adami vali yaparsan oda böyle konusur . Sonrada tepkiler üzerine tükürdügünü yalar ,yazisini valilik sitesinden kaldirir .

TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #9 : 09 Eylül 2012 »
Bir mektup

DÜN bu mühimmat ve cephanelik patlamasıyla ilgili olarak bir uzmandan aldığım mesajı biraz kısaltarak sizlere sunuyorum. Değerlendirmeyi siz yapın lütfen:

“Tüm medya yanlış sorular sorup yanlış cevabın peşinde koşuyor. Herkes olayın nasıl olduğunu öğrenmek istiyor. Halbuki önemli olan, 25 askerimizi neden ve ne uğruna şehit verdiğimizdir.

Afyon’daki bu olay öyle iddia edildiği gibi mühimmat sayımında olmuş olamaz. Mühimmatçıların gece karanlığında mühimmatla ilgilenmesi kesinlikle yasaktır. Tüm işlemler gündüz yapılır.

Erlerin mühimmata dokunmaları, ilgilenmeleri de yasaktır. Son derece önemli ve hassas olan bu konuda erlere asla görev verilmez.

Tüm işlemleri bu konuda yıllarca özel eğitim almış olan ve mühimmatçı olarak yetiştirilen subay, astsubay ve uzman çavuşlar yerine getirir.

Erlerin bu tür yerlerdeki tek görevi temizlik yapmak, komutanlara çay kahve getirip götürmek ve nakliye sırasında mühimmata dokunmadan yardımcı olmaktır.

Mühimmat deposunda 20 kişi çalışıyorsa bunun 16-17’si astsubay ve uzman çavuş, sadece üçü dördü erdir.

Mühimmatçılar bir savaş veya önemli bir tatbikat olmadığı sürece, gece vakti mühimmatla asla ilgilenmezler. Bu kesinlikle yasaktır.

Patlayıcılarla bunların fünyeleri ayrı yerlerde korunmak zorundadır. Acil ve hemen kullanmayı gerektirecek bir durum yoksa, asla bir arada tutulmazlar.

Mühimmat sayımlarında tamamen uzman kadrolar görevlidir. Erlerin korumalı sandıkları taşıma dışında hiçbir görevi olmadığı gibi, mühimmata dokunmaları da yasaktır. Mühimmat sayımları da gece değil gündüz yapılır.

Şimdi Afyon olayına bakacak olursak, herhangi bir savaş veya tatbikat yoktu. Gece vakti astsubaylar, uzman çavuşlar ve 30 er eşliğinde orada acaba ne yapılıyordu? Neden bu kadar az mühimmat uzmanı ve bu kadar çok er vardı? Fünyeler neden bombaların üzerindeydi?

Gecenin o vaktinde aciliyet neydi ve kimlerden niçin saklanıyordu? Neden sadece el bombası, anti tank ve personel mayınları taşınıyordu?

Patlamanın nasıl meydana geldiğinden önce, asıl bunları incelemek gerekir. Cevabı aslında çok basit. CIA Başkanı birkaç gün önce ülkemize geldi ve talimatlar verdi. Bizim hükümetin Suriye’deki İslamcı militanlara açık desteğini, silah ve mühimmat gönderdiğini ve o teröristleri eğittiğini artık bütün dünya biliyor.

İşte, Afyon’dan gece vakti gönderilmek için hazırlanan mühimmatın amacı buydu. Şehitlerimizin görevi de, bunları sandıklara ve araçlara yüklemekti.

Bu 25 kişi, Suriye uğruna verdiğimiz ilk şehitlerimizdir.”

Şahin Mengü soruyor

CHP eski milletvekili Avukat Şahin Mengü ilginç bir olay yakalamış. Güney Afrika’da yapılan ve Kılıçdaroğlu ’nun başkan yardımcısı seçildiği Sosyalist Enternasyonal toplantısı sonunda Kürtlerle ilgili bir karar alındı. Özetle şöyle:

“Kürt sorunu, İsrail ve Filistin gibi çok taraflı çözüm bulunması gereken bir sorundur. Irak, İran, Türkiye ve Suriye’yi (toplantıda) temsil eden partiler ve Kürt halkı, Birleşmiş Milletler ve diğer uluslararası kuruluşların yardımıyla çok taraflı bir çerçeve içinde çalışmalıdır.

Sosyalist Enternasyonal Kongresi, Kürt sorunuyla ilgili özel çalışma grubunun Kürt halkının haklarını ve güvenliğini korumak, ilerletmek ve yaşam koşullarını geliştirmek amacıyla tekrar kurulması kararını almıştır.” Şahin Mengü soruyor: “Şimdi CHP tabanının ve Türk halkının bilmesi gereken bir konu var. Sayın Kılıçdaroğlu, Türkiye ile birlikte diğer ülkelerin içişlerine ve sınırlarına müdahale anlamına gelen bu karara muhalefet şerhi koymuş mudur?

Koymadıysa, CHP’nin kırmızı çizgilerinden biri olan üniter devlet yapısıyla bunu nasıl bağdaştıracaktır?

Sosyalist Enternasyonal kongresinde alınan bu karar, ABD ve AB’nin ülkemiz için tasarladığı hudutların değiştirilmesi planı anlamına gelmektedir. CHP bu oyuna karşı niçin bir tavır koymamıştır?”

Mengü soruyor, bakalım Kılıçdaroğlu yanıt verecek mi!

Sözcü

Emin Cölasandan alinti yaptigim yazi 25 askerimizi kaybetmemize neden olan patlamaya aciklik getiriyor . Cölasanin mektubu yazanin bir uzman tarafindan gönderildigi , gönderenin rütbesini ve kimligini aciklamamasi onu korumaya yönelik bir tavir . Askerlik yapanlar bilir , mektubu gönderenin askeri lisanla kaleme aldigini ve üst düzey emekli  komutan oldugunu rahatlikla anlar . Iki gün önce , Türk düsmani vatan ve millet haini Gürcü Recep Teyyip Kördoganin , " emekli komutanlar ihanet ediyor " aciklamasina karsi ,alinan bu tedbiri anlayisla karsiliyoruz . Suriyeli teröristlere basit bir cephane ikmalini bile eline yüzüne bulastirip 25 vatan evladinin ölümüne sebebiyet veren , tasmali Necdet pasa ve , tasmasini emanet ettigi AKP kurmaylari vatan haini olmuyor , ucmaga varan askerlerin hakkini savunan komutanlar ihanetci oluyor !

TANRIKUT.