Gönderen Konu: Yabanci 150 milyar dolar götürdü.  (Okunma sayısı 2879 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Yabanci 150 milyar dolar götürdü.
« : 26 Mayıs 2008 »
Yabancı 150 milyar $ götürdü

GENÇ Yöneticiler ve İşadamları Derneği Başkanı Pınar Eczacıbaşı, sıcak para tehlikesinin mali boyutunu ortaya koydu: Döviz bozdurup Hazine bonosu alan yabancılar, son birkaç yılda 150 milyar doları götürdü!

EczacIbaŞI, “Yabancının neye ve nasıl geldiği önemli! Türkiye 150 milyar dolarlık kaynağını kaybetti. Deli para... Bu bir facia. Deli para diyorum ama kendileri açısından çok akıllıca olanı yapıyorlar” dedi.

Yabancı rantiye 150 milyar götürdü
Genç Yöneticiler ve İşadamları Derneği Başkanı Pınar Eczacıbaşı, yabancı yatırımcının neye ve nasıl geldiğinin önemli olduğunu vurgulayarak , “Dövizle gelip bunu Hazine bonosuna yatıran yabancı rantiye Türkiye’den son birkaç yılda nerdeyse 150 milyar dolarlık kaynağı cebine koydu. Bu bir facia. Eğer ekonomi böyle giderse bu deli para gelecek yıllarda da en az 150 milyar dolar götürecek demektir Türkiye’nin ulusal zenginliğinden. Deli para diyorum ama kendileri için çok akıllı olanı yapıyorlar” dedi.


          Bizm icin,hayati önemde olan,magazin tartismalarindan,böyle degersiz konulari tartismaya,firsatimiz olmuyor. Mevcut iktiidarin,ihanet politikalarindan,iligimize kadar emmisler kanimizi.Bir kac seneye kadar,150 milyar daha götürürler.Iktidari neden cansiperane,destekledikleri´nin,sebebi,bu olsa gerek. Bu konuyuda,ulemaya danismismidirlar acaba.Tek ümidimiz,yüce Türk yargitayina kaldi.Yargitay baskani,arab´in huzuruna cikacakmis.Umarim,arab´i adam yerine koyupta,ikna olmaz.T.T.K.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı topuz

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 89
Ynt: Yabanci 150 milyar dolar götürdü.
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2008 »
...memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir...


Ulu önderim... Ne kadar büyükmüşsün.

Bir takım köpekler para kazanmak için vatanı, parsel parsel satıyorlar... Sırf çocuklarına gemi, damatlarına gazete satın alabilmek için...
Kızıl Elmada Buluşalım!..

Çevrimdışı Yalniz Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: Yabanci 150 milyar dolar götürdü.
« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2008 »
Türbanin Cankayaya cikabilmesi icin,Akp,Türk Ekonomisini bilerek böyle kirilgan yapti.Belli cevrelere,aman haa!! Yabancilar korkar,paralarini bir cekerseler! baskisi yapti.Türban Türk Milletine cok pahaliya geldi sonucta.

Türkiyenin gelecegi ipotek edildi.Osmanlinin cöküs,yikilis sürecine birebir benziyor hersey.Siyasi tartismalardan,ekonomiye,batililarin,ellerinde sopalar,bizim Hükümete talimatlar vermesine kadar hersey ayni,bir fiili isgal etmedikleri kaldiki,Kürt sorununu bahane edip,Türkiyeyi isgal etmeye kalkismalarida beklenebilir.

Türk Irkini zor günler beklemekte.Herseyden önce,Atatürk gibi bir Basbug a olan ihtiyacimiz Gün gectikce artmakta.

Tanri Türkü Korusun.

Çevrimdışı ÖzerBozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 74
Ynt: Yabanci 150 milyar dolar götürdü.
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2008 »
Henüz kriz yok, kriz akp baştan indirildikten sonra çıkacak. Recep'te çıkıp diyecek ki ''Ey halkım, bakın bunlar yine batırdılar'' .
Kriz Recep'ten sonra ki hükümete patlıyacak.

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: Yabanci 150 milyar dolar götürdü.
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2008 »
Şimdide araplar ülkemizde toprak alıp tarım yapacaklarmış,talan son hızla devam ediyor, öyle ki  yabancının parasına en fazla faiz veren ülkeyiz. Ekonomi zaten pamuk ipliğne bağlı idi,sat olşacak cari açıkları kapat,yüksek faiz vererek  sıcak ama el yakan parayı tut günü kurtar,benden sonra ne olursa olsun.Korkarım ki AKP kapatıldıktan sonra destekçilerinin yardımıyla  muhakkak oluşacak ekonomik  yangından bilinçsiz kesimler bir yerleri suçlayacaklardır.