Gönderen Konu: Türkiyede olacak Türden bir olay  (Okunma sayısı 2843 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
Türkiyede olacak Türden bir olay
« : 22 Şubat 2012 »
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=0ex4zZBzfQ0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=0ex4zZBzfQ0</a>

Kandaşlar bu asayiş olayı fakat bir Vatansever olarak ağırıma gitti amatörce davranış

Antalya'da, silahlı bir kişiyi etkisiz hale getirmeye çalışırken vurulan Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan hayatını kaybetti.

Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesinde bir benzin istasyonunda sağa sola ateş eden ismi belirlenemeyen kişiyi olay yerine gelen Konyaaltı ilçe emniyet müdürü Uğur Gökcan etkisiz hale getirmeye çalışmıştı.

Burada ismi belirlenemeyen kişinin silahından çıkan kurşunla Gökcan vurularak yaralanmıştı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Gökcan, hayatını kaybetti.

 Zanlı olay yerindeki diğer polisler tarafından etkisiz hale getirilirken, ağır yaralanan Gökcan kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Alıntı

-Elinde silahi olan sahsa kahramanca yanaşıyor demek isterdim ancak aptalca yanasiyor vurulma anına bakın hemen yanındaki memurun elinde silah bile yok adam amiri tutup cekiyor yere düser iken vuruyor amiri, burda suçlu adam tam bir ceza bile almaz beni cekti düstüm silah patladi kaza oldu diyecek profosyonel bir ekip amir yanaşır iken hepsi nişan almis durumda bekler suclunun kılı kıpırdasa kevgire döner burda bizim polisin egitim hatasi var yada aşırı insalcıl davranıyorlar.

O kadar terörle Uğraşıyoruz o kadar Çatışmalar giriyorsunuz elinde silah olan bir adam öyle Bodoslama bi dalışla elinden silah alınmaya çalışılırmı, bu nasıl bi amatörce bi yaklaşım. Bu olay Amerikada olsa Direk Ayaklarına Sıkarlar etkisiz hale getirirler. Resmen Emniyet Amiri Boş yere Canından oldu...
TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ