Gönderen Konu: Ankara'da Gökbörü Derneğinin Hocalı Standı Saldırıya uğramıştır.  (Okunma sayısı 30151 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TARDU KAĞAN

• Türkçü-Turancı
Umarım bu hadise,Türkiye çapında tüm Türkçülerin birleşip,tek bir güç olması için gereken kıvılcımı çakıp,önceki kavgaların ve çekişmelerin son bulmasına ön ayak olur.Anlayan anlamıştır.

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

• GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • Mekanı Uçmağda!

Bu onurlu etkinliği düzenleyen ve Hocalı Soykırımını duyarsız insanlara duyurmaya çalışan yiğit Gökbörülere alçakça saldıranların içinde mankurtlaşmış, etnik süprüntülerin oyuncağı olmuş soysuzlaşmış Türk gençlerinin de olması kinimizin artmasına ayrıca etken olmuştur.
      "Bananecilik, nemelazımcılık gibi psikolojilerle "benden başkası yok mu?", "alemin delisi ben miyim?", "devletin askeri var, polisi var!" vs. mantığıyla, aslında korkaklıklarını, deve kuşu misali, kafalarını kuma gömerek saklamaya çalışanlar" ın üretimi bu soysuzlar, elbette karşılığını hakkı ile alacaktır.

Bundan sonrası için diyecek bir şeyimiz yok. Bizim için söz biteli yıllar oldu, lakin Türk Devletine olan bağlılık ve güvenimiz elimizi kolumuzu bağlamakta, Türk Milliyetçiliğinin doğasına aykırı işlerin yapılmasının önünü kesmektedir.

Biz, Gökbörü Türkçüler Derneği olarak yalnız kalacağımızı bile bile bu kutlu davaya atılmayı, kanımızın üzerimize yüklediği bir ibadet biliyor ve canımız tenimizde olduğu müddetçe de davamızdan ve imanımızdan milim sapmadan Türk Milletinin bu günü ve yarınları için üzerimize düşeni yapacağımızı bir kez daha duyuruyoruz.

Yiğit Gökbörülere geçmiş olsun, acil şifalar. Acımızı paylaşanlara teşekkür ederim. KİNİMİZ DİNİMİZDİR.

AZAP mankurtlara, AZAP ermeniye, AZAP kürde.
YAŞA TÜRK IRKI SEN YAŞA!!

Umarım bu hadise,Türkiye çapında tüm Türkçülerin birleşip,tek bir güç olması için gereken kıvılcımı çakıp,önceki kavgaların ve çekişmelerin son bulmasına ön ayak olur.Anlayan anlamıştır.

“Öldün mü ey gençlik? Eğer öldünse haber ver!
Onlara hicviye yazan kalemim sana da mersiye yazsın!
Yahut ölmediğini ispat et ki, sana olan büyük îmânım sarsılmasın ve sana olan destanım boşa gitmesin.”
(Arif Nihat Asya)

Ey Türk gençliği, neredesiniz?
Türk Türk’ü korumazsa Tanrı Türk’ü korumaz!
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı Türkmenoğlu

• Türkçü-Turancı
  • **
Esenlikler Andalarım
Bu haberi aldığımdan beri çok gerginim.Ankara gibi bir yerde kardeşlerime bu kadar kahpece ve sinsice saldırmaları ve oradan geçen kişilerin seyirci kalmaları kanıma dokunuyor.Az önce çeşitli haber sitelerinde videoları izledikçe yorumları okudukça bu ülkenin nerelere geldiğini bir kez daha sorguladım.Başımızdaki soysuzlar,bizi bu Türk elinde sinmiş olduğumuzu düşünüyorlarsa yanılıyorlar. :prbay
Börteçine kurdun adı,
Ergenekon yurdun adı,
Dörtyüzsene durdun hadi,
Çık ey, yüzbin mızrağımız!

Çevrimdışı Türkmenoğlu

• Türkçü-Turancı
  • **
Delinse yer;çökse gök,yansa,kül olsa dört yan
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan,tipiden,kasırgadan yılmayan;
Ölümlere eğlenen tunç yürekli Türkleriz!
Nihal ATSIZ
Börteçine kurdun adı,
Ergenekon yurdun adı,
Dörtyüzsene durdun hadi,

Çevrimdışı Farozlu61

• Yeni Üye
  • *
Esenlikler diliyorum 15aylık askerlik döneminde olduğum için Türkçülük davasından geride kaldım beni aranızda tanıyanlar olabilir. Ben Uğur İstanbulda oturuyorum Trabzonluyum, bu alçak saldırının gereği yapılmalıdır bu konuda irtibatta olmalıyız özelden mesajınızı bekliyorum, gün evde oturma günü değildir.

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
Kahpe saldiriya maruz kalan degerli dava arkadaslarimiza Tanridan acil sifalar dilerim . Yüce dernegimize saldirma cüretinde bulunan asagilik soysuzlari Bozkurt kinimle lanetler , icra ettikleri kallesligin asla cezasiz kalmiyacagini , ucuz kahramanliklarinin sonuclarina katlanacaklarini umarim . Bircok devletin Hocali soykirimi olarak tanidigi masum bir protesto gösterisini firsat bilerek Türk´e ve Türklüge kin kusan asagilik sömürge artiklari sevinmesinler . Atsiz atamizin deyimi ile " ölmek yenilmek degil yüceltmektir sanini " cümlesini hatirlarindan cikarmasinlar. Gök Börü Turanci hareketin saldiriya ugramasi kurulusumuzun vatan hainleri ve Türk düsmanlarinin korkulu rüyasi oldugunun uygulamali kanitiddir , cakal sürüsü kahpelerin rüyalarinda korku olmaya devam edecegiz.Türk vataninin ve milletinin huzur ve refahinin temininin devamini saglamanin ,kutlu Gök Börü Turanci dernegimizin catisi altinda birlesmekten gectigini beyan eder, irkci Türkcü soydaslarimizi cemiyetimize destek vermeye davet ederim . Kahrolsun soysuz kürtler TÜRK IRK´I SAGOLSUN . T.T.K.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

Çevrimdışı Karakalpak

• Türkçü-Turancı
  • **
Tanrı yaralı kandaşlarımızın yardımcısı olsun. Böylelikle insanlar görsünler TKP'ci p.çlerin sözüm ona halkların kardeşliğine ne kadar düşkün olduklarını. K.rt kardeş, Ermeni denen 2 ayaklı tuvalet kardeş, ama Türk'e gelince bu kardeşlikten kırıntı bile yok.

Benim tüm kandaşlardan ricam kendilerini bu tarz kahpece saldırılara karşı iyice hazırlamalarıdır. Yakın savunma sporları ile ilgilenin, üzerinizde mutlaka kendinizi savunabileceğiniz bir alet olsun. Silah kullanmayı en ince ayrıntısına kadar öğrenin ki bu çakallar saldırmadan önce bir daha düşünsünler. Ben günümüzde bir Türkçünün mutlaka herhangi bir savunma sanatında siyah kuşak mertebesinde olması gerektiğini ve mutlaka üzerinde ruhsatlı bir silah taşıması gerektiğini düşünüyorum. Saygılar...

TTK

Çevrimdışı Türkmenoğlu

• Türkçü-Turancı
  • **
Silah konusunda hemfikirim saygıdeğer andam. Bu it soylarının yaşaması bile bence anlamsız.
 Tanrı Türk’ü korusun.

KIRAÇ ATA:
"Büyük günler geliyor..Kıtlık olunca ay parçalanacak...Kara Kağan'ı öldürmeyeceksin...Onu tasa öldürecek...Bir ulu şehirde toplanmış kırk er görüyorum...Aralarında sen de varsın...Yağmur yağıyor...Irmağın kıyısında dövüşüyorsunuz...Budun kurtuluyor...Adınız unutulmayacak...1300 yıllık ölümden sonra dirileceksiniz...Acunun batımına dek adınız gönüllerde kalacak..."
(NİHAL ATSIZ /BOZKURTLAR)
Börteçine kurdun adı,
Ergenekon yurdun adı,
Dörtyüzsene durdun hadi,

Çevrimdışı Karakalpak

• Türkçü-Turancı
  • **
Umarım ve eminim ki Türkçü soydaşlarımız tarafından bunun intikamı bu kahpeliği yapanlardan misliyle alınacaktır.

Bu arada bu saldırıyı TKP'li p.çlerin yaptığı kesin midir?

Çevrimdışı Çağrıbey

• [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!