Evet, Rıza Tevfik Bölükbaşı Masonların Büyük Üstadıdır. Türk asıllı değildir.
Günümüzdeki masonlar ise bu konuları
geçiştirirler!
"Masonuz!" diye övünenlere karşı, "Vatan haini Rıza Tevfik de masondu!" denilecek olursa balonları patlar!
(TÜSİAD üyelerine denilebilir örneğin!
)
"İngiltere = Yeni İsrail" (MS sayı:2, sf.50) / Burada Cromwell Dönemi kastedilmektedir.
"Albert Pike" (MS sayı: 2, sf.107) /
Albert Pike masonluk tarihinde önemli biridir.
"İsrail mason dergisi Haboneh-Hahofshi" (MS sayı:2, sf.103)
"1717'de kurulmuş değildir!" (MS sayı: 3, sf.35) / Oysa masonlar hep 1717'de kurulduk derler! Ancak Mimar Sinan Dergisinin bu sayısında gerçekler açığa çıkmaktadır. Masonluk, Tapınakçıların devamıdır ve gerçek kuruluş tarihi 1118/1119'dur!
"Masonluğun kendine mahsus işlerinde mason olmayan işçiler kullanılamaz." (MS sayı:5, sf.43)
"Mimar Sinan Dergisi alelade bir dergi değildir!" (MS sayı:5, sf.96)
"Arçelik reklamı!!!" (MS sayı:5, sf.115) / Arçelik-Mason bağlantısı açığa çıkmaktadır!
"Masonluk, Hristiyanlıktan önce kuruldu!" (MS sayı:6, sf.82) / Bu nasıl olabilir? Gerçek kuruluş tarihi 1118/1119 dememiş miydik? Ancak masonluk Yahudi kökenlidir... ve Yahudilik elbette Hristiyanlıktan daha eskidir!
"Masonluk bazı hakikatleri maskeler!" (MS sayı:7, sf.11)
"...hariciler anlayamazlar!" (aynı sayı, aynı yazı sf.14) / yabancılar sırlarımızı anlayamazlar anlamında!
"bir ölü kadar sessiz, bir mezar kadar ketum olmalıyız!" (aynı sayı, aynı yazı sf.16)
"Masonluk kadim devrin misterlerinden çokşey almış ve bunları devam ettirmektedir." (MS sayı:8, sf.91) / Misterler: Eski Mısır, Yunan, Roma gizem dinleri ve Yahudi felsefesi
"Masonluk birçok emirler verir...cezası da yok değildir!" (MS sayı:9, sf.15)
"Templierler/Tapınakçılar" (MS sayı:9, sf.24)
"Kudüs'te masonik celse/tören" (MS sayı:9, sf.80) /İngilizler Kudüs'ü elegeçirince masonik tören yapmıştır. Orada bulunan mason bir müslüman da katılmıştır!