Gönderen Konu: Ankara'da Gökbörü Derneğinin Hocalı Standı Saldırıya uğramıştır.  (Okunma sayısı 29635 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Savaşcı

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 40
Gökbörü Türkçüler Derneği'nin Ankara'da Hocalı katliamı yıldönümü için açtığı stand kömünistler tarafından saldırıya uğramıştır.   Gökbörü Türkçüler derneğinin fedakar üyelerine geçmiş olsun dileklerimi sunmak isterim.    Tanrı sizleri korusun.


Hayat bir savaş alanıdır.

Çevrimdışı KökTürk

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 53
1-2 yerde daha okudum. Türk Bayrağı'nın yakıldığı  2 kandaşımızın ağır yaralandığı yazıyordu. Umarım doğru değildir.
Otağ sorumlusu olan kandaşlarımız bir açıklama yapacaktır elbet.
“Öd tengri yaşar. Kişi oglı kop ölgeli törümüş.”
(Zamanı Tanrı yaşar. İnsanoğlu hep ölmek üzere türemiş.)

- Bilge Kağan

Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındıkta, ikisi arasında insan oğlu kılınmış.
İnsan oğlunun üzerine ecdadım Bumin Kağan, İstemi Kağan oturmuş.
Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş.
Dört taraf hep düşman imiş.
Ordu sevk ederek dört taraftaki milleti hep almış, hep tâbi kılmış.
Başlıya baş eğdirmiş, dizliye diz çöktürmüş...

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Bir TÜRK Bayrağı yakıldı, 7 dava arkadaşımız yaralı, 1 dava arkadaşımız ise ağır yaralıdır.


TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı P...can

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 9
  • Pembe Ev/ Bentderesi
Haberlerde yer aldimi bu konu ? bu olayi yapanlar gercekten koministmi ?
Koministi sevmemde bu kadarinida beklemezdim kanimi dondurdu yaptiklari.
Soysuzlukta sınır tanımayan bir piçtir.

Çevrimdışı Türkeli_Bozkurt

  • Türkçü Turancı
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 39
  • Kürşad ve kırk çerisi
    • http://hunturk.net
Esenlikler dilerim.

 Öncelikle yaralanan ırktaşlarıma geçmiş olsun diliyorum.

Bu olay nasıl yaşandı, Ankara gibi bir ilimizde Türk bayrağı nasıl ateşe verildi anlamış değilim.Bu olay büyük ders olmalı biz Türkçü Turançılar için olayı gördüğümde çok sinirlendim.
 Standa bekleyen ırktaşlarımız nasıl bu duruma düştüler hala anlayabilmiş değilim.Standa bekleyen ırktaşlarımız sanırım Türk'ün gizemli ğüçüne inanmıyor veya sözde Türk kanunları yasaları gerçekte italyan,alman ve fransız kanunları yasaları ırktaşlarımızın elini kolunu bağladı.
 Bu şerefsiz ve karaktersiz saldırıyı gerçekleştirenler tabiki ermeni asıllı komünistlerdir.
Türkcan ırktaşım Türkiyedeki komünistler eşittir pkk ve teröristlerdir.Bu kadarını beklemezdim demen senin düşmanımızı iyi tanımadığını işaret eder.Düşmanlarımızı araştırır kim neymiş iyi öğren.

Her şeye ve herkese rağmen

Ne Mutlu Türk Doğana !

Türkiye Türklerindir.


Esen kalın.
Bana göre Ticanilik, Nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

Hüseyin Nihal Atsız

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=I-qLhJyCxBQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=I-qLhJyCxBQ</a>

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Komünistlerden bu kadarını beklerdim. Tam onların karakterlerine ! uygun aşağılıkça yapılmış kansızlık şerefsizlik namussuzluk soysuzluk piçlik nişanesi olarak tarihe geçecek bir komünist hayvanlığıyla karşı karşıyayız. Ama hata bizde. Ben her zaman bölünmeyelim birbirimizi sevelim birlikte hareket edelim diyorum aldıran yok. Nejdet Sançar Beğ belki dinlenir.
Bir de bu kodumun komünistlerinin hangi fraksiyonu bu boku yiyen? Alayı aynı halt ama sağda solda anlatırken elimizde dayanak olsun. PKK mı DHKP-C mi Ezilenlerin sosyalist bilmemnesi mi hangi haltsa bi bilgi verin lütfen...

TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!

Çevrimdışı KarşıyakaCephesi

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
Karadeniz'de yaşanan olaylardan sonra  sanki bir misilleme havası var bu olayda , saldırgan grubun ''hepimiz ermeniyiz , hepimiz kürdüz'' diye bağırdığı söyleniyor. Bundan sonraki organizasyonlarda daha tedbirli olmakta fayda var kürt ve ermeni kancıklarına fırsat verilmemeli.
Tarih bize öğretir ki, bütün dinler, milletlerin cehaletlerinin yardımıyla, utanmaksızın Tanrı tarafından gönderildiğini söyleyen adamlar tarafından tesis olunmuştur.M.K.Atatürk

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Aslında ortam gayet sakindi. Böyle bir saldırı olacağını ben şahsen beklemiyordum. Kadın kız gençler kalabalıktı ve bolca imza toplanıyordu. Kısa bir süreliğine bazı arkadaşlarla derneğe çıkmamızı fırsat bilmiş olmalılar ki saldırı gerçekleşmiş. Yapanlar bellidir. Ve her zaman ki gibi yalanları tutmayacaktır.


http://www.etha.com.tr/Haber/2013/02/24/guncel/fasistler-devrimcileri-taciz-edince-catisma-cikti/

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

KaraTekin

  • Ziyaretçi
Ankara´nin göbeginde Türk Bayragi yakilip Türkcüler darp ediliyorsa fazla birsey söylemeye gerek yok...
Orda Türkcüler degilde ermeni milliyetcileri veya kürtcüler stand acmis olsalardi kahraman(!) polisimiz bir kisiyi bile yanlarina yaklastirmaz, yaklasmaya calisanlarida aninda etkisiz hale getirirdi ! Söylenecek daha cok sey var da yazamiyoruz...

kizillarin, kürtcülerin, devsirmelerin, soysuzlarin, kansizlarin kahpece saldirilarina maruz kalan yigit kandaslarimiza gecmis olsun...


Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Gökbörü Türkçüler Derneği olarak Hocalı Soykırımını kamuoyunun gündeminde sıcak tutmak ve duyarsız insanlara duyurmak için 23-24 Şubat 2013 tarihlerinde,
Türk Devletinin ilgili kurumlarından gerekli izinler alınarak Kızılay / Karanfil - 2 Sokakta bir stant açtık.
Bir masan oluşan bu stant da Hocalı katliamında şehit olmuş soydaşlarımızın resimleri, imza kampanyasını bildiren bir pankart, imza formları, el bildirileri, bayrak vb. şeyler bulunmaktaydı.
23 Şubat cumartesi günü boyunca stant da ve görevli arkadaşlara herhangi bir sataşma vs. olmadı. 24 Şubat Pazar günü öğleye kadar da herhangi bir dalaşma, sataşma vs olmadı. Ancak Pazar günü öğleden sonra stand görevlisi arkadaşlarımıza ufak tefek münferit sataşmalar olmaya başladı. Tabi "patırtıya pabuç bırakılacak değildi" ve dalaşanlara gerekli tepkiler verilerek devam edildi. Ta ki akşama yakın saat 16.00 sularında stant yanında bulunan bir gurup Türkçü' nün Karanfil -1 sokakta bulunan dernek yerleşkesine yemek ihtiyaçlarını gidermek için, 4-5 arkadaşımızı stant da görevli olarak bırakıp gittiklerinde, bir kaç saattir uzaktan sağdan soldan kırıntı, döküntü toplayan soysuzlar sürüsü sayının azaldığını görüp topluca saldırıya geçip standı dağıtarak görevli arkadaşları darp etmişlerdir. Dernekte hazırlanan yemek sofrasına oturmaya hazırlanırken standımıza ve arkadaşlarımıza saldırıldığını duyduk ve dernekte bulunan 30-40 civarında kişilerden bayanlar haricinde ki herkesin olay yerine intikali söylendi ve bir-iki dakika içinde olay yerine intikal edildi.
Türkçülere saldıran soysuzlar sürüsünün elebaşıları tahmin edileceği gibi kürtler ve komünistlerdi. 4-5 Türkçüye 250-300 kişiyle saldıran soysuzlar saldırı esnasında "hepimiz kürdüz, hepimiz ermeniyiz", "yaşasın halkların kardeşliği, kahrolsun katil Türkler" vb. sloganlar atıyorlardı. Yaralan arkadaşlarımızın bir çoğu uzaktan ve çevre binaların cam ve balkonlarından atılan bira ve soda şişeleriyle yaralandı. İki arkadaşımız soysuzlar sürüsünün içinde kaldığından linç girişimde bulunuldu ve dernekten gelenlerin olaya müdahil olmasıyla linç edilmek istenilen Türkçüler kurtarılarak derneğe çekilindi.
Olayın hemen akabinden gece geç saatlere kadar yaralanan ve darp alan arkadaşlarımızın tedavileri yapıldı ve bu güne geldik.
Olaya ilişkin görüntüler basına yansıdı.
Cılız da olsa bazı basın kuruluşları olaya karşı duyarlılık gösterdiler.
Bundan sonrası için diyecek bir şeyimiz yok. Bizim için söz biteli yıllar oldu, lakin Türk Devletine olan bağlılık ve güvenimiz elimizi kolumuzu bağlamakta, Türk Milliyetçiliğinin doğasına aykırı işlerin yapılmasının önünü kesmektedir.

Bu ülkede densizin birisi çıkıp inanan topluluğa hitaben "sizin Ezanınız ayaklarımın altında" diye anırsa bu anıran ne denli soysuzsa, inançlara hakaret eden soysuza tepkisiz kalanlar da en az onun kadar soysuzdur. Bu madalyonun birinci yüzü.
Gelelim ikinci yüzüne!
Kuruluş felsefesi Türkçülük olan bir devletin kahır ekseriyesi Türk olan milletine karşı utanmazca, hayasızca, namussuzca "Türk Milliyetçiliği ayaklarımın altında" diye anıran soysuz soysuzluğunu yapmış lakin bu soysuzun soysuzluğuna, bir kaç cılız çıkış istisna, hak ettiği yanıt verilmemişse bu ülkenin insanlarının yaşayış, düşünüş ve hayata bakışında, milli ve manevi mukaddesata karşı duyarlılığında ciddi sorunlar var demektir ki 24 Şubat Pazar günü Türklüğün Milli Kıblesi Ankara'nın göbeğinde aynı zamanda bir "insanlık trajedisi" olan "Hocalı Soykırımı" için hiç bir tahrik edici söz ve davranış olmaksızın imza toplamak gibi pasif sayılabilecek bir etkinlik yapan Türk çocuklarına saldırılıyor ve Türk bayrağına ve Türklüğe ait değerlere hakaret ediliyorsa bu soysuzlar sürüsüne bu cesareti verenlere bakmak gerekir!!!

Bananecilik, nemelazımcılık gibi psikolojilerle "benden başkası yok mu?", "alemin delisi ben miyim?", "devletin askeri var, polisi var!" vs. mantığıyla, aslında korkaklıklarını, deve kuşu misali, kafalarını kuma gömerek saklamaya çalışanlar bu korkaklıklarının sonunda korktuklarının günün birinde -ki böyle giderse o gün pek uzak gözükmüyor- evlerine, mahremlerine ve hatta namuslarına ilişeceklerini unutmamalıdırlar.
Biz, Gökbörü Türkçüler Derneği olarak yalnız kalacağımızı bile bile bu kutlu davaya atılmayı, kanımızın üzerimize yüklediği bir ibadet biliyor ve canımız tenimizde olduğu müddetçe de davamızdan ve imanımızdan milim sapmadan Türk Milletinin bu günü ve yarınları için üzerimize düşeni yapacağımızı bir kez daha duyuruyoruz.

Bu kahpe olayı müteakiben yurdun dört bir yanından telefon açarak bizlere manevi desteklerini esirgemeyen Milliyetçi duyarlılığa sahip sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin değerli temsilcilerine ve kişisel olarak acımızı acısı bilenlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepsi sağolsun, varolsun!

Sözümü merhum bilge şair Abdurrrahim KARAKOÇ'un çok manidar olan:

KORKAK MÜSLÜMANIN NAMAZ KILDIĞI
CAMİYİ TAŞLAYAN DELİ CENNETLİK


sözleriyle tamamlıyorum.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!