Açıkcası,bu hükmet beni de çok endişelendiriyor..Türlü oyunlarla,sistematik olarak Türk Milleti'ni cahil bırakan bu zihniyet,şimdi ektiği tohumların hasatını toplamakta.
Türlü türlü yalan dolanlarla,cahil olan bu toplumdan 4-5 kuruş cebine para koyma gibi ucuz numaralarla pirim alıyor,kandırıyor,sömürüyor,haksız yere bizi rezil ediyor..
Suçu Avrupa'da aramayınız Beyler..
Avrupa,zaten yapması gerekeni yapıyor..Osmanlı zamanında da bunu yapmadılar mı??Türkiye ilk kurulduğunda,çeşit çeşit oyunlar yapmaya kalkışmadı mı???
Cumhuriyet kurulduktan ancak 10 yıl sonra elçiliklerini Ankara'ya taşımadılar mı??
Bizi yıllarca hor görmediler mi??
Şimdi düşünüyorum da o eski Erbakancılar aklıma gelince,gülümsüyorum..
Sakın yanlış anlaşılmasın..
Erbakancılar,milli görüşçülerdir..Zat-i kevaşelerinden,gram kadar haz etmem..
Ancak,adamlar gerçekten samimiydiler..
Söyledikleri şuydu.'Biz,Milli görüşçüyüz,İslam üzerine politika yapmaktayız,bizim görüşümüz budur,Arapçıyız,ya bize katılırsınız,oy verirsiniz,ya da bizden değilsiniz.'
Yani,bunlar,keskin sınırları olanlar idi..Ya onlardan olacaktınız,ya da defolacaktınız..
Ama Tayyip'in hükümeti,açıkca bular gibi değil..Sinsi bir çakal gibi,Türk Milleti'nin aklını binbir türlü manevrayla çelen,O'nu aşağılayan,duygularını sömürüp rant sağlayan tiplemeler..
Atsız'ın mükemmel ve eksiksiz bir sözü var:'Yılanın en tehlikelisi,bulunduğu yerle aynı renkte olanıdır.'
İşte bunlar,böyledir..
Ortamla aynı renktedir,ama sürekli zarar verirler..Tam bir Yahudi mantığıyla haraket ediyorlar,kim ne olursa hiç yadırgamadan kovmuyorlar..Biliyorlar ki,bir müddet içlerinde kalanlar,onlardan feyz almaya başlıyor..İnsanları böyle sömürüyorlar..
Ne diyelim,Tanrı Türk Milleti'nin gözünü açsın..Biraz bize us versin,yolumuzu aydınlatsın..
Esenlikler andalar..
TTK!