Türkiye de Türk olmayan etnik gruplarin yerlesim listesi (liste eksiktir )
Bu liste eksik filan değil, aksine fazala!!! Hem de çooook.
Sayın daglargibi,
Öncelikle otağımıza hoşgeldiniz, esenlik getirdiniz.
Açmış olduğunuz konu başlığının kaynağı nedir? Belli ki bu bilgileri bir yerden taşıyorsunuz.
Bu bilgilerin doğruluk derecesi nedir, araştırdınız mı?
Bana kalırsa bu bilgiler gerçeği yansıtmıyor.
Kanaatim odur ki; bu bilgiler bir yerlerce kasten hazırlanıp servis edilmiş dezenformasyon amaçlı şeylerdir.Listenin tamamını tek tek değerlendirme şansım yok. Çünkü Türkiye’nin her yerini bilmem mümkün değil. Ancak kendi memleketimle ilgili olanlar üzerinden bir değerlendirme yaptığımda bilgilerin tamamen kasıtlı olarak düzenlendiği kanısına varmam zor olmadı. Unutmayın ki adına demografi denilen nüfusa dayalı bir savaş şekli daha vardır.
Bu liste
demografik savaşı Türkler aleyhine yürütmek isteyen odaklarca hazırlanmış şüphesini taşıyorum.
Bu nedenle bu listeye güvenilmeyeceği ve bu listenin art niyetli olarak hazırlandığı inancındayım.
Bu listeyi hazırlayan sinsi alçaklar birde
Ali Tayyar Önder’in alan çalışmaları yaparak elde ettiği ilmi ve akademik verilerle hazırladığı "
Türkiye'nin Etnik Yapısı-Halkımızın Kökenleri ve Gerçekler" adlı kitabını okusunlar bakalım.
Unutmayalım ki en etkili savaşlardan bir tanesi de demografik savaştır.
Bu calismaninda eksik ve yanlis yönleri olabilir siteye giren soydaslar bu eksiklikleri belirtir ve düzeltmelerde yardimci olabilirlerse sevinirim.
Bunların hangi birisinin eksik ve yanlış yönünü düzeltelim bilmiyorum ki? Bu iş aylarımızı alır da fazlasını bilmiyorum.
Burada
kuyuya bir delinin attığı taşı kırk akıllının çıkartamaması gibi bir durum sözkonusu ki o taşı atan deli filan değil. Pek bir akıllı ve üstelik tahmin edemeyeceğimiz kadar da sinsi, ince hesapçı ve taktisyen!!!
Deveye
boynun eğri diyene devenin;
nerem doğru ki dediği bir manzara var karşımızda. Aslında bu konuyu komple silmek gerekirdi lakin emege saygı ve aramıza yeni katılmış bir arkadaşımızın şevkinin kırılmaması düşüncesiyle üzerinde bir müddet tartışılsın ve ondan sonra ne yapacağımıza karar verelim diye kaldırmadım.
Hem böylelikle de Türklüğe karşı yürütülen başka bir savaşın daha farkına varılmış olur.
TTK.