Gönderen Konu: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!  (Okunma sayısı 321359 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #110 : 05 Aralık 2011 »
Masonluk askerî bir örgüttür!

Genelde halk arasında Mason Toplantıları için, "İşadamları kendi aralarında toplanmış yemek yiyorlar... Bunda ne var?" denilir.

Ancak Masonluk, Kanarya Sevenler Derneği değildir! Sivil bir örgüt de değildir!

Masonluk, Tapınak Şövalyeleri Teşkilatı'nın kendisidir!!!

Bu nedenle Masonlukla mücadele etmesi gereken güç Türk Ordusudur!


Türk milleti ise masonlara karşı "bilinçlenmeli", masonik basına karşı tepki göstermelidir!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #111 : 05 Aralık 2011 »
LIONS VE ROTARY:

Lions ve Rotary, Masonluğun yan dalıdır!

Masonlar her ne kadar "Lions ve Rotary'nin bizimle hiçbir ilgisi yok! Onlar bağımsız kuruluşlardır." deseler de, Lions ve Rotary Masonluğun yan dalıdır!

Lions üyeleri ve Rotary üyeleri listesi; Masonların listesiyle tamamen çakışır! Bütün önemli masonlar aynı zamanda Lions ve Rotary üyesidir!

Rotary'nin kuruluş tarihi 1905, Lions'un kuruluş tarihi 1917'dir. 1930'lu yıllarda masonluk çeşitli ülkelerde yasaklanınca Lions ve Rotary dernekleri masonlar için adeta sığınak olmuştur! (Masonluğu yasaklamak isteyen devletler, Lions ve Rotary derneklerinin de "masonik" olduğunu farkedene kadar aradan yıllar geçmiştir!)

Bütün Lions ve Rotary dergileri, kitapları incelenmelidir...

___________________________________

İstanbul Beyazıt Lions Kulübü'nün 1980 yılındaki bazı üyeleri: Adil Franco, Aron Sides, Eliezer Finz, Enrico Modiano, Eliezer Saydam, İlya Kohen, İsak Abulafya, İsrael Magriso, İzak Bahar, İsak Eskenazi, İsak Kohen, Josef Mitrani, Josef Bensason, Jak Benbasat, Marcello Ajas, Rıfat Behar, Süleyman Bardavit, Reha Erus, Vitali Abut, Yako Gökay, Salamon Levent, Bonjour Yemtev Bonofie, Silvie Mitrani


Bir de "Lions'un Yahudilerle bir ilgisi yok!" derler...


Türk adı-soyadı taşıyanların önemli bir bölümü de "Yahudi Dönmesi"dir. Aralarında gerçekten Türk asıllı olan tek tük üye varsa da, Yahudiye hizmet eden de Yahudidir!

Rumca ve Ermenice isimler taşıyanları görünce onların hepsini Rum veya Ermeni sanmamalıyız! Nasıl Türk adı-soyadı taşıyan Yahudiler varsa Ermenice ad-soyad taşıyan Ermeni-Yahudileri ve Rumca ad-soyad taşıyan Rum-Yahudileri de vardır!!!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #112 : 06 Aralık 2011 »
"Hastalıklı" Zihniyet : Türkiye'nin her kurumunda "hastalıklı" bir zihniyet mevcuttur!

Bankalarda da bu böyledir, üniversitelerde de, siyasi partilerde de, TRT'de de, gazetelerde de, spor kulüplerinde de, diğer kurumlarda da! Türkiye'de adeta "örtülü bir savaş" yaşanmaktadır. Devşirilmiş insanlar tarafından Türk milletine savaş açılmıştır!

Bankacılık sistemi "masonların" kontrolündedir. (Normal banka çalışanları bunu farketmez! Onlar sadece aldıkları maaşı düşünür... )

Üniversiteler, tamamen masonların kontrolündedir. ABD ve AB'ye hizmet edecek insanlar yetiştirilmektedir. Kendilerine karşı çıkabilecek insanların önüne engeller yığarlar. Üniversite sınavları bile "masoniktir"! Amerika ve Avrupa Birliği yanlılarının sınavları kazanması istenir!!! (Cemaatler ve PKK yanlıları da kendi yandaşları üniveriste sınavını kazansın diye uğraşır!)

Topluma yıllar yılı CHP-DP, CHP-AP, solcu-sağcı, SHP-ANAP-DYP, CHP-AKP çekişmesi dayatılmıştır... Bu çekişmeler, bu yazı boyunca anlattığım gerçekleri "gizlemek" amacıyla dayatılmıştır!

Her partinin içinde "masonik bir oluşum" vardır. Gerçekte ne Atatürkçü geçinen parti Atatürkçüdür, ne de İslamcı geçinen parti İslamcıdır! Bu partiler birbirleriyle mücadele ederken, bir partideki mason rakip partideki mason "kardeşini" kollar! (Aralarındaki mücadele "danışıklı dövüştür"!) Türkiye'deki solcuların büyük bir bölümü de gerçekte solcu değil, "masonik solcudur"! (Bir kısmı sınırsız servet sahibidir. Bir kısmı ajandır. Bir kısmı teröristtir. Fakat hepsi aynı yerlerden talimat alırlar!!!)
___________________________________

Masonlar, toplumun tamamı mason olsun diye uğraşmazlar. Onlar köşe başlarını tutmak için zengin insanlara çengel atarlar... Yukarıda mesleklerini tek tek saymıştım. Bu insanları kazanmaya çalışırlar. (Toplumun geride kalanı umurlarında değildir ki!) Kendi yandaşlarını zengin etmeye çabalarlar. Her konuda mason çıkarlarını gözetirler... (aslında bunda garip olan bir durum yok, bizim çıkarlarımızı mı gözeteceklerdi?)

Mason profesörlerin yetiştirdiği öğrenciler de "masonik" kafa yapısına sahip olurlar. TÜSİAD üyeleri tarafından kurulmuş olan vakıf üniversitelerden mezun olanlar, bu TÜSİAD üyelerini eleştiremez! (Bir çeşit kendi ordularını kuruyorlar anlamındadır bu!) Kendi iş yerlerinde çalışacak insanları yetiştirmektedirler.

Masonlar, "kendi (olmayan!) ahlak değerlerini" Türk milletine dayamıştır! Reklamlar bile bu propagandaya alet olarak kullanılır... Reklamlarda ürün tanıtılmaz, adeta toplum şekillendirilmeye çalışılır! (Reklamlar seyirciyi "aptal" yerine koymaktadır! Bu kadar saçma reklamların Dünya'nın diğer ülkelerinde olduğunu düşünmüyorum...)

Dizilerin amacı da toplumu eğlendirmek değil, "Amerikancı Dünya Görüşünü" Türk milletine benimsetmektir! (Ben hiçbir diziyi 1 saniye bile izlemem! Yine de sürekli gözüme çarpıyorlar. Seyretmesem bile nasıl birşey olduklarını biliyorum.)

"Türk" filmleri de sanıldığı gibi Türk değil, masoniktir! (Ben, geçmişteki Türk filmlerinin de incelenmesi gerektiğini düşünüyorum... Türk milleti bu filmlerde "aptal" olarak resmedilmiştir! Bu filmleri Yahudiler mi çekmişti? Bu kadar saçma ve kötü film Dünya üzerinde mevcut değildir! -Bu filmleri çekeceklerine yolları, sokakları çekselerdi elimizde o yıllardan kalma belgesel olurdu! - Ben, bütün o filmlerin kasıtlı-maksatlı olduğunu düşünüyorum.)

TRT'de de "masonik" bir yapı vardır. 1970'lerde de bu böyleydi... Günümüzde de! Geçmişte "kazulet" bir zihniyet hakimken şimdiki TRT "liboşlaşmıştır".

Özel kanallar ise ilk kurulduklarında dış haberlere çok az yer veriyorlardı. (Türk milletinin Dünya'da olup bitenleri öğrenmelerini istemiyorlardı!) Özel kanalların verdiği bütün haberler maksatlıdır. Amaç dezenformasyondur!

Spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileri de masondur! (ve bir kısmı Yahudidir!) Millet, futbola ayırdığı sürenin 1/100'ünü dış siyasete ayırsa bugün Türkiye çok farklı bir yerde olurdu! (Kimse siyasetle ilgilenmesin. Herkes maç seyretsin. Meydan masonlara kalsın. Amaç budur!)

Türk milleti bu gerçekleri bilse masonlara gereken yanıtı verir. Onun için masonlar "sinsi" bir biçimde mücadelelerini sürdürür... Millet, gerçekleri fark edene kadar aradan yıllar geçer! (Bu yazının amacı "gizledikleri" gerçeklerin açığa çıkmasıdır!)
____________________________________

Masonların, Ortadoğu'ya hakim olabilmek için "irrasyonel insanlara" ihtiyaçları vardır. Bilgili, kültürlü, kendi tarihini bilen ve sağlıklı bir kafa yapısına sahip insanlar, masonların işine gelmez!!! Bu nedenle 1700'lü yıllardan itibaren İngiliz güdümlü bir dincilik pompalanmıştır Ortadoğu halklarına (daha sonra ABD güdümlü)... I.Dünya Savaşı'ndan sonra Ortadoğu'da kurulan krallıklar aslında İngiltere tarafından atanmış kukla kralların yönettiği devletlerdir! (Örneğin Ürdün Kralı ile İngiltere Kralı bir değildir!)

Ortadoğu'daki diktatörler de gerçekte Batı'nın adamlarıdır! Şimdi BOP'u gerçekleştireceğiz diyerek Ortadoğu'yu karıştırıyorlar ama daha önceki liderler de (Saddam, Rafsancani, Kaddafi, H.Esad) gerçekte Batı'nın adamlarıydı!!!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #113 : 06 Aralık 2011 »
Türkiye'yi İşadamları Kurmamıştır! :


Açık konuşmak gerekirse TÜSİAD üyeleri, "Biz istesek Devleti 10 kere satın alırız. Kanun-nizam bize işlemez!" havasındadır!

Onlar sırtlarını ABD Ordusuna, ABD ve İsrail istihbaratına dayadıkları için Türk Ordusuna düşmandırlar. (Yine açıkça konuşmak gerekirse orada da uzantıları vardır!)

Türkiye'deki Büyük İşadamları Türk asıllı değildir!

Milyar dolarlara, milyon dolarlara hükmedebilirler ancak Türkiye'yi işadamları kurmamıştır!

Türkiye, Malazgirt Meydan Muharebesi sonucunda Büyük Selçuklu Sultanı Alparslan tarafından kurulmuştur. (Sultan Alparslan'ın babası Çağrı Bey de Anadolu'ya daha önce seferler düzenlemiştir.)

1071 yılından çok kısa bir süre sonra (1074/1075) Türkler İznik kentini elegeçirmiştir. Anadolu Selçuklu Devleti, Anadolu'yu Türkleştirmiştir. Haçlı Seferleri sırasında batılılar bu topraklara Latince "Turcia" = "Türk Ülkesi" adını vermişlerdir.

Selçuklu da bizimdir, Anadolu Beylikleri de bizimdir, eğrisiyle doğrusuyla Osmanlı da bizimdir, Türkiye Cumhuriyeti de!

Ancak 1909 yılından sonra "Masonik zihniyet" bu ülkenin üzerine çökmüştür! Atatürk'ün 1935 yılındaki yasağına rağmen, Mason Locaları 1948 yılından itibaren yeniden açılmış "Masonik zihniyet" bu ülkenin üzerine yeniden çökmüştür!

Bu ülkede yaşanan bütün uğursuzlukların nedeni masonluktur!

Bu ülkenin bütün kaymağını yiyen mason işadamları, televizyon patronları, gazete patronları yine de "haince" davranmaya devam etmektedir...


BU ÜLKEYİ İŞADAMLARI KURMAMIŞTIR!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #114 : 07 Aralık 2011 »
Kaynak Eserler:

1991 yılına kadar kitapçılarda masonlukla ilgili sadece 2 adet kitap bulunmaktaydı!!! (Sahaflarla birlikte bu sayı 8-9'a çıkmaktaydı...)

Günümüzde ise bu konuda çok sayıda kitap yayımlanmaktadır. Bunun nedeni "bilgi kirliliği" yaratmaktır. İçerik olarak bomboş kitaplar yayımlandığı gibi, tamamen kafa karıştıran kitaplar da yayımlanmıştır.

Bu nedenle size düzgün sayılabilecek "doğru bilgiler" içeren kitaplar öneriyorum:


Mason Karşıtı Kitaplar:

"5000 Masonun İsmini Açıklıyoruz - Masonluğun İçyüzü" (1968)

"Dünyada ve Türkiyede Masonuk - Bütün Türk Masonlarını Belgelerle İfşa Ediyoruz" (1976) , (yukarıdaki kitabın yeni baskısıdır... Takma adla yayımlandığı için takma adı yazmıyorum.)

"Masonluk ve Masonlar - İsimler Belgeler" (1968)

"Dünyada ve Türkiye'de Masonluk ve Masonlar" (İlhami Soysal)

"Niçin Masonluk Değil?" (İlhami Soysal)

İlhami Soysal solcu bir yazardır ama Atatürkçüdür. (Onun solculuğu, Atatürk Düşmanı solculardan farklıydı.) İlhami Soysal şüpheli bir trafik kazasında ölmüştür (1992). / Açıkçası: trafik kazası süsü verilerek öldürülmüştür!

"Masonların Esrarı" (Leo Taxil)


____________________________________

Mason Yanlısı Kitaplar: Bunların yazarları masondur ve masonluğu överler. Ancak bu kitaplar bilgi içerdikleri için yararlıdır!

"Ansiklopedik Mason Sözlüğü (2 Cilt)" (Murat Özgen Ayfer)

"Masonluk Nedir ve Nasıldır?" (Murat Özgen Ayfer)

Murat Özgen Ayfer, Tepebaşı grubunun eski Büyük Üstadıdır!

"Dünyada ve Türkiyede Masonluk" (Başak Yayınevi, 1965) Bu kitap çok önemlidir!

"Masonluk" (Paul Naudon)

"Gizli Cemiyetler" (Serge Hutin)

"Türkiye'de  Masonluğun Doğuşu" (Abdurrahman Erginsoy)

"Masonların Dünyası" (Sabahattin Arıç)

"Türkiye'de Masonluk Tarihi (3 Cilt)" (Celil Layiktez)

"Hür Masonluk Tarihinden Notlar" (Fikret Çeltikçi)



Bunlardan başka, Mason Dergileri (Mimar Sinan, Mason Dergisi, Türk Mason Dergisi, Büyük Şark), Lions ve Rotary dergileri, kitapları...

Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #115 : 07 Aralık 2011 »
Masonlukta geçen bazı sözcükler:

Masonlukta "Mukaddes Kelime" vardır... Çeşitli derecelerde çeşitli mukaddes kelimeler öğretilir. Derece atlandığında bunlar değişir.

1.ci Derece: Boaz
2.Derecede: Jakin (Yakin)
3.cü Derecede Mac Benah / Moabon
4.cü Derecede Jod (Yod), Adonai, Jehova (Yehova) , Dii = "Tanrılar"
9.cu Derecede Joaber
14.cü Derecede "Virtus iunxit mors non separabit" = Erdemin birleştirdiğini ölüm ayıramaz!
18.ci Derecede INRI = "Igne Natura Renovatur Integra" = Doğa Ateşle yenilenir, yetkinleşir (not: Bunun ne anlama geldiğini biliyorum ama burada yazmam pek yakışık almaz!)
22.ci Derecede Noe (Nuh), Bezeleel (Bezalel), Sidonius
27.ci Derecede INRI = "Inter Nos Regnet Indulgenatio" = Aramızda sevecenlik egemendir.
29.cu Derecede Ichtus = Zaman içinde Güç, Zamandan üstün Tanrı'nın simgesidir


Mürur Kelimesi: Bir dereceden, daha üst dereceye geçerken kullanılan kelimelerdir. Schiboleth (Şibolet), Gabaon, Thubalkain, Zizon, Abiram, Begoalcol?, Ooliab, Japhet, Elilon, Emmanuel, Pax, Salomon, Libertas


V.I.T.R.I.O.L. = "Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem" = Yerin içini ziyaret et, Gizli Taş'ı bulmaya çalış!

___________________________________

Lucifer:   Üst düzey masonlar Şeytan'a tapar. Şeytan'ın Latincedeki adlarından biri Lucifer'dir.

Lucifer = "Işık getiren"


Lucifer, başlangıçta Venüs gezegeni'nin adıydı sadece... Sonradan Şeytan'a konulan bir ad olmuştur. (Tanrıça Venüs = Şeytan yakıştırması da sonradan yapılmıştır!)

Nuru  Ziya ( < Nur-ı Ziya) da "Şeytan" anlamındadır! (Beyoğlu Nuruziya Sokak, Masonların merkezidir!)

İçinde ışık, nur, aydınlık geçen sözcüklere şüpheyle yaklaşmalıyız!!!

Illuminati = Aydınlanmacılar

Illuminati < İlm-i nat (Arapça) = "Gizli İlimler" anlamına geldiği de iddia edilmektedir!

Yahudilerin Zohar kitabı da Aydınlık anlamına gelmektedir!

Fransız Devrimi'nden sonra Aydınlanma Çağı yaşandı denilse de, herkes birbirini giyotine göndermiştir!


Abadon = Şeytan anlamındadır. Masonluğun 17.ci Derecesinde kullanılan bir sözcüktür.
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #116 : 07 Aralık 2011 »
"Dünyada ve Türkiyede Masonluk" (Başak Yayınevi, 1965) kitabından alıntı (sf.45) :


"Masonluğun bugün* dahi Sovyetler Birliği'nde gizli olarak devam ettiği  ve 37 locanın bulunduğu bazı yazarlarca ileri sürülmektedir."


* Kitabın yayımlandığı 1965 tarihinde


YORUM YOK!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #117 : 07 Aralık 2011 »
GAP Pulu / Türkiye (1991)




Bu pul üzerindeki Güneş ve Üçgen sembolleri masoniktir! (GAP, İsrail için mi hazırlanmıştır?)

Güneş = "Şeytan" anlamındadır!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #118 : 07 Aralık 2011 »
Masonlukla İlgili Resimler:

İngiliz pulu, Kral VI. George, Barış Güvercini, Zeytindalı, Gönye, Pergel, Mala, Tuğla-Duvar



____________________________________

Kötülük tohumları atılıyor! Şeytanı simgeleyen "Sower" pulu / Fransa



______________________________________

Hermes / Merkür / Mercury / Mercurius, Şeytan'ın kod adıdır! (Hermetizm kavramı da buradan gelir.)

Hermes pulu / Yunanistan (Yunan pulları, Hermes pulları ile başlamıştır! -Yunan mitolojisinde Zeus, Poseidon ve Apollon daha önemli tanrılar olmasına rağmen!-)




Hermes / Avusturya pulu


Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #119 : 07 Aralık 2011 »
Mason Dergileri:


Büyük Şark Dergisi (1931-1935 tarihleri arasında yayımlanmıştır.)



Türk Mason Dergisi (1951-1966 arasında yayımlanmıştır.)




Mimar Sinan Dergisi (1966 yılından beri yayımlanmaktadır. Nuruziya Grubunun dergisidir.)



Mason Dergisi (1966 yılından beri yayımlanmaktadır. Tepebaşı Grubunun dergisidir.)



Tesviye Dergisi (Nuruziya Grubunun tarih-kültür-sanat-magazin dergisidir. Yazarları, Mimar Sinan Dergisi'nin yazarlarıyla genelde aynıdır.)

Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!