Gönderen Konu: Ücretsiz Site  (Okunma sayısı 9042 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı urungu88

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 9
Ücretsiz Site
« : 14 Mayıs 2006 »
tapsin.net
20 mb php destekli...
www.tapsin.net
www.trlink.com

20m.com

20 megabyte web alanı sağlayan site, adult sitelere izin vermiyor. isminiz.20m.com şeklinde bir url adresine sahip oluyorsunuz. Bedava e-mail, sayaç, ziyaretçi defteri ve Ftp hizmeti de sunuyor.

50megs.com

50 MB gibi çok büyük bir web alanı sağlıyor.

75megs.com

75 MB. ücretsiz web alanı, FTP erişimi, form mail, mesaj tahtası ve web araçları desteği sağlayan bir hosting şirketi.

90megs.com

Adına aldanıp da sakın 90 MB. web alanı verdiklerini sanmayın. 50 mb. web alanı veriyorlar. Ayrıca isminiz.90megs.com şeklinde bir adrese, [email protected] gibi bir mail adresine sahip olacağınız söyleniyor.

aboveme.com

20 MB. web alanı, FTP erişimi, ziyaretçi defteri, sohbet odası, e-mail ve sayaç hizmetleri sunuyor. İsminiz.AboveMe.Com şeklinde bir adrese sahip oluyorsunuz. Ftp programı kullanmasını bilmeyenler için web tabanlı araçlar sunuyor.

acmecity.com

20 MB web sitesi ve sınırsız e-mail olanağı.

aliencities.com

25 Mb. web alanı, ftp erişimi, ziyaretçi defteri, mesaj tahtası ve form mail desteği sunuyor. Ayrıca güçlü web tasarım araçları sunuyor.

amazingtopcities.com

150 MB web alanı ve e-mail, ziyaretçi Ayrıca Web sayfası tasarımında defteri olanağı sağlıyor. yeni olanlar için bir Web Page Builder programı var.

bizland.com

35 MB web alanı, e-mail, sınırsız trafik, ve diğer güzel özellikleri olan bir sağlayıcı.

brinkster.com

Ücretsiz alan denilince akla ilk gelen sitelerden biri olan brinkster.com'un en büyük avantajı Asp'yi destekliyor olmasıdır. Bu sebepten en çok tercih edilenlerin başında geliyor. Mutlaka deneyin !!

codename.com

Web sayfası, Pop3 destekli e-mail adresi sağlıyan bir web sayfası.

cybercities.com

Reklamsız web sitesi alanı ve POP3 Email hizmeti sağlıyor.

dingojunction.com

10 MB web alanı, asp ve FTP desteği veriyor. Günde sadece 10 üyeye abonelik imkanı veriyor. Ancak işin güzel yanı yılda sadece 8 dolara 200 MB web alanı ve Full Ms Access veritabanı desteği sağlıyor.

domaindlx.com

100 MB web alanı , CGI desteği, ASP desteği, ODBC desteği sağlayan bir web sitesi.

dreamwater.com

30 MB web alanı, ziyaretçi defteri ve bedava Java SOHBET desteği.

geocities.com

Dünyanın belkide en çok bilinen free serverlarından birisi hızına hiçbir lafımız yok fakat çok az bir bant genişliği veriyorlar çok hit alan bir adresiniz varsa önermiyoruz üstelik ftp olayını da kaldırdılar.

freeservers.com

Yine dünyanın en çok bilinen serverlarından birisi isminiz.8k.com isminiz.8m.com gibi değişik domain seçenekleri bulunuyor. Sayfanın üst tarafına banner koyuyorlar.

homepage.com

10 MB web alanı, pek bir özelliği yok.

httpcity.com

25 MB. web alanı, bedava [email protected] mail adresi, gelişmiş ücretsiz web araçları ve httpcity.com/isminiz şeklinde kısa bir url adresi sunuyor. Dosyalarınızı tarayıcınız aracılığı ile servera gönderiyorsunuz.

hypermart.com

10 MB web alanı, CGI desteği, ftp

lunarpages.com

50 MB web alanı veriyor. Banner Yok. http://www.lunarpages.com/isminiz şeklinde domaininiz oluyor, deneme amaçlı tavsiye etmiyoruz.

lycos.co.uk

50 MB web alanı veren sitede birçok hizmet bulunmaktadır. Bunlar arasında en önemli özelliği ise ftp desteğinin olmasıdır. http://members.lycos.co.uk/ siteniz şeklinde bir domaininiz oluyor. Sayfanın üstüne bir banner koyuyorlar. Fakat o kadar da kötü durmuyor. Eğer 50 MB alana ihtiyacınız var ve birçok dosyaya sahipseniz ftp desteği olan bu firmayı kullanarak sorunu çözebilirsiniz.

mindpigs.com

20 MB web alanı ve isminiz.mindpigs.com şeklinde bir url adresine sahip oluyorsunuz ayrıca size web tabanlı e-mail hizmetide sunuyor.

mynet.com

Tamamı ile Türkçe bir server 10 mb. web alanı veriyorlar isminiz.mynet.com [email protected] şeklinde web ve mail adresi veriyorlar fakat geocitiesi andıran reklam olayı sayfanızı bozmaya yetiyor.

nbci.com

Birçok webmaster kaynak sitesinde bu adres sınırsız web alanı vs. diye tanımlanıyor eğer böyle bir adreste iseniz hemen o siteyi terk edin çünkü o site fi tarihinden kalmış ve hiç güncellenmemiş demektir nbci host olayını bırakıp tamamı ile bir portal site olmuştur.

netcitizen.com

20 Mb. web alanı, browser yada ftp ile dosya transfer imkanı ile çeşitli html araçları sunan başka bir hosting firması.

portland.co.uk

FTP, CGI, PHP, DNS kaydı özelliklerini destekleyen, hiçbir şekilde sayfaya reklam (banner) koymayan web üzerindeki belki de tek hosting firması: siteniz.8bit.co.uk isterseniz siteniz.port5.com şeklinde subdomain alabilir; isterseniz de kendi domaininizi DNS kaydı yaparak host edebilirsiniz. 15 MB Web alanı veriyor. Tek problemi bazen biraz yavaşlıyor. Ama genel anlamıyla kendi sınıfındaki en iyi yer. forum dolduruyorsunuz siteismi.port5.com birde mail adresi istiyor 1kac dakika içinde ftp ayarları ve şifrenizi yoluyorlar, haftalık 10 mb. bant genişliği var kesinlikle zip mp3 vs. koymaya kalkmayın. turkwebmaster.port5.com adresinden de ulaşabilirsiniz

trgold.net

Eğer Türk serverlarından birisini kullanmak isterseniz tam size göre bir adres 5 mb. alan veriyorlar hızı diğer servislere göre tabiki daha iyi ama akşam saatlerinde baya bir kasıyor [email protected]ısı.net şeklinde e-mailde veriyorlar, ftp de var.
trgold.net .bolum.net .isimsiz.com .web14.net web-adresim.com mail-adresim.com paradox.gen.tr şeklinde 7 değişik isimde seçenek mevcut.

websamba.com

Asp script, mail, Ms Access, ODBC ve 30MB web alanı desteği sağlıyor. Sayfanıza üst frame koyuyor. Şu an en popüler ASP hosting servisi.

windygates.com

Sınırsız web alanı, ftp desteği ve bedava mail vaad ediyorlar. Ayrıca isminiz.windygates.com şeklinde bir url adresine sahip oluyorsunuz. Online web araçlarının yanısıra ziyaretçi defteri, sayaç gibi temel hizmetleride veriyorlar.

http://www.heyonline.com/freesub.asp
5 MB alan
SubDomain (örnek : www.heyonline.com/fontaine)
ASP, CGI, PHP destekği
Dosyalarınızı kolayca yüklemenizi sağlayacak kontrol paneli...

www.cu2.nl

www.freewebpage.org
150 mb ücretsiz alan veriyor
150mb+ftp+asp desteği

www.0catch.com
100 mb ücretsiz alan veriyor

www.polarhome.com
www.polarhome.com / 20 mb, reklamsız, php, cgi-bin destegide var

www.netfirms.com
www.netfirms.com / 25 mb, cgi-bin

www.turkpark.net
Bilgi yok...

www.freewebs.com
100MB Reklamsiz

http://www.thefreeserver.com/
80 MB Alan-Phpmyadmin-Veritaban Özelikleri bulunuyor.

http://www.3rror.com
alan boyutu sizin isteginize baglı, php mysql, ftp ve c panel var,reklamsız.
--> yapmanız gereken foruma kayıt sonrada forumda ki istek formunu doldurup yollamanız.

www.3x.ro
ftp, mysql ve php var

www.clawz.com
php-mysql-ve ftp desteği veriyor...

www.1asphost.com
100 MB, wap, asp destekli...

www.7host.com
50 MB, ftp, asp destekli...

ALINTIDIR !!!
             TTK
Biz ki Melik-i Turan, Emir-i Türkistan'ız, biz ki Türk oğlu Türk'üz; biz ki milletlerin en kadimi ve en ulusu Türk'ün Başbuğuyuz! - Emir Timur

TanriKutMete

  • Ziyaretçi
Ynt: Ücretsiz Site
« Yanıtla #1 : 15 Mayıs 2006 »
Sağolasın Urungu Kandaş,

Fazlasıyla işimize yarayabilecek bilgiler bunlar.

TTK

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
Ynt: Ücretsiz Site
« Yanıtla #2 : 15 Mayıs 2006 »
Ellerine sağlık anda saolasın  :asker: :turan:

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...