Gönderen Konu: Ecevit Öldü  (Okunma sayısı 12821 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bozkurt42

• Türkçü-Turancı
  • OTAĞ
Ecevit Öldü
« : 06 Kasım 2006 »
Esenlikler,

Ecevit bitkisel hayatından kurtulmuş. Tipik bir başbakandı. Siyayette yeri büyüktü.Eşi yahudi Rahşan'ın Ecevit'e etkisi fazlaydı. Önemli gelişmeler onun zamanında yazaşandı.

Eceviti sevmezdim ama siyasettede yeri ağırdı.
'Ben ve milletim Tanrı'nın Kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir'

Başbuğ Attila

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
Ynt: Ecevit Öldü
« Yanıtla #1 : 06 Kasım 2006 »
Hem de epey bir ağırdır.

Yazmakla söylemekle tükenmez.

Ağzımı bozmak istemiyorum soydaşım.

Her nereye gidiyorsa iyilikten nasip almasın.

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #2 : 06 Kasım 2006 »
BİZ DEĞİL NURCULAR ÜZÜLSÜN
BİZİM BU AY ÜÇ ÖLÜMÜZ VAR ONLARA DİKKAT EDELİM

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #3 : 06 Kasım 2006 »
SİYASETTE AĞIRDI FAKAT BU AĞIRLIĞIN ALTINDA TÜRKİYE KALDI HEM DE BOĞULASIYA

Çevrimdışı İsmail İpek

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #4 : 06 Kasım 2006 »
Bu adam ne zaman Miileti yönetse millet krize girdi sefalete soğru sürüklendi. Gereksiz bir insandı. Vatan hainlerini affetmekte üstüne yoktu.

Aslanonur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 06 Kasım 2006 »
Nedense ülkücüler seviyor bu adamı,bir sitede ülkücülerin yorumlarına baktımda MHP mensubu olsakta seni çok seviyoruz falan yazmışlar merak ettim valla.

Çok yaşlıydı,belki siyaseti erken bitirse daha iyi anılabilirdi,Dinci Merve olayı ve Apoşun yakalanması,2 darbe,ekonomik kriz çok şeyler görmüş adam,çökmüş kalmıştı son televizyonda görüldüğünde.

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #6 : 07 Kasım 2006 »
Bu adam ne zaman Miileti yönetse millet krize girdi sefalete soğru sürüklendi. Gereksiz bir insandı. Vatan hainlerini affetmekte üstüne yoktu.

Milleti yönetirken ,milletin krize girmesinin ,sefalete girmesinin ABD ve Avrupa ile ilgisi var mıdır bu konuda siz ne dersiniz?ABD nin dediğini yapmadığınızda, onların karşısında UUSCU bir duruş sergilediğinizde borsanın bile 1 saat içinde batması raslantı mıdır?

Çevrimdışı İsmail İpek

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #7 : 07 Kasım 2006 »

Milleti yönetirken ,milletin krize girmesinin ,sefalete girmesinin ABD ve Avrupa ile ilgisi var mıdır bu konuda siz ne dersiniz?ABD nin dediğini yapmadığınızda, onların karşısında UUSCU bir duruş sergilediğinizde borsanın bile 1 saat içinde batması raslantı mıdır?

Esenlikler Nil Irkdaşım

1974 Kabrıs Barış Harekatı'nın son 30 yılın en büyük kara ve hava harekatını olduğunu düşünen birisiyim. 1974'e kadar Türk Milletinin Derin emin adımlarla ilrleyen bir topluluk olduğu 1974 Kıbrıs harekatından sonra bütün tarihi düşmanlarımızın tekrar bizden korkar hale geldikleri ve önümüze çıkardıkları zorluklar malumdur. 1980 darbesi sonrası özal dönemi ve Amerikanın Himayesini kabul eden bir Başbakan ve Cumhurbaşkanı oluyor. Daha Sonrası Sülo'nun yaptıkları malum. Ve Günümüze geldiğimizde RTE'nin neler yaptığı malum.

1974'e kadar Türk Milletinde bir çokşey yolunda gierken Kıbrıs Harekatından sonra Bir çokşey alehimize dönmeye başlamıştır.

TTK

Çevrimdışı AttilaHun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #8 : 07 Kasım 2006 »
1974'e kadar Türk Milletinde bir çokşey yolunda gierken Kıbrıs Harekatından sonra Bir çokşey alehimize dönmeye başlamıştır.

Kıbrıs Barış Harekatı yapılmamalı mıydı yani?

Çevrimdışı İsmail İpek

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #9 : 08 Kasım 2006 »

Kıbrıs Barış Harekatı yapılmamalı mıydı yani?

AttilaHun Kandaşım benim yazdıklarımdan nasıl böyle bir anlam çıkardın anlamadım. Dikkat Edersen Kıbrıs Barış Harekatı'nın son 30 yılın en önemli harekatı olduğunu söylüyorum. Kıbrıs Barış Harekatı son derece doğru bir karardır. Hatta harekatın o zaman ki Şartlara bakılırsa daha önce yapılması gerekirdi.

AtillaHun Kandaşım Senin sorduğun Sorunun cevabını verdiğimi düşünüyorum.