aile lakabımız rızvanoğulları. araştırmalarımda şebinkarahisarda rızvanoğullarına rastlayamadım sadece çamoluk ilçesinde buldum. ancak o tarihlerde çamoluk ilçesi şebinkarahisara bağlı olabilir onu da bilmiyorum. Yardımcı olmak istediğinizden dolayı teşekkür ederim. oguz_cepni_61 msn adresim isterseniz ordan görüşebiliriz. Ayrıca siteniz çok güzel ve unutulmaya yüztutmuş türklük bağlarını tekrar birleştirmek adına çok faydalı olacağına inanıyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Allaha emanet olun. Türklük onurdur, şereftir, asalettir. Türk korkusuzdur, savaşçıdır. Yüce allah türklerin ve islam aleminin yardımcısı olsun. Siteye üye arkadaşlarımdan bir ricam var lütfen bir israil ürünü olan coca colayı almasınlar. zira coca colaya verdiğimiz paranın %50 si israil ordusuna gidiyor ve müslüman kardeşlerimize kurşun olarak geri dönüyor. coca cola yazısını ters çevirdiğimiz zaman arapca la muhammet la mekke şeklinde okunuyor. yani muhammet yok mekke yok anlamında. Lütfen coca cola ürünlerini tüketmeyelim.
Sn. Çepni_61
Türklüğünüzle onur duyarız. Burada olmanızdan da mutluluk duyarız. Ama dini ve müslüman kardeşliğini burada yaşamanız gerekmiyor. Bu sizinle vicdanınız arasında bir şeydir.
Müslüman kardeşliğine değil, Türk kardeşliğine önem veriyoruz. Dünyanın pek çok yerinde yaşayan başka dinlerden Türk kardeşleriniz olduğunu ve "müslüman kardeşliği" diye başlayan sözlerinizin onları inciteceğini hatırlatmak isterim size.
Unutmayın ki araplarda müslüman ama KARDEŞİNİZ değiller. Defalarca kanıtladılar düşmanınız olduğunu.
Unutmayın ki kürtlerde müslüman ama KARDEŞİNİZ değiller. Defalarca kanıtladılar düşmanınız olduğunu.
Bu otağ laik bir otağdır. Tıpkı Başbuğumuz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün istediği gibi. Herkesin dinine saygılı, herkesin inancına saygılıyız. Ama o kadar.
Lütfen bu uyarıyı dikkate alınız ve önümüzdeki günlerde ekleyebileceğinizi düşündüğüm filistinli bilmem nereli müslüman kardeşlerimize yapılan saldırılar diye bir ileti ile sizinle karşı karşıya kalmayalım.
Esenlikler Dilerim
Afşar Beyi