Gönderen Konu: Ankara'da Gökbörü Derneğinin Hocalı Standı Saldırıya uğramıştır.  (Okunma sayısı 29636 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YURTCU

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 23
Esenlikler Andalar,

Ankaradaki serefsizce saldirida yaralanan bütün Türkcü Kandaslarima gecmis olsun diliyorum.


ve

Lanet olsun...

- Bizi bu duruma getiren Serefsiz yobazlara. Asaglik yesil Komünistler!
Sanki Allah bize ARAP olmazsaniz Cennete giremezsiniz diyor Kuranda!

- Türklügü hedef alan adi Yaratiklara. Asaglik kizil Komünistler!
Sanki kendinden uzaklasinca özgürleseceklerinimi sanar bu köpekler!

- Bunlari görmezden gelip yan gelip yatana!
Bunlarla konusunca böyle bir Diyalog cikiyor ortaya:

"Kardes, AKPnin yaptiklari soysuzluklari gördünmü? Serefsiz yobazlar"
-Yok Kardes dindardan zarar gelmez, namaz kiliyor bunlar-
"Lan oglum körmüsün, Apoyla görüsüyor, memleketi bölmek istiyorlar"
-AMAN ALLAH KORUSUN-
gerisini ben tamamlayim "ALLAH KORUSUN, CÜNKÜ BENIM BIRAZDAN DIZIM BASLAYACAK, O YÜZDEN BEN MESGULUM, ALLAH KORUSUN"

Beyinler uyusmus! Uyusturulmus, milletimizin üzerinde oynanan oyunlar, tatli bir zehir gibi ekranlardan beyinlere akiyor.

Hepsine kizamazsin, cünkü 100 Türkün 100ü aktif Türkcü olmuyor. Hayatlarinda zaman zaman isten gücten bu yolu ihmal eden Türkcülüge sempati duyan insanlarin sayisi az degil. Ama susuyorlar, uyusmuslar...

uyanmalari icin illaha AZAPMI cekmeleri lazim bir cok akilsiz Kandaslarimizin?
ne yapilmali? bence uyandirilmalari lazim...
bu anlamda:
Ankaradaki ve Türkiyenin heryerindeki Gökbörü Dernek üyelerine Saygilarimi yolluyorum. Sizlere helal olsun! uyuyan Türkleri uyandirmaya calisiyorsunuz var gücünüz ile!
Orada yaralanan bir Türkcünün Öz Kardesim oldugunu düsündügüm zaman acinizi daha ic´ten paylasabiliyorum! Bütün Türkcüler Kardestir! Andanin anlami Kardesten öte olan bir Yoldastir! Andaysak Andanin anlamini bilmemiz lazim.

Herseyin yasal olmasi önemli, silah sadece Nefsi müdafaa icin gereklidir.
Bence bu SAVASIN SEKLI farkli olmali.

Esen kalin Irktaslar.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Hareketimize yapilan kahpe saldiri farkli platformlarda sürekli yayiliyor Altta verecegim köprüde kutlu Gök Börü dernegimizin ismi verilmeden kullanilmis . Samimi destek verenler oldugu gibi kendi siyasi cikarlari icin kullananlarda var . Yaziklar olsun diyor suratlarina tükürüyoruz .

                                 http://www.sonkale.org/baskent-in-gobeginde-yasanan-olaya-bak-h198055.html
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Onlar derneğin adını vermemişler ama ben hatırlattım fesbuktaki paylaşımlarının altına yorum yazarak. Eğer adam iseler hatalarını anlayacaklar.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Onlar derneğin adını vermemişler ama ben hatırlattım fesbuktaki paylaşımlarının altına yorum yazarak. Eğer adam iseler hatalarını anlayacaklar.

                           Hata degil agabey kasitli vermiyorlar , irkci Türkcülerin tanitimini yapmak durumuna düsmek istemedikleri icin !
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Biliyorum elbette. Ben de hata derken derneğin adının kasıtlı olarak verilmediğini anlatmaya çalıştım.
Uyanık geçinmeye çalışıyorlar, fesbukta resimle haberin bağlantısını vermişler sadece. Nasıl olsa okumadan beğenirler diye sanırım.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimdışı Türkmenoğlu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 43
Bu duruma düşmemeliydik. Böyle söylerken arkadaşlarımızı incitip ucuz kahramanlık yapmak niyetinde değilim. Arkadaşlarımızın bir kusuru yok. Canlarını tehlikeye atarak kutlu bir vatan görevini yerine getirmeye çalıştılar. Burada organizasyonsuzluk ve bölünmüşlük sorunu var. herkesin dövüş tekniklerini öğrenmesi ve kendini güçlendirmesi tezine katılıyorum. hızla organize olup bütün milliyetçileri tek bayrak altında toplamalıyız. Biz Atsızcılar, buduncular ülkücüler diye ayrılmışken Türk birliği kurmaktan bahsediyoruz. ATSIZ DA BİZİMDİR, BUDUN DA BİZİMDİR, ÜLKÜ DE BİZİMDİR, VATAN DA MİLLET DE BAYRAK DA DİN DE HEPİMİZİNDİR. Bütün milliyetçiler küçük ayrılıklar yerine büyük birleşmeler peşinde koşmalıdır. Gökbörü Türkçüleri, Ülkü Ocakları, Türkiye Kamu Sen, Türk ocakları, Aydınlar ocağı bir federasyon kurup tek çatı olmalı, ayrılık olan konularda bağımsız hareket ederken, birleşilen konularda tek ses olmalıdır. Ölseydim de arkadaşlarımızın bu köpeklerce ısırıldığını görmeseydim.
TÜRK IRKI SAĞ OLSUN :prbay
Bence Kür Şad 2023 Andam çok önemli bir fikrini paylaştı bizlerle.Bizim bu konuda yapabileceğimiz bir olup Türk Irlkını daha ileriye götürmekse bu bilinci tüm kandaşlarımıza aşılamaksa daha güçlü,daha organize olmak istiyorsak samimi tüm Türkçü dermeklerinin tek yürek olması ve beraber hareket etmesidir.
Börteçine kurdun adı,
Ergenekon yurdun adı,
Dörtyüzsene durdun hadi,
Çık ey, yüzbin mızrağımız!

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Gök Börü Derneğimiz mensublarına yapilan kahpe saldiriyi lanetliyor,  saldırıya uğrayan değerli kardeşlerimize ulu Tanridan acil şifalar diliyorum. T.T.K.

Çevrimdışı Egenin Efesi

  • Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü korusun!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 178
Gökbörü Türkçüler Derneği olarak Hocalı Soykırımını kamuoyunun gündeminde sıcak tutmak ve duyarsız insanlara duyurmak için 23-24 Şubat 2013 tarihlerinde,
Türk Devletinin ilgili kurumlarından gerekli izinler alınarak Kızılay / Karanfil - 2 Sokakta bir stant açtık.
Bir masan oluşan bu stant da Hocalı katliamında şehit olmuş soydaşlarımızın resimleri, imza kampanyasını bildiren bir pankart, imza formları, el bildirileri, bayrak vb. şeyler bulunmaktaydı.
23 Şubat cumartesi günü boyunca stant da ve görevli arkadaşlara herhangi bir sataşma vs. olmadı. 24 Şubat Pazar günü öğleye kadar da herhangi bir dalaşma, sataşma vs olmadı. Ancak Pazar günü öğleden sonra stand görevlisi arkadaşlarımıza ufak tefek münferit sataşmalar olmaya başladı. Tabi "patırtıya pabuç bırakılacak değildi" ve dalaşanlara gerekli tepkiler verilerek devam edildi. Ta ki akşama yakın saat 16.00 sularında stant yanında bulunan bir gurup Türkçü' nün Karanfil -1 sokakta bulunan dernek yerleşkesine yemek ihtiyaçlarını gidermek için, 4-5 arkadaşımızı stant da görevli olarak bırakıp gittiklerinde, bir kaç saattir uzaktan sağdan soldan kırıntı, döküntü toplayan soysuzlar sürüsü sayının azaldığını görüp topluca saldırıya geçip standı dağıtarak görevli arkadaşları darp etmişlerdir. Dernekte hazırlanan yemek sofrasına oturmaya hazırlanırken standımıza ve arkadaşlarımıza saldırıldığını duyduk ve dernekte bulunan 30-40 civarında kişilerden bayanlar haricinde ki herkesin olay yerine intikali söylendi ve bir-iki dakika içinde olay yerine intikal edildi.
Türkçülere saldıran soysuzlar sürüsünün elebaşıları tahmin edileceği gibi kürtler ve komünistlerdi. 4-5 Türkçüye 250-300 kişiyle saldıran soysuzlar saldırı esnasında "hepimiz kürdüz, hepimiz ermeniyiz", "yaşasın halkların kardeşliği, kahrolsun katil Türkler" vb. sloganlar atıyorlardı. Yaralan arkadaşlarımızın bir çoğu uzaktan ve çevre binaların cam ve balkonlarından atılan bira ve soda şişeleriyle yaralandı. İki arkadaşımız soysuzlar sürüsünün içinde kaldığından linç girişimde bulunuldu ve dernekten gelenlerin olaya müdahil olmasıyla linç edilmek istenilen Türkçüler kurtarılarak derneğe çekilindi.
Olayın hemen akabinden gece geç saatlere kadar yaralanan ve darp alan arkadaşlarımızın tedavileri yapıldı ve bu güne geldik.
Olaya ilişkin görüntüler basına yansıdı.
Cılız da olsa bazı basın kuruluşları olaya karşı duyarlılık gösterdiler.
Bundan sonrası için diyecek bir şeyimiz yok. Bizim için söz biteli yıllar oldu, lakin Türk Devletine olan bağlılık ve güvenimiz elimizi kolumuzu bağlamakta, Türk Milliyetçiliğinin doğasına aykırı işlerin yapılmasının önünü kesmektedir.

Bu ülkede densizin birisi çıkıp inanan topluluğa hitaben "sizin Ezanınız ayaklarımın altında" diye anırsa bu anıran ne denli soysuzsa, inançlara hakaret eden soysuza tepkisiz kalanlar da en az onun kadar soysuzdur. Bu madalyonun birinci yüzü.
Gelelim ikinci yüzüne!
Kuruluş felsefesi Türkçülük olan bir devletin kahır ekseriyesi Türk olan milletine karşı utanmazca, hayasızca, namussuzca "Türk Milliyetçiliği ayaklarımın altında" diye anıran soysuz soysuzluğunu yapmış lakin bu soysuzun soysuzluğuna, bir kaç cılız çıkış istisna, hak ettiği yanıt verilmemişse bu ülkenin insanlarının yaşayış, düşünüş ve hayata bakışında, milli ve manevi mukaddesata karşı duyarlılığında ciddi sorunlar var demektir ki 24 Şubat Pazar günü Türklüğün Milli Kıblesi Ankara'nın göbeğinde aynı zamanda bir "insanlık trajedisi" olan "Hocalı Soykırımı" için hiç bir tahrik edici söz ve davranış olmaksızın imza toplamak gibi pasif sayılabilecek bir etkinlik yapan Türk çocuklarına saldırılıyor ve Türk bayrağına ve Türklüğe ait değerlere hakaret ediliyorsa bu soysuzlar sürüsüne bu cesareti verenlere bakmak gerekir!!!

Bananecilik, nemelazımcılık gibi psikolojilerle "benden başkası yok mu?", "alemin delisi ben miyim?", "devletin askeri var, polisi var!" vs. mantığıyla, aslında korkaklıklarını, deve kuşu misali, kafalarını kuma gömerek saklamaya çalışanlar bu korkaklıklarının sonunda korktuklarının günün birinde -ki böyle giderse o gün pek uzak gözükmüyor- evlerine, mahremlerine ve hatta namuslarına ilişeceklerini unutmamalıdırlar.
Biz, Gökbörü Türkçüler Derneği olarak yalnız kalacağımızı bile bile bu kutlu davaya atılmayı, kanımızın üzerimize yüklediği bir ibadet biliyor ve canımız tenimizde olduğu müddetçe de davamızdan ve imanımızdan milim sapmadan Türk Milletinin bu günü ve yarınları için üzerimize düşeni yapacağımızı bir kez daha duyuruyoruz.

Bu kahpe olayı müteakiben yurdun dört bir yanından telefon açarak bizlere manevi desteklerini esirgemeyen Milliyetçi duyarlılığa sahip sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin değerli temsilcilerine ve kişisel olarak acımızı acısı bilenlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepsi sağolsun, varolsun!

Sözümü merhum bilge şair Abdurrrahim KARAKOÇ'un çok manidar olan:

KORKAK MÜSLÜMANIN NAMAZ KILDIĞI
CAMİYİ TAŞLAYAN DELİ CENNETLİK


sözleriyle tamamlıyorum.

TTK.



Bu menfur olaya cesaret edebilenlerin cesaretlerini kimden ve nereden aldıklarını gayet iyi biliyoruz.
Allah'a şükür biz yükünü çekemeyeceğimiz, diyetini ödeyemeceğimiz davaların davacısı değiliz.
Davamızın yükünü de, kahrını da, belasını da çeker, bedelini de öderiz.
Biz üçyüz kişilik güruhla 4-5 kişiye saldıran maşaları bildiğimiz gibi bu maşaları tutan elleri ve bu maşa ve elleri, Sayın Başkanımızın ifadesiyle, anırarak cesaretlendirenleri de biliyoruz.
Çilesini çekmediğimiz dava zaten dava değildir. Çekeriz. Başımız üstüne.
Değerli Gökbörüleri bu kutlu uğraşta sergiledikleri Türkçe duruşları için ayrı ayrı alkışlıyorum.
Yaralı kardeşlerimize acil şifalar ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü korusun!


Dün Efe'ydik, Zeybek'tik; bu gün: GÖKBÖRÜ'dür Adımız!

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Gökbörü Türkçüler Derneğinin Hocalı Soykırımı nedeniyle açtığı standa 24 Şubat Pazar günü saldırarak Türkçüleri yaralayan kürt ve komünist soysuzların elebaşılarının da içinde bulunduğu 34 kürt-komünist eşkıyası emniyet güçlerince yürütülen bir dizi operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alınmışlardır.
26 Şubat Salı günü akşam saatlerinde olayda yaralanan Türkçüler Çankaya Emniyet Müdürlüğüne çağrılarak olayın failleri olan kürt ve komünist soysuzlar teşhis ettirilmiştir. Olayda yaralan gençlerimizle olaya tanık olan kişiler olayın faillerini birer birer teşhis ederek şikayetçi olmuşlardır.
Türk çocuklarına el uzatma densizliğini yapan kürt ve komünist soysuzlar üzerindeki hesap sorma hakkımız saklı kalmak kaydıyla Türk Devletinin yürüteceği süreci izleyecek ve hukuki olarak da müdahil olacağız.
Türkçü camiaya ve Büyük Türk Milletine duyurulur.
Saygılarımızla...

TTK.

Gökbörü Türkçüler Derneği Genel Başkanlığı.



Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Bunların cezası yağlı urgan olmalıdır. Lakin salıverilecekleri kanaatindeyim. İdam cezası verilemeyeceğine göre yargılama süreciyle ilgilenmiyorum. Gerçek yargılamayı tarih yapacak ve hükmünü verecektir.
TÜRK IRKI SAĞ OLSUN!
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!