Genel seçim geldi çattı, 7 Haziran'a son birkaç gün kala, bu genel seçimlerin vatan millet ve devlet için daha uygun bir iktidara kavuşmanın başlangıcı olmasını temenni ediyorum.
Gurbetçi Türkler olarak oylarımızı sizden önce kullanabildik. Avrupa'dan Amerika'ya binlerce gurbetçi Türk, vatandaşlık hak ve görevi olan oy kullanma islemini yerine getirdi.
Almanya gibi Türk nüfusun milyonlar oldugu ülkede 7 gün boyunca oy kullanilabilirken, benim bulundugum Hollanda'da sehir sehir bölge bólge özel oy kullanma günleri belirlendi.
Kandaslar biz ailecek 7 oyumuzu da MHP'ye verdik.
Bulundugum her ortamda bu seçimlerde MHP veya CHP yönünde oy kullanilmasini telkin etmeye çalistim.
Içinde bulundugumuz sartlar altinda en özge yolun bu oldugunu düsünüyorum.
Türkçüler olarak geçmis seçimlerde de tek sesli olmayi basaramadigimiz kat'i bir gerçektir.
Ben dogru bildigimi yapar, dogru bildigimi de derim ve tüm kandaslarima öncelikle oylarini kullanmayi tavsiye ederim.
HDP'nin baraji geçme ihtimali var iken, AKP'nin yeniden iktidar olma ihtimali var iken oy kullanmayacagim parti mi varki diyen kandaslarima pesin pesin katilmadigimi bildirmek isterim.
Yeni seçmen olmus olan genç Bozkurtlara, AKP ve HDP'nin önünü kapatmak adina dahi olsa, oylarini baraji geçmesi garanti olan CHP veya MHP yönünde oy kullanmalarini tavsiye ederim.
CHP ve MHP'nin bizi temsil etmdigini söyleyecek olanlara da cevabim pesin pesin, evet temsil etmediklerini biz de biliyoruz, icinde bulundugumuz sartlarin geregini yapmak adina oylarinizi kullanin diye tavsiye ediyoruz diyebilirim.
TTK,