Burada tarihe geçmiş mason krallara ve devlet başkanlarına değiniyorum... Mason başbakan-politikacı-asker-şair-yazar-müzisyen-dinadamı-bilimadamı vb. tamamını yazmaya kalksam binlerce isim tutar (ki ben onların fazla önemli insanlar olduklarına inanmıyorum! Pek çok mason yazar-şair-ressam, masonlar tarafından "şişirilmiştir"! Bu nedenle "ünlü" olmuşlardır. Gerçekte bunlar palavradan insanlardı!)
)
Meksika'dan Şili'ye kadar büyük bir "İspanyol Sömürge İmparatorluğu" mevcuttu. İngiltere ve ABD bundan rahatsızdı. Fransa İmparatoru Napolyon İspanya'yı elegeçirince, bu sömürgeler "bağımsız" olmak istediler. Hepsi bağımsızlık savaşlarına giriştiler... Bağımsızlık önderlerinin tamamı masondu! Simon Bolivar da bunlardan biriydi.
Bolivar, Kolombiya adında bağımsız bir devlet kurdu. Bu devlet bugünkü Kolombiya-Panama-Venezuela ve Ekvador'u kapsıyordu. (Bu nedenle tarihçiler bu devlete, bugünkü Kolombiya ile karışmaması için "Büyük Kolombiya" adını verirler...) Fiilen Peru ve Bolivya'nın kontrolü de Bolivar'ın elindeydi. ("Bolivya" adını Bolivar'dan almaktadır = "Bolivar'ın Ülkesi")
Ama bu kurulan büyük devlet, ABD ve İngiltere'nin işine gelmiyordu! Bu nedenle "işbirlikçi" masonlar, Bolivar'ı öldürmek istediler. İhanete uğrayan Bolivar, ihaneti atlattı ama bu kez üzüntüden öldü (1830)!
Kolombiya Devleti parçalandı! Venezuela ve Ekvador
"bağımsız" oldu! (Bağımsızlık ne güzel şeydir!?
) Peru ve Bolivya da ayrıldı... Ama bu da yetmedi: ABD, Panama Kanalı'nı açmak için Panama'yı da Kolombiya'dan ayırdı! ABD, Panama'nın da bir kısmını işgal ederek "Panama Kanal Bölgesi"'ni oluşturdu!
"Bağımsızlıklarını" (!?) elde eden bu küçük devletler, o gün bugündür "Mason Diktatörler" tarafından yönetildi!
İsveç: III., IV., V., VI.Gustav, I., II.Oscar, XIII., XIV., XV.Karl , Adolf Fredrik
Danimarka: VIII. ve X.Christian, VII.Frederik
Norveç: I.Oscar, VII.Haakon
Polonya: I. ve II. Stanislaw (Stanislas)
Fas: II.Hasan
Napoli: Joachim Murat (okunuşu: "Müra", Napoleon'un adamı), Joseph Bonaparte (Napoleon'un kardeşi)
Arjantin: Bernardino Rivadavia
Brezilya: I.Pedro
Almanya: Blücher (Prusya), Hjalmar Schacht (Nazi-Mason!!!), Goethe
Avusturya: Mozart, Haydn, Beethoven
Yunanistan: Venizelos
İtalya: Kont Cavour
Çekoslovakya: Stefanik
Rusya: Puşkin
Finlandiya: Sibelius
masondur! Bunları da listeye ekliyorum...
(Sanatçı olanların eserleri bir de bu açıdan değerlendirilmelidir!!!)